ulaş da yoğurda bayılıyo, ben de sade yediriyorum genellikle, cup cup sesler çıkarıyo kaşığı somuruyo, çok şekerler ya, kavanoz mamalarını çok tercih etmiyorum ben dr da mecbur kalırsan ver dedi, meyveli olanları hiç sevmiyo ulaş sadece sütlaca bayıldı valla dr önermedi çok ama ben sütlacı eksik etmiyorum 2 günde bir kez falan veriyorum, bir kavanozu bitiriyo maşallah oğluşum...
internette bakinirken bunu buldum ilk baslayanlar için iyi olur diye dusundum paylaşayım dedim.
SEBZE ÇORBALARI
BAŞLANGIÇ HAVUÇ ÇORBASI :
1. hafta : 1 adet havucu haşlayın herhangi süzgeçten, rondodan, rendeden geçirme işlemi yapmayın. Haşladığınız suyu içilebilir sıcaklığa gelip ılıdıktan sonra normal ölçünün yarısı kadar biberon maması ekleyip biberonla içirin.
2.hafta: 1 adet havucu, 1 avuç kadar pirinçle beraber haşlayın. Yine sadece suyunu biberonla verin.
3. hafta : 1 adet havucu 1 avuç kadar pirinçle haşlayın süzgeçten geçirip yetişkin çorba kıvamında kaşıkla beraber yedirmeyi deneyin.
KABAK ÇORBASI
Yarım kabak 1 avuç pirinçle haşlanır, süzgeçten geçirilip plastik kaşıkla verilir.
HAVUÇ-BEZELYE ÇORBASI
1 adt havuç, 1/2 kahve fincanı bezelye, 1/2 kahve fincanı pirinç haşlanır kıvamına göre süzülür veya suyu verilir.
HAVUÇ PATATES ÇORBASI
1 adt havuç 1/2 patatesle haşlanır. Kıvamına göre süzülür veya sadece suyu verilir.
Başlangıç ilk 1-2 ay yukarıdaki sebzeler yeterli olacaktır. İlk 1 ay sonunda yukarıdaki tarifler yazan pirinçler yerine irmik kullanabilirsiniz. 1damla zeytinyağı kullanabilirsiniz.
bal kabagi veriyormusun?
kızlar bide bu havalarda bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz kalın mı incemi kaç kat bura mersin çok soğukda değil gerçi ama bazen şaşırıyorum elleri ve yüzü pek ısınmıyo sanki ama uyurken falan kontrol ediyorum ısınıyo normalde ısınmıyosa incemi giydiriyorum acaba
maşallah boyu iyi canım ya kilosuda çok kötü değil ek gıdalarlada çabuk toparlar sağlıklı olsunda canım
yok ya alacak kimse yok eşim gelsin aldırcam hafta sonuna geliyo, ben yalnız kalıyorum eşim urfada çalışıyo ailem de farklı şehirde pazara falan da çıkamıyorum ulaşı bırakamıyorum kimsem yok kayınvaldemler de haftada bir uğruyo bir kaç bişi getiriyo sebze falan ama ben sipariş vermiyorum ayıp olmasın diye
kızlar bide bu havalarda bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz kalın mı incemi kaç kat bura mersin çok soğukda değil gerçi ama bazen şaşırıyorum elleri ve yüzü pek ısınmıyo sanki ama uyurken falan kontrol ediyorum ısınıyo normalde ısınmıyosa incemi giydiriyorum acaba
ya kızlar alakasız bir konu ama fikrinizi almak istedim renkli ve numaralı lens almak istiorum yarın ama ne marka alayım hareli mi haresiz mi daha güzel karar veremedim daha önce freshlook kullandım ama değiştirmek istiyorum fikir verebilir misiniz?
yurutec kullanan var mi biz aldik kizim da biniyor chicco-dan uzerinde 6+ yaziyor ama bindiriyorum 6 ay olmamiza 2 haftamiz kaldı.
benimki hareli.cunku haresiz bende iyi durmuyor.goze baglı bence cerceve bazısına yakısıyor bazısına degilleylacım hareli olunca lensin dış kenarlarında siyah bir çerçeve oluyor haresizde olmuyor.. hani hangisi daha doğal duruyor diye arastırıyorum ama bulamıyorum şimdi ben doktora gidiyorum arkadaslar yarım saate gelirim cevaplarınızı bekliyorum
bu arada bende kızımı ince giydiriyorum evde soguk oluyor bazden ev geceleri o zaman kolsuz bir yelek giydiriyorum dışarı cıkarırkende içi kürklü bir tulumu var onu giydirip cıkarıyorum
ben daha almadım canım ama düşünüyorum almayı
aman ne ayip olacak sonucta bir bal kabagi alicaklar :)) at degil deve degil
heee anladım haklısın isteme o zaman eşin alır 1 hafta sonra ver nolucak...öyle de ilişkiler zayıf biraz çok duyarsızdılar şimdiye kadar şimdi torun için arayı düzeltiyolar ben de biraz tepkiliyim içimden gelmiyo
yurutec kullanan var mi biz aldik kizim da biniyor chicco-dan uzerinde 6+ yaziyor ama bindiriyorum 6 ay olmamiza 2 haftamiz kaldı.
ben de antakyadayım canım iklimler aynı sayılır, atlet olarak uzun kollu badi giydiriyorum üstüne uzun kollu bir penye daha giydiriyorum, alttan inceyse iki kat ya da bir kat polar alt giydiriyorum uyanınca yataktan kaldırmadan önce mutlaka yelek giydiriyorum...
ya dr lar öneriyomu yürüteci ben sorcaktım bu ay unuttum sormayı, sen sorup mu aldın leyla benim eşim istemiyo zararlı diyo okulöncesi öğretmeni eşim vücut yapısını bozar diyo sen dr a sordunmu???
ben de antakyadayım canım iklimler aynı sayılır, atlet olarak uzun kollu badi giydiriyorum üstüne uzun kollu bir penye daha giydiriyorum, alttan inceyse iki kat ya da bir kat polar alt giydiriyorum uyanınca yataktan kaldırmadan önce mutlaka yelek giydiriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?