kızlar slm herkeze çatı muaynesinden geldim canımdan can koptu sanki,hiç acımıyanların nasıl acımamış hiç anlamadım,doktorun ellerini tuttum o da yarım bıraktı muayneyi gerçi saniyelik sürüyomuş 2-3 saniye dayandım...tavsiyem sezeryan dedi çatın dar falan demedi normal istiyordum hep 39.haftadayım yarın gel alalım diyo sizler ne dersiniz ooffff kafam çok karışık...
kızlar slm herkeze çatı muaynesinden geldim canımdan can koptu sanki,hiç acımıyanların nasıl acımamış hiç anlamadım,doktorun ellerini tuttum o da yarım bıraktı muayneyi gerçi saniyelik sürüyomuş 2-3 saniye dayandım...tavsiyem sezeryan dedi çatın dar falan demedi normal istiyordum hep 39.haftadayım yarın gel alalım diyo sizler ne dersiniz ooffff kafam çok karışık...
benimde bu ikinci çatı muanem ilkinde bukadar acımamıştı bunda acıdı ama abartılıcak kadarda degill banada çatın darr zorlanırsın sezaryan yapalım diyo kararını ver pazartesi salıya alaaım dedi off ben norml dogum istiyodumm napıcam bilmiorumm
arkadaşlar normal dogum yaptım bugün 17 günlügüz cok telaş yapmayın birde normal dogum yapacaksanız tabi cünkü dogum basladıgında kadar o kadar cok alttan muayene ediyolarki....