2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben ek gıdaya başlamadım daha kızlar oğluşumun kilosu iyi hatta fazla bile sütümde yetiyor ama yinde tatlarını öğrensin diye başlamalımıyım sizce siz ne amaçla başladınız süt yetmediği içinmi tadını alsın öğrensin diyemi

bende hala olmadım emzirirken olunmuyor sanırım.bende sadece anne sütü veriyorum ve başka hiçbirşey tattırmıyorum en yararlısı anne sütü bence nasılsa öle yada böle ek gıdaya başlıcak nasılsa.alabildiği kadar anne sütü alsın istiyorum.oğluşumun en sevdiği şeyde oturmak yatar pozisyonda durmaya tahammülü yok hemen yaygarayı basıyor.

benımde oglumun kılosu cok ıyı ama ben tatları ogrensın dıye yavastan basladııımm

slm kızlarr bende tattırmalara başladım şimdiye kadar anne sütünden başka bişi vermemiştim ama bikaç gündür elma suyu ve püresi veriorum sonrasında ek gıdaya geçince zorlanılabiliomuş o yüzden şimdiden alıştırmak lazım kuzucukları.. zaten doktorumuz bu ay devit-3 ve demir yerine hepsi bi arada olan nutrigen vitamixin adında bi vitamin verdi toz şeklinde meyve püresiyle karıştırıp veriorum.. bu vitaminden kullanan var mı?

Selam kızlar,

Ben doğum yapalı 4.5 ayı geçti hala regli olmadım. Aranızda olmayan varmı hala ?

canım ilk defa bende bu ay oldum hasta sütüm korumuyor heralde artık biran sütümde kesilcek sandım korktum hatta :2:

canım süt yetmediği için maşallah öncelikle sütün yetiyorsa bebeğinin kilosuda iyiyse bence kesinlikle 6.aya kadar bişiy verme doktorada danışmakta fayda var tabiki belki doyurmak için değilde tattırmak amaçlı olabilir

Selam kızlar,

Ben doğum yapalı 4.5 ayı geçti hala regli olmadım. Aranızda olmayan varmı hala ?

canım bende sade anne sütü ile besliyorum,ama adet 40 ım çıktıktan tam bir ay sonra adet oldum ve düzenli devam ediyo .bazılarında süt korurmuş,adet olunmazmış normal bir durum .

Bende olmadım hala regl.

Bizde sadece anne sütüyle idareediyoruz,yetiyorda kızımın kilosuda iyi,doğduğundan beri her ay 1 kilo alıyor.6. Ayımızın bitimine kadar hiçbişey vermicem,nasılsa başlıcak,bolca anne sütü alması en iyisi..

merhabalar. Aranızda spiral kullanan var mı acaba. Ben de düşünüyorum ama doktor onu uygularken uyuşturucu vb. gıbı kullanıyor mu acaba. Ben hala emziriyorum süte geçmesinden korkuyorum. Bu gune kadar erteledim. Ama artık bir kaza olmasından korkuyorum. Şu an için hazır değilim henüz. Tecrübe edinen var mı acaaba ya da sizler nasıl korunuyorsunuz alternatif olarak

bende spiral düşünüyorum ama taktırmadım daha ama arkadaşlarıma sorduğumda çoğu memnun hemşire de onu önerdi. bildiğim kadarıyla uyuşturmuyor zaten 5-10 dak bişeymiş. ama adet kanamasını çoğaltıyormuş bir kaç gün süte geçme gibi bir durumu yok tur herhalde mantıken şimdilik bildiklerim bu kadar

bende böyle düşünüyorum ama bazıları da sonra ek gıdaya alıştırmak zor oluyo diyorlar

kızlar bende adet olmadım sadece lohusalığımı geçirdim yani lohusalık tan sonra daha adet olmadım kızım 14 aylık:26::26::26::26:

ben de ilk 1 haftalıkken bi doktora götürmüştüm soyadı Dondurmacıoğlu adını hatırlamıyorum ankarada oda okullan demişti 3 ay bitinnce ama almadım her doktor farklı bişey söylüyo herkes elma suyuyla başlıyo özel bi nedeni varmı

Son düzenleme:
meraba kızlar nasılsınız bayadır giremedim ama geçmişi okudum galiba gündemde ek gıdalar ve regl olma durumu var ben de ilk defa bugün elma püresi verdim bizinkinin kilosu yetersiz bu ay yarım kilo almış 6500 gr doktor ek gıdaya başlama dedi ama ben de alışsın die ilk bi hafta sadece elma suyu ve püresi vercem sonraki hafta havuç veya armut,regl e gelince ben kırkım çıktığından beri düzenli olarak her ay oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…