2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine midem bulanıyo yaaaaaaa:((((((daeomon hosgeldin cnmmm ay daa duramıcamm

afıyet olsun cosmo..

kızlar hala gecmedı kahverengı akıntılar:S

coık korkuyorum ben kasıklarıma fena sancı vuruyor...

bebeğimi bana bagısla allahım

ben de güzelce yemeğimi yedim geldimmmm.herkese afiyet olsun.kimsenin midesi bulanmasın,iştahı açılsın inşallah :Saruboceq:

afıyet olsun cosmo..

kızlar hala gecmedı kahverengı akıntılar:S

coık korkuyorum ben kasıklarıma fena sancı vuruyor...

bebeğimi bana bagısla allahım

canım dur geçer inşallah.dinlenmeye devam et sen.allahım korusun bebeklerimizi.

merhabalar arkadaşlar problemli bir gebelik geçiriyorum sürekli yattığım için internete giremedim bir hafta kanamadan haSTANEDE YATTIK ALLAHIMA ŞÜKÜR BEBEK DURUYOR BİZİ BIRAKMADI bugün allahın izniyle kalp atışlarını pıt pıt larını duymaya gideceğiz allahıma şükür kanamada kesildi burdan güsel haberleri doktordan gelince hemen yazıcammm benim için dua edin arkadaşlar :)

figen ınsallah guzel haberlerle gelırsın canım.. allah bebgını sana bagıslasınn..

merhabalar arkadaşlar problemli bir gebelik geçiriyorum sürekli yattığım için internete giremedim bir hafta kanamadan haSTANEDE YATTIK ALLAHIMA ŞÜKÜR BEBEK DURUYOR BİZİ BIRAKMADI bugün allahın izniyle kalp atışlarını pıt pıt larını duymaya gideceğiz allahıma şükür kanamada kesildi burdan güsel haberleri doktordan gelince hemen yazıcammm benim için dua edin arkadaşlar :)

inşallah canım.allah yardımcınız olsun

Kizlar Allahim hepimizin bebegini korusun kalbimizi ferah tutalim pozitif olalim. kaydirigubbakcemile5

daemon içini ferah tut canım inşallah hayırlısıyla bugünleride atlatırsın
sağlıkla geçirirsin bundan sonra
bu arada benim pıtpıtlar görüldü canım
bide doğum tarihinie 20 haziran dedi doktor
sen burdayken söyleyeyim

kızlar morelım cok bozuk esımlede tartıstık sımdı hıc anlamıyo benı.. sınırlerım cok bozukkk

eşlerimiz de bizim bu hallerimize alışık değil tabi, onların bizi anlaması da çok kolay olmayacaktır maalesef..

mumkun olmuyorkı aradım ısyerınden o sırada ben telefondayken o musterısıyle konustu sonra bana konussan dıyo bende ınsn bıraz merak eder su durumda yatıyorum evde senın dk bası araman gerekırken ben arıyorum belkı bısey oldu hıc umrunda bıle degıl dedım kapattım.. sonra o aradı bende yok bısey kotu bısey oldugunda bı sekılde duyarsın umarım pısman olmazsın o zamn dedım..

cok canım sıkkın.. onunla konusmıycammm

mumkun olmuyorkı aradım ısyerınden o sırada ben telefondayken o musterısıyle konustu sonra bana konussan dıyo bende ınsn bıraz merak eder su durumda yatıyorum evde senın dk bası araman gerekırken ben arıyorum belkı bısey oldu hıc umrunda bıle degıl dedım kapattım.. sonra o aradı bende yok bısey kotu bısey oldugunda bı sekılde duyarsın umarım pısman olmazsın o zamn dedım..

sıkma canını şeker, çok da büyütme bence çünkü yine üzülen sen olacaksın. erkekler bizim kadar hassas ve düşünceli değil malesef. eğer akşam gelip gönlünü alırsa çok uzatma derim. bebişler mutluluğu da mutsuzluğu da seziyor. kendine dikkat et:teselli:

banane o dusunsun bıraz bılıyorum arıycak bırazdan sebeklık yapıcak ama aklı basına gelsın bole davranmaması gerektıgını anlasın su durumda yatmaktan sırtım agrımıs zaten bıde resmen yaptıgı sorumsuzluk aklı basına gelsın gorsun gununu..

takma canım ya bebeğini düşün
benim eşim 2. çocuğa karşı olduğu için
benimle hiç ilgilenmiyor şu an 8+5 deyim daha bir gün sormadıki
sen nasılsın bebek nasıl doktora gittin mi hep kendi başıma yapıyorum
bi de beni düşün ben ne yapayımmm

Back
X