2010 haziran anneleri çatı muayenesi ne zaman?

benim bebeğim ters durduğu ve zorunlu sezeryan olacağı için bakmıcaz çatı muayenesine dedi dr'umbilmiyorumkismile
ama benim hala ümidim var; belki döner oğluşum diye.

çatı muanesi olmustum ve o çengelden düşüecektim neredeyse okdar canım yandıki anlatamam çıktığımda eşime yaslandım hıçkıra hıçkıra ağladım okadar canım yanmıstı yani sonra dedimki muanede canım bu kadar acıdıysa ben doğum yaparken ölürüm ama doğumum daha kolay geçti

Bende şimdi çok korkuyorum çatı muayenesindeneyvahedigeldismile ama normal doğumda istiyorum nasıl olacak bu iş bilmemeyvahedigeldismile

korkutmayın kendinizi kızlar.. ben de daha olmadım muayeneyi ama germeyin kasmayın kendinizi.. daha doğum yapıcaz...
şöyle düşünün 15 dk acı çekicem sonra geçecek.. çocuğum için...
doğum için de kendimiş 8 saat çocuğun için sıkıcaksın dişini diye motive ediyorum.. kendi kendinize cesaret verin..

Başka konulasrda daha olumlu şeyler duymuştum çatı muayenesi olanlardaneyvahedigeldismile
korkutmayın kendinizi bence de arkadaşlar, ben de 38+2 deyim daha çatı muayenesi yapmadı doktorum, nasıl düşünürsek öyle olur bencealkisalkisalkis
Bebişlerimiz için katlanacağız mecburen

Selamlar ben de 2010 haziran annesiyim ve de 38+ dayım..Bu hafta yapıldı catı muayenesi. Hic canım yanmadı, sadece rahatsızlık hissettim muayene sırasında, agrı hissetmedim.

ya bende çok kötü oldum ağladım doktorum doğumu nasıl yapıcaksın dedi.bende ağrı olmadı kendimi rahat bırakmadığım için iğnelenme gibi bişey oldu bende korktuğum için.daha bebek çatıya inmemiş kafasını kanala sokması gerekiyormuş bizimki kıpır kıpır oynatıyormuş kafasını.1 haftam kaldı değişiklik olmazsa sezeryan olabilirmiş.sizde ne zaman inmişti bebek kanala yada benim gibi olan var mı?.

Son düzenleme:
Doktorumuzla görüştükk, hoş ben sormadan söylemedi yani acaba ben mi yönlendiridm ki diye düşünüyorum ama emin değilim neyse, sonuçta haftaya cumartesi günü çatı muayenesii yapılacak yani 37w 3d de yapılmış olacakk. Bir an kendimi bend epanik yaparken yakaladım ve sonrada çok güldümm kürtaj olmak zorunda kalan biri olarakk ve her yıl rutin muayenesini yaptıran biri olarak bunu niye dert edinecektim kii hem daha doğum var ayoll... Şaka bi yana yinede haklısnız bayanlar kadın olmak zor iş zorrr... Muayeneden sonra detayları aktarırımmm...

hakikaten ya.. delik deşik ediliyouz. özel diye bişey yokkk sempatiksalakcinni
neyse kızlar b3nimki kesin 39. haftadayapacakmış.
heyecanla bekliyorum :sinifsinif: başıma gelecekleri.
ama ne yalan deyim ben de korkmuyorum.
daha doğumda kimbilir bşımıza neler gelecek.
bu yanında çerez gibi geliyo bana:roflol:

38+4 teyim. çatı muayenesi oldum sonunda. rahat geçeceğini düşünüp gittim, öyle de oldu. hiç kasmadım hiç te canım yanmadı. saniyelik bi iş zaten ya, hiç kasmayın. perşembe bidaha gidicem açılma var mı die bakıcak. bekliyoruz artık normal doğumu......

38+5 deyim ben de bugün çatı muayenesi oldum, biraz canım yandı gibi ama anlatılanlar gibi korkunç değil kızzlarhiç korkmayın

bence cani aciyan kasar ekndini buda cati darligi ile mi alakali acaba, bende iki farkli doktorda denedim maalesef cati darligi teshisi koydular sezeryan olacagim
bir umut diyorum benmi kendimi cok kastigim icin oyle oldu normal dogum yapabilmeyi cok isterdim.
cati darligi oldugu halde normal dogum yapanlar varmi?

Merhaba hanımlar...

Daha öncede söylediğim gibi bugün çatı muayenemizi oldukk ve inanınn giyinip soyunmak çok çok daha uzun sürdü, saniyelik bir elle kontrol olduu ve eğer bunu bir hisle açıklamak gerekirse sadece dokunmak gibiydi diyebilirimm. Bu arada benim kuzum başını yerleştirmişş inşallahh normal doğum yapabileceğizz, Allah hepimize kuzucuklarına sağlıcakla kavuşmak nasip etsinnn :Saruboceq:

kendini kasmamak çok önemli..kaçışı yok mecbur olunuyor bu muayene.onun için kendinizi serbest bırakın daha az acıyacak göreceksiniz..ben öyle yaptım,anlık bişey denildiği gibi.

kızlar gözünüzde boşuna büütmeyin... 2 dklık bişey.. kasmayın kendinizi rahat olun..
çatala çıkmak daha çok vaktimi aldı muayeneden sırnaşık şey

Ben daha olmadım muayene.^38de bitti.39 bitince kontrolüm var belki o zaman olur.Bende kasmamaya çalışacağım kendimi.

hiç gerek yok sıkıntı yapmaya... 2 dklık bişi başlayacak bitecek kendini rahat tut kafanda kurup sıkma...

benim doktorum artık çatı muayenesi yapılmadığını eski usul bı yontem oldugunu söyledi ama burda bakıyorum da çoğu kişiye yapılmış.nasıl iş anlamadım.her doktorun uygulaması farklı

Benim doktorum hiç çatı muayenesinden bahsetmedi. Şu an 39+3 deyim. Haftada iki defa kontrole gidiyorum, NST ve ultrasonla bakıyor sadece.32. haftadan bu yana normal doğum yapacağımı söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…