aynen bende öyle inanamıyorum benim de evliliğimin 5. yılında kucağıma alabildim bebişimi çok bekledim yolunu
bana yollasana o emzigiiii :)) benim kizim cok yaramaz...cok ağlarrr sebepli sebepsizzz artik gece de uyumuyoorrr dun saat gece 1-de zar zor uyuttum.napıcam bu cadıyla bilmiyorum tek başına çok zorrrr
günaydın canım Miray hanım nasılll?
yaaa ben bu dönme isini anlamadim,dönerse nolur dönmezse nolur.bana bir aciklarmisiniz.hoşgeldın bıraz bızımkı koca popolu oldugu ıcın tam donemıyordoktor kılolu oldugu ıcın tam donemeyebılır dedı arada donuyooo
herkese merhabalar aranıza yeni katıldım bende haziran annesiyim.bebekleriniz şuanda neler yapıyor paylaşmak istiyorum.benim oğlum sırt üstüyken yüz üstü dönüyor ama tekrar sırt üstü dönemiyor.yüz üstü durmayı hiç sevmediğindende dönünce bağırmaya başlıyor ama inatlada dönüyor :)))
bende baslamadim canim ya,burada hemen hemen herkes baslamis.bakalim bu gidite dr ne diyecek.bence druna sorben ek gıdaya başlamadım daha kızlar oğluşumun kilosu iyi hatta fazla bile sütümde yetiyor ama yinde tatlarını öğrensin diye başlamalımıyım sizce siz ne amaçla başladınız süt yetmediği içinmi tadını alsın öğrensin diyemi
Kızlar bu arada oğluşum resmini koydum profilime nasıl?adı Eymen Efe
gecmis olsun canim,ahhh ahhh,cok iyi biliyorum onu.ayni seyi bende yasadim.benimkiside dogumdan sonraydi.o günleri hatirladikca hala gözlerim dolar.Allah kimseye yasatmasin.sağol canım şimdi bu günlere gelbildiğime inanamıyorum ben doğumdan önce 1.5 ay hastanede yattım çok zor günlerdi çok şükür geçti
aynen bende öyle inanamıyorum benim de evliliğimin 5. yılında kucağıma alabildim bebişimi çok bekledim yolunu
gecmis olsun canim,ahhh ahhh,cok iyi biliyorum onu.ayni seyi bende yasadim.benimkiside dogumdan sonraydi.o günleri hatirladikca hala gözlerim dolar.Allah kimseye yasatmasin.
çok sevimli allah bağıilasın. MAŞALLAH
iste aynen bende canim.kizima hemen bir kardes düsünüyoruz ama korkuyorum.birde benim burada kimsem yok.ailem trde.esimle ikimiz mücadele ediyoruz.esimin kardesleri falan var ama onlarda calisiyor yani senin anlayacagin herkes kendi mücadelesini veriyor.iste bu yüzden herseyin basi saglik.bana muhtac iki kisi var bir hastalanirsam olan esime ve kizima olur.o yüzden Rabbim sagligimizi hic bozmasin.Amin canım çok zor gerçekten ben çok geçmeden yani 2sene sonra eymenin kardeşi olsun istiyorum ama aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum
iste aynen bende canim.kizima hemen bir kardes düsünüyoruz ama korkuyorum.birde benim burada kimsem yok.ailem trde.esimle ikimiz mücadele ediyoruz.esimin kardesleri falan var ama onlarda calisiyor yani senin anlayacagin herkes kendi mücadelesini veriyor.iste bu yüzden herseyin basi saglik.bana muhtac iki kisi var bir hastalanirsam olan esime ve kizima olur.o yüzden Rabbim sagligimizi hic bozmasin.
hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz,neyse saglik olsun.ama senin avantasin yurt icinde olusun.uzak ama Allah korusun acil birsey oldugunda ailen hemen gelebilir.o yüzden sanslisin.benim böyle bir sansim yok.keske olsaydi.Ah canım yaa aynı şey bendede geçerli benim ailemde izmirde ve yanıma gelemiyorlar bu istanbulda tek başımayım çok zorlanıyorum sadece eşimin kardeşleri var ama çok uzağız annanem yatalak olduğu için gelemiyor yanıma bir başıma çok zor oluyor gerçekten bazen sabrım kalmıyor uykusuzluk mafediyor zaten ah ahhhhhh
merhabalar. Aranızda spiral kullanan var mı acaba. Ben de düşünüyorum ama doktor onu uygularken uyuşturucu vb. gıbı kullanıyor mu acaba. Ben hala emziriyorum süte geçmesinden korkuyorum. Bu gune kadar erteledim. Ama artık bir kaza olmasından korkuyorum. Şu an için hazır değilim henüz. Tecrübe edinen var mı acaaba ya da sizler nasıl korunuyorsunuz alternatif olarak
evet tek başına büyütmek çok zor bende tek başıma büyütüyorum ama dünyanın en keyifli şeyi.allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.ben bişey sormak istiyorum çocuk arabası ne kullanıyorsunuz ben araba koltuğu olan ana kucağını kullanıyorum hala ama oğlum artık pek sığmıyo içine 6 aydan öncede öbür parçaya geçmek doğrumu bilmiyorum.siz ne kullanıyorsunuz.
Günaydın kızlar! size birşey sormak istiyorum.. benim de sütüm yetiyor ve 6. aya kadar sadece anne sütüyle beslemek istiyorum ama bugün rmut yerken kızımın da ağzına biraz armutu sıktım ve tadını çok beğendi... acaba arada sırada armut, elma suyu versemmiki?? siz nekadar veriyorsunuz? kaç ml?
Ben kraftın arabasını kullanıyorum. Çift taraflı diye almıştık ama ters tarafını sürmesi rahat değil o yüzden hep dışa dönük sürüyorum oğluşumu. Ben yarı yatık bindiriyorum arabaya çokda hoşuna gidiyo bir sorun olacağını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?