2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bide bu havalarda bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz kalın mı incemi kaç kat bura mersin çok soğukda değil gerçi ama bazen şaşırıyorum elleri ve yüzü pek ısınmıyo sanki ama uyurken falan kontrol ediyorum ısınıyo normalde ısınmıyosa incemi giydiriyorum acaba

ben öyle belirli bir düzene oturtturmadım doğrusu aklıma ne gelirse onu veriyorum artık ama 1 günde 1 öğünü farklı vermeye dikkat ediyorum sadece acıkmadan da vermiyorum walla evet kavanozdan bende yana değildim ama evde yaptıgımda mutfakra savas cıktı ve o kadar ugrasa sadece 1 öğünlük oldu gerisini beklediği için attım o yüzden cok cosarsam yapıyorum mesela dün de kocaman 2 havuctan anca yarım cay bardagı suyu cıktı o da makıneyi sallaya sallaya :)

canım emegine sağlık not ediyorum hemen

bal kabagi veriyormusun?

yok ya alacak kimse yok eşim gelsin aldırcam hafta sonuna geliyo, ben yalnız kalıyorum eşim urfada çalışıyo ailem de farklı şehirde pazara falan da çıkamıyorum ulaşı bırakamıyorum kimsem yok kayınvaldemler de haftada bir uğruyo bir kaç bişi getiriyo sebze falan ama ben sipariş vermiyorum ayıp olmasın diye

benim kizim da aynennnn oyleeee yaaa bende dusunuyorum acaba incemi giydiriyorum ama yok ince degil

maşallah boyu iyi canım ya kilosuda çok kötü değil ek gıdalarlada çabuk toparlar sağlıklı olsunda canım

valla artık ne yedirsem bulamıyorum daha bir öğünü yedirirken bir sonraki öğününü düşünüyorum inşallah kilo alır bu ay almazsa dr bizi kovacak artık...

ya kızlar alakasız bir konu ama fikrinizi almak istedim renkli ve numaralı lens almak istiorum yarın ama ne marka alayım hareli mi haresiz mi daha güzel karar veremedim daha önce freshlook kullandım ama değiştirmek istiyorum fikir verebilir misiniz?

aman ne ayip olacak sonucta bir bal kabagi alicaklar :)) at degil deve degil

ben de antakyadayım canım iklimler aynı sayılır, atlet olarak uzun kollu badi giydiriyorum üstüne uzun kollu bir penye daha giydiriyorum, alttan inceyse iki kat ya da bir kat polar alt giydiriyorum uyanınca yataktan kaldırmadan önce mutlaka yelek giydiriyorum...

ben de freshlook kullaniyorum green ama hareli haresiz meselesini anlamadim sozu anlamadim yani:))

yurutec kullanan var mi biz aldik kizim da biniyor chicco-dan uzerinde 6+ yaziyor ama bindiriyorum 6 ay olmamiza 2 haftamiz kaldı.

leylacım hareli olunca lensin dış kenarlarında siyah bir çerçeve oluyor haresizde olmuyor.. hani hangisi daha doğal duruyor diye arastırıyorum ama bulamıyorum şimdi ben doktora gidiyorum arkadaslar yarım saate gelirim cevaplarınızı bekliyorum
bu arada bende kızımı ince giydiriyorum evde soguk oluyor bazden ev geceleri o zaman kolsuz bir yelek giydiriyorum dışarı cıkarırkende içi kürklü bir tulumu var onu giydirip cıkarıyorum

benimki hareli.cunku haresiz bende iyi durmuyor.goze baglı bence cerceve bazısına yakısıyor bazısına degil
ben daha almadım canım ama düşünüyorum almayı

bizimki cok sevdi size henuz erken ama daha var 1 ay filan alırsın

yurutec kullanan var mi biz aldik kizim da biniyor chicco-dan uzerinde 6+ yaziyor ama bindiriyorum 6 ay olmamiza 2 haftamiz kaldı.

ya dr lar öneriyomu yürüteci ben sorcaktım bu ay unuttum sormayı, sen sorup mu aldın leyla benim eşim istemiyo zararlı diyo okulöncesi öğretmeni eşim vücut yapısını bozar diyo sen dr a sordunmu???

bende aynen böyle giydiriyorum pijama inceyse alttan külotlu çorap giydiriyorum yeleği yataktan kaldırırken bende mutlaka giydiririm iyi o zaman sağol canım

ya dr lar öneriyomu yürüteci ben sorcaktım bu ay unuttum sormayı, sen sorup mu aldın leyla benim eşim istemiyo zararlı diyo okulöncesi öğretmeni eşim vücut yapısını bozar diyo sen dr a sordunmu???

dr.a sormak geregi duymadım açıkçası ben.
bir zararı olacagini dusunmedigim icin de aldik.esin isremiyorsa dr.nuza danisin bakalim o ne diycek merak ettim ben de.

kizlar kiyafetlerin tam olarak turkcesini bilmiyorum yalnisim olursa affola
ben alttan kisa kollu body, kulotlu corap,ustten de uzunkol tshirt ve alt giydiriyorum.ayaginda patik oluyorrr mutlaka

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…