2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

prima aktif bebek kullanıyorum ve bacaklarına da poposuna da hiç zarar vermedi. hatta prima premium care kullandığımda pişik yaptı. bir ara huggies deneyelim dedim o da çişi fazla hapsetmiyor. bi de kapkalın. en iyisi yine prima aktif bebek.

ben bebişime daha yeni yeni uzun kollu body giydirmeye başladım.evimiz kaloriferli havalar güzel olduğu içinde kalorifer yanmıyo. o yüzden uzun kol body üzerine alt üst normal bi takım. kaloriferler yanınca da kısa kol veya askılı body. dışarı çıkarken daha yeni yeni külotlu çorap giydirmeye başladım. üzerinede sweat. bence bebeklerinizi fazla sıcağa alıştırmayın. daha kış tam gelmedi hem. asıl soğuklarda ne yapacaksınız sonra.bi de çok sıcakda çocukları rahatsız ediyo.huzursuzlanı veriyolar.

Son düzenleme:
karın bölgeleri ne alemde bayanlar?
ben doğum öncesi fittim ama şu an karnım gevşek napmalı? Korse kullandınızmı hiç?

tesekkürler canım bende huggiesden memnun değilim primanınkini deniycem

ben doğum öncesi fittim ama şu an karnım gevşek napmalı? Korse kullandınızmı hiç?

beni hiççç sorma :) catlaklar krateri gecti lömbür lömbürüm eski kotlarımı giydimmi düğmelerimden sarkıyor resmen ((

beni hiççç sorma :) catlaklar krateri gecti lömbür lömbürüm eski kotlarımı giydimmi düğmelerimden sarkıyor resmen (([/QUOTE]

ne yapmalı acaba?
korse hiç kullanmadım ben doktor gereksiz demişti.

ama şimdi kullansam bir etkisi olurmu diyorum bende.
Şu göbek olayı canımı sıkıyor.
Ben de 38 bedenden 42 bedene çıktım hiç bişeyim olmuyor sinir bir durumdayım

beni hiççç sorma :) catlaklar krateri gecti lömbür lömbürüm eski kotlarımı giydimmi düğmelerimden sarkıyor resmen ((

ne yapmalı acaba?
korse hiç kullanmadım ben doktor gereksiz demişti.

ama şimdi kullansam bir etkisi olurmu diyorum bende.
Şu göbek olayı canımı sıkıyor.
Ben de 38 bedenden 42 bedene çıktım hiç bişeyim olmuyor sinir bir durumdayım[/QUOTE]

banada korse kullanma dedi doktorum ve bende maalesef dinledim
ama korsa kullananların daha cabuk toparlandıgını gördüm bende korse aldım hanı tuz sürüp kullanılandan ama kullanmaya vaktim yok hiç bir kıyafetim olmuytor benimde.. dön dolaş aynı seyleri giyiyorum almaya gitsem büyük beden yok diyorlar sinir oluyorum ben zaten 44 beden hamile kalmıstım şimdi bilemiyorum bedenimi o yüzden bence sen cokk iisin takma kafanı cok

tesekkürler canım bende huggiesden memnun değilim primanınkini deniycem

benii hiiiç hiiiç sormayın blacksiya en azından eski kotlara girebiliyormussun sen ne güzel ben giremiyorum ddaha sütümüz az diye hiç diyet yapamadım hala daha yapamıyorum süt sorunu yüzünden oğlum biraz toparlasın öyle başlıcam kendime çeki düzen vermeye şimdi çok salaş bir vaziyetteyim kocaman göbeğim de kaldı benim bir de 10 kilodan fazla bonuss

banada korse kullanma dedi doktorum ve bende maalesef dinledim
ama korsa kullananların daha cabuk toparlandıgını gördüm bende korse aldım hanı tuz sürüp kullanılandan ama kullanmaya vaktim yok hiç bir kıyafetim olmuytor benimde.. dön dolaş aynı seyleri giyiyorum almaya gitsem büyük beden yok diyorlar sinir oluyorum ben zaten 44 beden hamile kalmıstım şimdi bilemiyorum bedenimi o yüzden bence sen cokk iisin takma kafanı cok[/QUOTE]

Sağol hayatım.
Ama sorun şuki, herşeyimi yenilemek zorundayım. Gardrobuma yabancıyım resmen.

