2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

off dikkat edin kızlar aman diyim. 23 kilo aldım ben. şu anda hala 8 kilo fazlam var. yapıştı gitmio.

ben 64 ile baslamistim kusmam cok oldugu icin 58 e dustum.su an 14.haftamdayim 59 olabildim ancak.doguma 72 73 kilo felan girmeyi dusunuyorum bakicaz artik.

bende 54 le kaldım şuanda 58 felanım bendee hızlı kilo aldıgımıdüşünüyorumm aman bebişim saglıklı olsundaa kilolarıı veririmm alahın izniylee

bende 2 kilo aldım ama ben kilolu hamile kaldım
o yüzden fazla kilo almak istemiyorum
verememek korkusuyla değil de doğumdan zorluk yaşamamak adına tabi

dikkat edin kızlar ilk zamanlar güzel geliyor göbiş falan şişince ama doğumdan sonra batıyor kilolar 6 ay oldu doğum yapalı hala 8 kilo fazlam var ne yapsam gitmiyor((

hic abur cubur ve tatli yemegi sevmedigim icin tum hamileligim 9 kilo ile bitti..
ogluma 3.550 gr 53 cm dogdu..hep onun icin beslendim..
suyu plesentasi derken biseycikler kalmadi
dikkatli beslenin bebekler yesin

BENDE 15 HAFTALIK 63,5 ıDıM 66,5 ıM ŞıMDı YANı 3 KıLO ALMIŞIM BANA NORMAL GELıYORRR
ÇÜNKÜ SıGARAYIDA BIRAKTIMMM YEMEĞE YÜKLEMDıM:sinifsinif:

bende 13 haftalığım 66 idim şimdi 60 kiloyum ben böyle giderse 3 kilo ile doğururum heralde

13.haftamdayım 60-61 kilo civarı ile başlamıştım.bulantı ve kusmalar ile birlikte 58 e inmiştim.bi süredir 59 devam ettim.bugün tartıldığımda 60 çıktım.bulantı ve kusmalarım devam ediyo hala.

bende 16haftamdayım ve 1kilo verdim umarım böyle devam eder ve sadece bebeğim beslensin istiyorum kilo falan kalmasın bana sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…