2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

selam kızlar 33 haftalık hamıleyım 64de kaldım sımdı 77 kıloyum bebısımın kılsu bugun ogrendım 1.800 zayıf mı sızce????????????????

Meraba kızlar 34 haftalık hamileyim.Başlarda iç kilo almadım.Ama 5-6 haftadır her hafta kilo alıyorum ve engelleyemiyorum.Yediklerime de dikkat ediyorum.Şimdi tam 14 kilo aldım.Çok fazla nasıl engelleyebilirm.Zaten doğru düzgün ekmek bile yemiyorum ya.Vücudumda şişti.Öffffffff((

aynen canım bende senin gibi ilk başalarda hiç kilo almıodum ama birden almaya başaldım haftada 2 kilo aldığım bile oldu çok şaşkınım,vücut artık ne yiyorsak saklıyor süt olsun diye heralde...hayırlısı ama az kaldı....

Bende anlamıyorum dikkatte ediyorum.Ellerim ayaklarım şişti yürümek işkene ama yürüyüşümüde yapoyorum.Ne yapacağımı şaşırdım.Normal doğum istiyorum.Şimdilik doktorumda normal diyor.Böyle giderse zor doğururumeyvahedigeldismile

Söyliyim mi kislar kac kilo aldimm :1ninca:
Tam 22 kilo dogumuma 8 gun kaldi 1 kg daha alirim herhalde belkide fazlasii :1no2:

Kızlar bende 37+ 3 teyim ve 20 kilo aldım.54 ile hamile kaldım şuan 74'üm 2kilo daha alırım heralde .Hiç şişim yok normal öğünümde yemek yedim hep hiç aşırı yemedim fakat hiç çıkarmadım mide bulantım olmadı hiç.Bebişim şuan 3kilo 190gr bugün öğrendim.Tek bebeklerimiz sağlıklı olsunda doğumda zaten 10 kilo falan gidiyormuş sadece karnım varbenim biraz da bacaklarım kalınlaştı spor yapar veririz kızlar

bende 6 kilocuk aldım sadece 35 haftalık bebeğim ve bebeğimin kilosu 1 hafta önde imiş drum öle dedi doğum yaptığımda fazla kilodan eser kalmaz inş

bende 6 kilocuk aldım sadece 35 haftalık bebeğim ve bebeğimin kilosu 1 hafta önde imiş drum öle dedi doğum yaptığımda fazla kilodan eser kalmaz inş

Masallah canim dogumdan sonra kilo vermis olarak gorursen kendini sasirma yani

Banada öyle geliyo artik canim valla 22 kiloyu nasi becerdim almayi hala kafam basmiyoo -tatlicadiarzu-

SILA_M kullanıcısından alıntı
Banada öyle geliyo artik canim valla 22 kiloyu nasi becerdim almayi hala kafam basmiyoo

kızlar kendinize haksızlık etmeyin bayanssulusmile
eminim doğumdan sonr vericeksiniz kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…