2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

19 haftadayım.Bu hafta inanılmaz şekilde iştahım açıldı herkes şaşırıo normalde zorla yedirirler.50 ile başlamıştım 55 oldumm

ben onaltı haftayı bitirdim daha hiç almamışım ilkinde yirmiyedi kilo almıştım bunda dikkat ediyorum baya

ben 15+3 haftalığım ve sadece 1.5 kilo almıştım onuda verdim kusmalarım çok şiddetli olduğundan sanırım son bir haftadır lokma yiyemiyorum sizlerdede hala devam ediyomu miyde bulantıları((((((

16.haftadayım 4 kilo almışım,
bende şimdilik iyi gidiyorum ama bu hafta iştahım çok açıldıcokacimcoook
sürekli yemek yemek istiyorumcokacimcoook
bundan sonra çok alıcam gibi görünüyor

bende 19 haftalık hamıleyım ama kılo almış degılım 55te kaldım bebek kılo alır inşallah oyle oluyomuş cunku.

Bende ayda 500 gr alıodum ama sadece 4. ayda 2.5 kilo aldım.Doktorum böyle gidersen toparlak bişiy olursun 5. ayda max 1.5 kilo almış olarak görücem seni dedi eyvahedigeldismile . 4 aydan sonra yemediğinizin yerinede yemeğe başlıosunuz :)

beni tarti her gun bir rakam gosteriyo.ama 2 gun ard arda ayni seyi gosterdi. yaklasik 1.5 kilo almisim.maximum 2 kilo.tartiya da guvenmiyorum yaaa yenisini almam lazim kafayi yedi bu.yerini degistirince de kilomu degistiriyo.birkac defa tartilmak gerek dogru sonuc icin.

off sen nasıl aldın okdr kıloyu maşallhhh tutu tutututtttttuuuuuu
birde beni duysan akannehirben 55 le basladim simdi 65im zaten drumdan bi ton azar isittimmafoldumben10 kilo almisim rekor bende sanirim,ki abur cubur tatli bu tür seyler yemedim.sadece ögünlerimi yanlis saatlerde yedim.kahva
ltimi, öyleye dogru yaptim eeee ögle yapinca kahvaltiyi,ögle yemegi olmadi tabi,ve ara ögünde yemedim hic,aksam tabi ac kalincada aksam yemegine hucum ettim.buda bana pahaliya patladi.birde evde hareketsiz kaldim yürüyüs falan yapmadim.bugün yiyeceklerime,dikkat ettim.ve yürüyüse basladim.sositososito

sende bendensin :))) 20. haftaya giriorum bende 10 kilo aldım :) ama ben 40 kiloyla hamile kaldım çoooooookkkk memnunum 70 e bile çıksam üzülmiycem :)) kiloya hasrettim neler yaptım evlenmeden önce evlendim yine alamadım meğer hamile kalmak yetermiş inşallah vermem bi 10 kilo kalsa çok sevincem :)) bebeğimde alıo o da normal kilosu boyuu Allah sağlıklı doğum nasi0p etsinde

ben de bugun tam 20+0 im annemlere geldim tartildim 45.8 cikti.uzerimde kiyafetle filan bi de yemek yemistim.neyse varsin onlari da sayalim 46 diyelim.
2 kilo almisim ben.
bu kadar az kilo beni korkutuyor acikcasi firtina oncesi sakinliye benziyoooo.
bakalim ne olcak :)))

Yarın 20. haftaya giriyorum ve tam 6 kilo almışım eyvahedigeldismile
Doktorum oyucak beni ohaoldumsmile

:jeyyar: canım ya biraz fazla almışsın sanki dikkat et cokacimcoook

ben 18+0 haftadayım 1 kilo aldım delikafadulden işdahım gayet iyi ama dikkat ediyorum hamurişini yemiyorum makarna ,pilav olsun haftada 1 yiyorum ekmek sadece kahvaltıda yiyorum falan filan ama alırım bence yine ya size imreniyorum doktorum kızıcak filan diyrsunuz benim doktor hiiççççç bişi demiyor sinir oluyorum.burası cizre tabi unutmamak lazım şartlar belli o yüzden kendi dotorum kendim oldum ..sevgiler...:gitme:

Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum 20+3 haftalık hamileyim 55 kilo ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum. boyum 173 cm olduğundan doktorum bi sorun olmadığını söylüyor ama ben şimdiden bu kiloları nasıl vereceğimi düşünüyorum ((

arkadaşlar ben de 20+2 deyim ve 4 kilo aldım..bulantım olmadığı için ilk günden beri homini gırtlak yiyorumcokacimcoook tabi bünye meselesi herkes farklı kilolar alıyor..tüm uzmanlar 12-15 kg arası almamız gerektiğini söylüyor,dengeyi iyi kurmak lazım..
ama lütfen kilo almamak uğruna yetersiz beslenmeyin,bebişlerin makarnaya-pilava-ekmeğe de ihtiyacı var,karbonhidratsız olmaz..

Kızlar ben de 21. haftadayım ve 9 kilo aldım.Sadece karnım var biraz da popom büyüdü eskiye göre onun dışonda herkes arkadan baksak hamile olduğun anlaşılmıyor diyor.Benim hiç bulantım olmadı ilk günden beri düzenli yedim iştahımda fazla bir artış da yok normal hayatımda nasıl yiyorsam öyle yiyorum bana da fazla geldi bu kilo doktor şimdilik sorun yok bebeğin kilosu iyi dedi bakalım kaç kilo ile bitircem:))

ben de 20+0 dayım ve 2 kilo aldım henüz..
ya kızlar bu tickerlarda bi tuhaflık var..
yukarda esra ve nergisin arasında yaklaşık bi hafta varken doğuma kalan günler arasında bir ay fark var!!??

Canim hic dert etme senin BMI 18.5'in altinda oldugu icin zaten hamileliginde 17-20 kilo arasi kilo alman gerekiyor bence gayet iyi gidiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…