2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

3 aylık hamıleyım 57.5 kılo ıle hamıle kaldım suan 62 kıloyum.4.5kılo almısım.hızlı gıdıyorum yanı dıkkat etmeye calıstım ama kabızlık sorunum oluyo,bulantım kusmam olmadı sayılır.dıkkat etmeye bıraktım artık datını cıkartmaya karar verdım nasılsa dogumdan sonra verırım.ılk hamılelıgımde 26kılo almıstım,1yılda 24 kılo vermıstım.yıne verırım,sımdı hamılelıgın tadını cıkarayım.dıkkat ettıgımdede sadece sıkıntı yaratıyorum kendıme degısen bıse olmuyo yıne alıyorum cunku.sevgıler

slm kızlar hani ben 6 kilo almışım demiştimya dr tartmıştı almamaışım :)))

pazartesi diyetisyen tarttı sadece hamilleğimden beri 3,5 kilo almışım

Yahu bende hiç almadım diyordum.50 kilo ile başladım şimdi 17 haftalık 53 kiloyum.Siz kilo alacağınıza wermişsiniz anacım :bbo:

Ben hamile kalmadan önceki son senemde toplam 11 kg aldım 69 oldum, 69 la hamile kaldım, şu anda 4.ayımın içerisindeyim 7 kg aldım, 76 oldum. 4 gündür günde 1 saat yürüyüşe başladım 1 kg vermişim şimdi de.

melmea sana bravo valla ..ben de işyerinde öğle tatilinde ağır tempolu yarım saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum hava cok soguk olmadıgı sürece..tempolu yürüyüş yapmak istiyorum ama doktor uzun süre ayakta kalmamamı ve yorulmamamı söyledi gecen aylarda sorun yaşamıştım o sebeple..

Hangisine bravo? O kadar kg almama mı 1 kg vermeme mi? laelaelaelaelaeYoksa bu retorik bi bravo muydu?

valla ben 73,5 ile kaldım şimdi 78im...
kilo almaya çok müsait bi yapım var. boyum uzun da olsa çok kilo alamaktan tırsıyorum...

anaaam ben şişiyom millet zayıflıyo...
e tabi çok şükür hiç bulantı nein yaşamayınca böle oluyo...

ben hamile kaldığım ay 53 düm ilk ay 55 oldum sonra 54e düştüm şimdi kusmalar bitti 56 olmuşum biraz önce tartıldım...

hiç kilo almadım, ama hiç vermedım de. istikrarı koruyorum, bakalım kapanışta ne olacak mafoldumben kesın 10 kılo takarım.

bende 14 haftalığım.ama ne aldım nede verdim.64 le aynen devam ediyoruz THE BEST kaç haftalık gebesin?

Son düzenleme:
benim dunku kilom 43.7 yani 44.
henuz basladigim kilomdayim.
sabah ilk kalktigimdaki sonuc bu.
ama gece yatarken bakiyorum artiyooo.
yediklerimden,siskinlikden herhalde olabilirmi?
sizde de oylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…