Ben de süt veriyorum, sütüm zaten az bişey yapmıym dedim şimdiye kadar. ama süt bitti bende tamamen 1 aydır emziremiyorum kızımı. artık kendim için bişeyler yapsam iyi olacak. bu şekilde kendimi kötü hissediyorum. 10 kilo fazla da bende var.

verilir verilmesine de spor yapmadan ne kadar toparlanır vücut onu bilemiyorum bu göbek gidermi acaba koca göbekliyim ben... benim sütüm de az doğumdan beri ama insan kendini kotü hissediyor veririz inşallah...

kızlaaar bende 36 arada 38 de gıyıyrodum şimdi 40 bedenım eskıden kıyafetler bol gelırdı uzerıme gore bulamazdım şimdi begendıklerımden olmuyorrrrcok sınır bozucu ama okullar basladı veeeeeeee ben okula her gidişte ve cıkışta 1o-15 dakıka yuruyorum o bıle farkettı kılo verıyorum heralde aslında cok yıyorum bıraz
azaltsam kesın donecegım eskı halıme şu 6 ayı bıtırelımde dıyetısyene gıdeegım

hepimize kolay gelsin o zaman
Ben de şu reklamları olan X-tra Jel ve Elma&Krom haplarını inceiyorum.
BElki denenebilir.

kızlar bugün bebelac 2 devam sütünü aldım bebe bisküvisiyle birlikte verdim yedi
sütüm azaldığı için vermek zorundayım
sizce devam sütü nasıl...

kızlar bugün bebelac 2 devam sütünü aldım bebe bisküvisiyle birlikte verdim yedi
sütüm azaldığı için vermek zorundayım
sizce devam sütü nasıl...

canım sutun azaldıysa bı sekılde bebegının karnını doyurcan devam sutu ıyı tabıkıde hıc kafana takma sutunun azalmasını canım arada oluyoooo benım bıle sutum coktur ertesı gunu bı bakıyorum azalmış ama takmıorum kafama bı bakıyorum duzelmış eger takarsam kafama iyice azalıyor

kızlar test yaptım negatif çıktı.ama adetim olmamaya devam ederse kan testi yaptırcam.çok rahatladım yaaaaa.
kilo meselesine gelince benim de 4 kilo fazlam var önceden 36 idim şimdi 38-40 değişiyo.hamile kalmadan önce pilates yapıodum taş gibiydim yaa şimdi göbek sarkık,çatlak napcam bilmiom diyet de yapamıyorum sütüm az diye.çocuktan fırsat bulabilirsem spor yapmaya başlıycam.yürüyüş ve pilates.ama bizimki çok mızmız leyla nınki gibi ben de mi nöroloğa götürsem acaba
bir de saç konusu var benim saçlarım kalmadı ya iyice döküle döküle.:2:
oo eski halimdennnn eser yok şimdiiii

bende de aynı durum var kızlar. doğumdan önce 36 bedendim şimdi 38-40. hala gardolabımdaki eski kıyafetlerime geçiş yapamadım. çok şükür göbeğimde çatlak yok ama önümde kocaman kocaman bi göbek var. diğer yerler gayet iyi duruma geldi. arkadan bakınca süper ama yandan ıııııııııııııııııııııııııyyyyyyyy. sanki hala hamileymişim gibi. napcaz bilmem. çözümü sporda herhal. ama hangi zamanda. ben de diyet yapamıyorum ama en azından ekmek yemeyi çok azalttım. o bile farkediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…