2010 Haziran Anneleri için değişik bebek odaları

ßENıM TARZIM BU ARKADAŞLAR BEBıŞıME BÖYLE BıR TAKIM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. BU MOBıLYANIN FıYATI 1.600 GARANTıSı 2 YIL BENCE SÜPER..

bütün takımlara bayıldım ama fikrimi sorarsanız bence ilk önce sadece beşik alın daha sonra odasını ayırınca parçalarını tamamlayın başta ister istemez bebeğiniz kendi odanızda olacak.. allah güzel günlerinde kullanmayı nasip etsin inş..

ben bu park yataktan almayı düşünüyorum. yaz bebeği olacak yazlıkta, memlekette benle gezerken kendi yatağında yatar. beşik karyola çeşitli yatağa uyum sağlamaya çalışmadan tek yatakta 1,5 yaşına kadar yatar. sonra oda yaparım diye düşünüyorum.
Benim kendi evim ama 2+1 ve tek çocuk düşünmüyorum dolayısıyla büyüyen karyola alamam çünkü ileride ranza almak zorundayım.
park yatağı odadan odaya rahat taşırım diye düşünürken karyolaların da görüntüsü güzel geliyor. karar veremiyorum bir türlü...

Son düzenleme:
ayrıca arkadaşlar bazı odalar belisin diğer odaları da hangi sitelerden eklediğinizi yazın lütfen fiyatlarına göre değerlendirebilelim.

CADIARZU
hepsı cok guzeller.bende ne alcagama karar veremedım:kedi:
oda yapmayı dusunuyordum ama
cevremdekıler karyola besık ve yatak odasınada kucuk sallanan tasınabılır besık al yeter dıyorlar..
komidıne dolaba gerek yokmus...
buyudugu zamn kendı zevkıne gore alırsın dedıler..
bende karar veremıyorum:gitme:

bende bu odayı begenmiştim ama en başlarda eklenen beyazı görünce o daha güzel geldikaydirigubbakcemile3
markası ne canım bu oda takımlarının bilgin var mı?

Eklentiler

• $bebe06.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 51
ben de karyola ve dolap alacam..
sonuçta bir sürü cicisi olacak onlar dolabında durmalı değil miii opuyorumnanaktan
oda takımını az süslü bişi alırsak zaten büyüyünce de kullanabilir. beyaz ağırlıklı bişi falan..
karyolayı da büyüyen karyolalardan almak istiyorum.. hani komidini ayakucunda da sonrada bebiş büyüyünce o çıkıp ayrılabiliyor. aynı zamanda onun üstünde altını değiştiriyorsun falan..
ayy bi doğsalarda sıkıştırsak yaa

uklacım senin eklediklerini çok beğendim.lütfen hangi siteden bulduğunu söylersen sevinirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…