2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slk kızlar çok kötüyüm ben beceremiycam bu hamilelik modu beni mahvetti bütün düzenim gitti annem nasıl 5 tane yapabilmiş anlayamıyorum beceremiyorum elime yüzüme bulaştırmadan artık ne olacak sa olsun hep uyuyorum gözlerimi açtığımda bulantılarım artıyor dayanamıyorum artık 2 aydır mahvoldum ya kendimi tanıyamıyorum 80 lik göğüslerim 95 oldu bellim annemin belli gibi nerdeyse ya ben biraz pişman gibiyim dahası taşımayı beceremiyorum nasıl dünyaya getircam evlendiğime çok pişmanım hamile olduğumdan beri gülmeyi unuttum annemi özledim istemiyorum bu bebeği artık istemiyorum

valla bana herşey şu anda teselli olur
ahh bu eşek sıpası şimdiden beni böyle korkutuyorsa ilerde başımıza ne işler açar acaba
benimki lekelenmekten çıktı artık
hamile olduğumu bilmesem adet oluyorum zannedeceğim

büyük geçmiş olsun kendine çok dikkat et inşallah bebeğin zamanında sağ salim doğacak

Bugün dr a gittim kanamam hala devam ediyor muayende plesantayıda gördü dr um oda kese gibi rahmin ağzındaymış allahtan bebek iyiymiş. Dr a plesanta aşağıda olunca servikal gebelik oluyor buda ölemi dedim hayır normal gebelik dedi ama sanıtrım moralimi bozmamak için öyle söyledi

sağolun arkadaşlar valla çok destek oluyorsunuz bana
insan sanki sırf kendisinin başına bu işler gelmiş gibi hissediyor
allah başka dert vermesin

canım için rahat olsun.mhtp ve senin bebiş inatçı :emir_bebek: bu kadar dayandılar,inat ettiler bundan sonra da etcekler inşallah.inşallah bu sayfalardan kimse eksilmeden yolumuza devam edeceğiz.herkes için dua ediyorum.allaha emanet hepimiz :Saruboceq:

kız bebiş kendine gel dur bir sakin ol yaaa..
ne demek becerememek..
o şimdi senin içinde deli gibi bir yaşam mücadelesi veriyor..
öyle istemiyorum demek olur mu hiç..
hormonların yüzünden böylesin canım sık biraz daha dişini hepsi geçecek 3. aydan sonra...

kızarım ama aaaa yok öyle pes etmek :oklava:

slk kızlar çok kötüyüm ben beceremiycam bu hamilelik modu beni mahvetti bütün düzenim gitti annem nasıl 5 tane yapabilmiş anlayamıyorum beceremiyorum elime yüzüme bulaştırmadan artık ne olacak sa olsun hep uyuyorum gözlerimi açtığımda bulantılarım artıyor dayanamıyorum artık 2 aydır mahvoldum ya kendimi tanıyamıyorum 80 lik göğüslerim 95 oldu bellim annemin belli gibi nerdeyse ya ben biraz pişman gibiyim dahası taşımayı beceremiyorum nasıl dünyaya getircam evlendiğime çok pişmanım hamile olduğumdan beri gülmeyi unuttum annemi özledim istemiyorum bu bebeği artık istemiyorum

canım bence senin hormonlar doruk noktasına ulaşmış.hiç öle düşünme.3 ayı tamamladığımızda hiç bir şikayetimiz kalmayacak inşallah.o zamanlar gelsin ağırlıkları, cinsiyetleri konuşmaya başlıcaz inşallah.

moralini bozma canım bu hamilelikten kaynaklanıyor duygusal iniş çıkışlar. Benim karnımı gör resmen 4 aylık gibi :( kaç aylık diye soracaklar diye utanıyorum. Günde 3 dr a gittiğimi biliyorum hemde kaç kez şikayetlerim ağrılarım yüzünden bebeği çok sitiyordum hatta ölesiye istiyordum ama şimdi çok mutsuzum allah bunu sağlıkla kucağıma versin 2. yi uzun yıllar düşünmüyorum belkide hiç yapmayacağım. Dr banada geçer bu duygular diyor inşallah geçer

slm kızlar..geçmişi okumadın henüz..ne var ne yok...
dr dan geldim...bebeğimi gördüm çok iyi maşallah...hareketlenmiş..harikaydı....
ama kanama az da olsa devam ediyor....evin içinde dolaşmama izin çıktı....

kuzuma dr ilk gidişimizde geç döllenme demişti ama değilmiş kuzum arayı kapatmış....çok tatlıydı sıpam....

sizinle paylaşmak istedim...

