2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya havalar güzeldi ya kaç gündür biz de biraz gezelim dedik . Bir daha bu havalar gelmez dedik.
Evet canım tamamen başlattı doktor.. Bakalım size ne diyecek?

Evet emziriyorum canım.. Ama benim oğlan daha bu yazdıklarımın hepsini verdiim ölçülerde yemiyor.
Ama anne sütü bebekler büyüdükçe onlara yeterli gelmiyor tek başına.Ek gıdaları bu şekilde almaları gerekiyormuş . Ama ben çevremdeki hiçbir bebeğin bunların hepsini yediğini görmedim. Yeseler zaten dediğin gibi anne sütünü gündüzleri emmezler sadece gece ve sabah anne sütü alırlar. Ki zaten 6.aydan sonra beslenme programları bu şekildedir. Ama bir de bebişlerde şöyle birşey var bunları bu düzende alsalar bile yine de emmeyi tercih ediyorlar bağımlılık gibi . :)

canım ben 108 iile doğurdum 100 um şimdi en beteri benim :) boyda 1.80 sen düşün yani
senin boyun 180.miiiiii????amanıııııııııııııııııııııııın senin yaninda ben cuce kalirim yaaaa 157-le kilom da 44:18:
90 kilo üstü topiğine gel zayıfla sende biraz zor oluyo emzirirken ama veriliyo allah yardımcımız olsun zyıf bi anne olmak isterdim

canim benim boyum biraz uzun olsaymis diyorum bazen
sebebi ise hic dogum yapmisa benzemiyor olmam.
kızımı sokaga çıkarıyorum,parka gidiyoruz ne bileyim iste yolda filan bana laf atıyolar.ben de sinirleniyorum körler mi bunlar diyorum icimden gormuyolar mı cocugum var diye ne alçak olmuş bu erkek milleti...kardeşim sen dogum yapmısa benzemiyorsun ki bebek senin degil diye dusunuyorlar herhalde ablanın ve ya abinindir gezmeye cikarmişsindir.
yolda 1 gun teyze diyor bana aaa ne tatlı cocuk?kimin?benim diyorum aaa hayatta olmaz diyor...yani booyleee...
ama benim de gobek var az da olsa.hatta yemek yedikten,su bile ictikten sonra baya cikiyor hamile gibi

Canım ben çok memnun kaldım diyetisyenden hem ek gıda ile ilgilide bilgisi çok diyetisyenlerin.Ayrıca sütüm azalacağına artmıştı.Şimdi gene vermeye çalışıyorum ama okuldan gelince kurt gibi acıkıyorum ve hamurişini çooooooookk seviyorum malesef.ama kararlıyım 53 falan inicem:82::82::82:

Evet canım çalışıyorum.Bebişe annem bakıyor.O da olmasa ne yapardık bşlmem.Bu arada kızlar bende Allah nasip ederse 2 yıl sonra haziran temmuz gibi hamile kalmak istiyorum.Çocukların arası 3 yaş olsun ve doğumu mart nisana gelsin istiyorum işten dolayı o aylar tabide.Benim okulda öğrenciler şimdi 2. sınıfta geçen yıl 1di ianın o kadar çok kıskançlık yapıyorlarki okula yansıyor psikolojileri bozuluyor bende 3 yaş olsun diyorum ablamla benimde öyle idi hayırlısı bakalım.Daha ilkini büyütmeden 2.yi düşünüyorum.Bide çalıştığım halde.Allah anama sağlık versinde o baksın inşallah yoksa zor

en yakın arkadaşımın doktoruda habibe hanım,benimdoktorum kozyatağı acıbademde cem öncüloğlu,doğumumkadıköyde oldu.bebeğimin doktoruda yine kozyatağı acıbademde banu küçükkırım.

Merhaba, biz de eşimmle bebek sahibi olmakistiyoruz, bunun için önce kontrole gitmek istiyorum. sanırım Habibe Hanım'a gideceğim ilk kontrol için.. tavsiye eder misiiz Habibe Hanım'ı?

Eyi geceeler kızlar nassınız?
biz iyiyiz hamdolsun
2 gundur ek gıda vermeye özendım kızıma armut mandaliinaa elma karışımı yaptım sulaırnı verdım
bugun baktım zor kakasını yaptı ve koyu yeşildi yoğundu ayrıca
sonra vazgeçtim vermycem daha bişiy sütüm çok çünkü elhamdüillah
hatta az emdği içn sanırım göğsüm taş gibi oldu

eee hadi gozunaydiiiin

sağol canımmm

Merhaba, biz de eşimmle bebek sahibi olmakistiyoruz, bunun için önce kontrole gitmek istiyorum. sanırım Habibe Hanım'a gideceğim ilk kontrol için.. tavsiye eder misiiz Habibe Hanım'ı?

habibe hanım arkadaşıma doğum yaptırdı,ben tanımıyorum ama herkes gibi oda memnundu doktorundan.benim doktorum cem öncüloğluacıbadem kozyatağında.ben çok çok memnunum,halada bir sorun olursa görüşüyoruz.tavsiye ederim.inşallah en yakınzamanda alırsın yavrunu kucağına.

meraba canımm biz de iyiyiz hamdolsunn maşallah sana yaa öyle anlatma bence nazar falan değmesin hem eğer sütün yetiyorsa verme bence hiç gerek yokk hem mandalina biraz erken canım.asitli olduğu için pişik de yapar

selam eyi geceler ben konuya fransız kaldım ne konuşuyosunuz kızlar

Habibe Seyisoğlu benim doktorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Gencecik, son derece güleryüzlü, poztif, hertürlü motive eden, üstelik son derece tecrübeli ve işinin ehli bir bayan. E daha ne olsun. İnşalah muradına erip, sen de bebeğine kavuşursun. Doktor adayın o ise, ben de KESİNLİKLE diyorum.

kızzzlarrrr ayyyyy bu saatlerde dagılıyorum ben iyice mısafırm vardı yenı gıttı oglum bı yandan ev işi,iş derken pilim bitti allahtan kocam tam desteekkkk yoksa yerlerden toplarlardı bu arada nasılsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…