orasi öyle tabiki.bende cok keyif aliyorum kizimi büyütürken.aminnn isteyen cümlesine Rabbim tez günde taddirsin.evet tek başına büyütmek çok zor bende tek başıma büyütüyorum ama dünyanın en keyifli şeyi.allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.ben bişey sormak istiyorum çocuk arabası ne kullanıyorsunuz ben araba koltuğu olan ana kucağını kullanıyorum hala ama oğlum artık pek sığmıyo içine 6 aydan öncede öbür parçaya geçmek doğrumu bilmiyorum.siz ne kullanıyorsunuz.
günaydın kızlarrr bir haftadır yoktum memlekete gittim geldim.bakayım dedim.
azucan nette olduğunu gördüm.bebeğn kaç aylık oldu.emmey başldı mı ben biraz zorlukta falan emzirmeye başladım biraz sağmak zor oluyo ya.emmediği zamanlrda sağıyorum tabi yine.ek gıdalara geçtin mi?
ben spiral kullaniyorum canim.
1,5 ay oldu taktirali.
uyusturucu ve s gibi hic birsey kullanmadi zaten acitmadi da.
2 dk-ya oldu bitti:)
hoşgeldin canımmm nasılsınn?
Canım 4 ay 3 haftalık oldu. Bu sıralar daha iyi gibi bazen sorunsuz almaya başladı memeyi ama bazende yine inadı tutuyo. En azından uykuluyken, bide gece emiyo. Bide gazı gelince hemen bırakıyo. En son dr yine gittim. günlük 21 gr almıştı dr böyle devam edelim dedi henüz başlamadım ek gıdaya. Belki 5. ayda başlayabilirim. Sen başldın mı ek gıdaya ?
günaydın...çok hastayım 4 gündür fena gribim kızımada geçti sanırım biraz öksürük var ne yapabilirim ki öksürük için kuru öksürüyo...çok azda kusuyo...
dr dan geldim kızlar bebişim 6 kilo 62 cm ek gıdaya başla az az tattır dedi dr kafama takıldı sizin bebişler gece nasıl uyuyo ben 12 de yatırıyorum sabah 5-6 gibi kalkıp emiyo geri yatıyo sonra zaten 8 de emiyo 9 da mama 150 milim yapıyorum dr hemşireler aman uyutma saabaha kadar 8 kere emzir dediler 2 satte bi emzircekmişim 4 saati bulmasın diyo mesela öğlen pirinçunu vermişsem 1 den 4de kadr uyuyo bazzende 5 e kadar uyuyan bebeği huzursuz etmekte istem,yorum
sizin bebekler nası uyuyo nası emziriyosunuz gece
geçmiş olsun canım ben 2senelik evliyim bende gebelik koleztazı olduğum için yattım hastanede
bende evliliğimin 5.yılında aldım kızımıkucağıma çok zor yolunu beklemek çok gözyaşı döktüm ama kızım unutturdu şimdi hatırlamaya fısat bile vermiyo:))
dr dan geldim kızlar bebişim 6 kilo 62 cm ek gıdaya başla az az tattır dedi dr kafama takıldı sizin bebişler gece nasıl uyuyo ben 12 de yatırıyorum sabah 5-6 gibi kalkıp emiyo geri yatıyo sonra zaten 8 de emiyo 9 da mama 150 milim yapıyorum dr hemşireler aman uyutma saabaha kadar 8 kere emzir dediler 2 satte bi emzircekmişim 4 saati bulmasın diyo mesela öğlen pirinçunu vermişsem 1 den 4de kadr uyuyo bazzende 5 e kadar uyuyan bebeği huzursuz etmekte istem,yorum
canım spiral taktırmak için regl olmak gerekiyor mu? sen olmuşmuydun? ben regl olmak gerekiyor diye biliyorum ama internette bir yerde gerekmiyor diye de okudum.. :S
iyiyim canım sen nasılsın ?
günaydın...çok hastayım 4 gündür fena gribim kızımada geçti sanırım biraz öksürük var ne yapabilirim ki öksürük için kuru öksürüyo...çok azda kusuyo...
canım spiral taktırmak için regl olmak gerekiyor mu? sen olmuşmuydun? ben regl olmak gerekiyor diye biliyorum ama internette bir yerde gerekmiyor diye de okudum.. :S
gece 2.5 saatte bi kalkıyorum ben emziriyorum.sn çok bekliyosun dr 4 saati geçirme demişti bana anne sütü bebeklerde 2-2.5 saatte sindiriliyormuş onun için aç kalır.
yaaa ben bu dönme isini anlamadim,dönerse nolur dönmezse nolur.bana bir aciklarmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?