Kizlar ya anlasma yapalim hepimiz pozitif dusunmeye calisalim.
Bebis su an hormonlarin deli gibi calisiyor ama pozitif olmaya calis,
inan birimizden birini o halde gorursek hepimiz uzuluyoruz. senağlama

mhtp masAllah, bu haberine cok sevindim canim hepimizin guzel guzel haberler duymaya ihtiyaci var sagolasin. opuyorumnanaktan

dıt...çok ayıp:olmaz: nasıl sözler onlar öyle cık cık cık. sen şöyle bi çizgifilma falan seyretmeye çalışsana. sonra da o çizgifilmi miniğinle beraber izleyeceğin günleri hayal et. :emir_bebek:

biraz sabır j-hepsi geçecek. çok bulantısı olabların kullandığı ilaçlar var, vermmedi mi dr'un. iste olmazsa biraz rahatlarsın

kuzuma dr ilk gidişimizde geç döllenme demişti ama değilmiş kuzum arayı kapatmış....çok tatlıydı sıpam....

ne güzel yaptın:) tekme atışın paylaştığın günleri iple çekeceğimopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım
benimde kanamam bugün iyice arttı ped takıyorum artık
doktoru aradım yapacak birşey yok ilaçlarını al ve dinlen dedi
raporum pazartesi bitiyordu gel onu da uzatalım bu halde çalışamazsın d,yor
tek tesellim pıhtı şeklinde kanamam olmaması
artık üzülemiyorum bile hayırlısı neyse o olsun

canım geçmiş olsun.Moralini bozma iyi şeyler düşün iyi olsun.Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak bebeğine.Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun:Saruboceq::nazar:

Kizlar ya anlasma yapalim hepimiz pozitif dusunmeye calisalim.
Bebis su an hormonlarin deli gibi calisiyor ama pozitif olmaya calis,
inan birimizden birini o halde gorursek hepimiz uzuluyoruz. senağlama

kesinlikle katılıyorum. aramızdan kimsanın bunalıma girmesine negatif düşünmesine izin vermeyelim. Bu süreci hep beraber mutlulukla atlatacağız. slogan: pozitif yaşaa.s.

canım çok sevindim yaa.daha az önce sen ve bebeğinden bahsettim.inatçı diye kaydirigubbakcemile3 inşallah hareket ettiklerini,tekmelerinide görcez :Saruboceq:

kızlar bişi soracam, benim bazen sol kasıgımda çekilme oluyor hala, böyle bacağıma doğru çekiliyor sanki..
sizde de oluyor mu?

bebek büyüdüğü için rahimde gerilmeler oluyor canım...benimde bacağıma vuruyor ..bugün dr sordum bacağıma nie vuruyor diye..oradaki sinir uçlarını uyarıyodur dedi...
bebekler büyüyorrrrr

ne güzel bir haber
umarım kanamanda kesilir yakın zamanda
benim sıpa da hareketli ama bende hareket bırakmadı naniknanik

ne güzel yaptın:) tekme atışın paylaştığın günleri iple çekeceğimopuyorumnanaktan

inşallah hepimiz tekmelerden uyuyamadığımız zamanları da paylaşıcaz...

he birde dr yatış pozisyonumu sordu yan dedim..en iyisi dedi yan yat dedi..bilginize..

canım niye öyle diyorsun bu günlerde geçecek inan.
sağ salim bebeğini kucağına alınca vay ben nasıl böyle konuştum diceksin
valla sen haline üzülüyorsan biz mehtap ve zeyhat la elele tutuşu boğaz köprüsünden atlayalım :icecream:

bu günler geçici

Kızlar benim göğüslerim çok büyüdü ilerde sarkma problemi olurmu?
Bişey yapmam gerekiyo mu?
Yada sizlerin yaptğı bişey varmı?

canım balenli altı demirli olan sütyenlerden kullan dedi dr...ama benim göğüsler zaten küçük büyüsün istiyomben..:))

Back
X