bende de aynı durum var kızlar. doğumdan önce 36 bedendim şimdi 38-40. hala gardolabımdaki eski kıyafetlerime geçiş yapamadım. çok şükür göbeğimde çatlak yok ama önümde kocaman kocaman bi göbek var. diğer yerler gayet iyi duruma geldi. arkadan bakınca süper ama yandan ıııııııııııııııııııııııııyyyyyyyy. sanki hala hamileymişim gibi. napcaz bilmem. çözümü sporda herhal. ama hangi zamanda. ben de diyet yapamıyorum ama en azından ekmek yemeyi çok azalttım. o bile farkediyo.
bende doğumdan önce 69 kiloydum şimdi 66 kiloyum gittikçe kilo veriyorum idealim 56 inş.daha önümde 10 kilo var
göbeğe gelince..
eee o kadar göbek olur bendede var napalım göbekle yaşamaya alışmalıyız artık... oradan tam 5 kg varlık çıktı kolay değil biz eritelim meritelim diyene kadar tekrardan göbişleniriz bebişleniriz
neeeeeeeeeeeee dur kısss daahaaaa
yurutec kullanan var mi biz aldik kizim da biniyor chicco-dan uzerinde 6+ yaziyor ama bindiriyorum 6 ay olmamiza 2 haftamiz kaldı.
ama doğru değilmi olur mu olur ben kızım 2 yaşına gelince istiyorum meselaaaaa
eee göbişle uğraşmama gerek yok benim
valla canım hem iş hem cocuk zor oluyooor ama bende oglum 4-5 yasına gırsın ıstıyorum son kez allah nasıp ederseeeee Allah olmayanlarrrraaaaa nasiiip etsin
valla canım hem iş hem cocuk zor oluyooor ama bende oglum 4-5 yasına gırsın ıstıyorum son kez allah nasıp ederseeeee Allah olmayanlarrrraaaaa nasiiip etsin
tek kilodan dertli olmayan ben varım herhalde.hamile kalmadan önce 52 kiloydum.dogumdan cıktım 53 kiloydum. 7.5 kilo alınca öyle oldu.allahtan eskisi gibiyim yoksa kesin kafayı yerdim.zaten elazığ bogdu beni...
arkadaslar ama emzirince kilolar gidiyor diyorlar bol bol emzirin.ama bol bolda yemeyin(
canım benin bol bol yemezsek nasıl süt olsun süt olması için yenmesi lazım hemde en vitaminli besinlerden
canım bende çok yiyiyorum ama bol sıvı tüketsek yeterli.çünkü sıvılar süt yapıyor diyorlar.su ve hoşaf özellikle
bende ayva gobek var ama basen bıraz genışledı bırazdan kollar
bende doğumdan önce 69 kiloydum şimdi 66 kiloyum gittikçe kilo veriyorum idealim 56 inş.daha önümde 10 kilo var
göbeğe gelince..
eee o kadar göbek olur bendede var napalım göbekle yaşamaya alışmalıyız artık... oradan tam 5 kg varlık çıktı kolay değil biz eritelim meritelim diyene kadar tekrardan göbişleniriz bebişleniriz
Bu forumda ÇANAKKALEde oturanlar vaaaaaarrrrrrr.Benim memleketimmmmmmmm
sağolun kızlar geçti gibi ama asıl akşamları çıkıo bakıcaz artıkk
canım 3350 mi yanlış yazdın herhalde?ama boyu baya iyiymişş.mama sandalyniz de hayrlı olsunn
hepimize kolay gelsin o zaman
Ben de şu reklamları olan X-tra Jel ve Elma&Krom haplarını inceiyorum.
BElki denenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?