Canım ben elma-krom hapını kullandım ama hiçbirişe yaramadı
evet ben çanakkalede ikamet etmekteyim hayatım
kızlar ben bebeğimi mama sandalyesine oturtuyorum
otururken öne doğru 2 büklüm oluyo
acaba bişey olurmu beline yada ne biliym biyerine erkenmi oldu
kilolarmı???????????
valla ben veremiyorum,emziriyorum,yediklerime dikkatte ediyorum ama veremiyorum.45le hamile kaldım 30 kilo aldım,duyan şok oluyor ama öyle maleseff..nasıl aldım bende bilmiyorum,sağlıklı beslenirim herzaman,ayda bir kez detox yaparım ama şiştim,doğumda 12 kilo gitti,ödemlerimde çoktu şimdi 65lerde oynuyorum 10 kilo daha vermem gerek en az,ama nasıl??az yediğim halde bebeğimi doyuruyorum,bide yesem demek ki 2 bebek doyururum.nolucak yaaaa??eşime söyledim,bikaç kondisyon aleti alıcaz,spormerkezine yazılamk istedim,normalde tenisledeilgileniyorumama bebekden sonra çook zor.bakalım,benim yemekle gitmez,spor şart!önümüzdeki yaza kadar hedefim10 veya 15 kilo..
Kilolardan herkes şikayetçi anlaşılan en iyisi diyetisyen.Benim şu an üzarimde 2-3 kilo fazlalığım kaldı.Ve pörsümüş bi göbek.Doğumdan sonra diyetisyenle 7-8 kilo verdim ve sütüm azalmadı arttı.Tabi çoktandır gitmiyorum diyetisyene gitsem tıkır tıkır gidiyo kilolar valla.Acaba diyorum şu elektrikli titreşimli zayıflama kemeri işe yarramı göbüşü eritmek için.
Ayyy çanakkaleyi çok özledim en son geçen yıl ocakta gittim.Artık yaza gidersem 1 ay orda kalacağımmm inşallahhh
Canım aynen ya.. Ben de tam 30 kilo aldım.. Kimse inanamıyor. :) Bemim de 15 kilo vermem lazım ama nasıl? :)
aynen valla aaraada 5 yaş olsun istiyorrum.bugün pozitif çıkcak die aklım çıktı nasıl uğraşcam ben ikissiyle beraber ya ne annemler var burda ne kayınvalidem gurbette teek başıma.bu bile yoruyo benii.allah olmayanlara versin inşallah
kızlar benim kızlarımın arasında 5 yaş var ayy nası kıskançlık var aralarında anlatamam ve seneye okulu var ben nası ders çalıştırcam öbürü ayaklanacak nası zapt edecem düşünü yorum 2 kızımın arasında 1 düşük oldu ondan uzadı yaş arası eğer istiyosanız 3 yaş tam ideal yaş yoksa okadar zor oluyoki anlatamam şimdi düşünüyorum oda 3 yaşında olsaydı ne büyük kız sıkılırdı kıskançlık yapmazdı öbürüde oynayarak büyürlerdi biiri okula biri daha yeni öğrenecek herşeyi off annelik zor eskiler doğru yapmışlar vallahi peş peşe doğğur tamamvalla doğru söylüyon. ben eşime 2. yi düşünüyosak. hiç boşuna kiloları vercem diye uğraşmıyayaım. hemen yapalımda ikisinin kilosunu verşiyiym barii dedim:)))))))))))))
emzirirken içilirmi kii dikkat edin benim düşüğümün sebebi zayıflama haplarıCanım ben elma-krom hapını kullandım ama hiçbirişe yaramadı
geçen ben taktım kemeri ayy nası bi ağrı yaptı kullanamadım maşşalah sen diyetisyenle iyi vermişsin çalışıyodun sanırım kim bakıyo bebeişine 2 gün vardı sanırım bizimkilerin arasındaKilolardan herkes şikayetçi anlaşılan en iyisi diyetisyen.Benim şu an üzarimde 2-3 kilo fazlalığım kaldı.Ve pörsümüş bi göbek.Doğumdan sonra diyetisyenle 7-8 kilo verdim ve sütüm azalmadı arttı.Tabi çoktandır gitmiyorum diyetisyene gitsem tıkır tıkır gidiyo kilolar valla.Acaba diyorum şu elektrikli titreşimli zayıflama kemeri işe yarramı göbüşü eritmek için.
Ayyy çanakkaleyi çok özledim en son geçen yıl ocakta gittim.Artık yaza gidersem 1 ay orda kalacağımmm inşallahhh
bende otuturuyorum ama hafif yatar pozisyonu var o şeki,lde ama mama yedittiremiyorum boynuu içine sokuyo çeneyi açamıyo cadıkızlar ben bebeğimi mama sandalyesine oturtuyorum
benim gibi birini gördüğüme kendi adıma sevinirken seninadına üzüldüm.ancak sporla gidicek benimkiler,ben yediğime dikkat ediyorum çünkü.bakalım artık:13:
benim gibi birini gördüğüme kendi adıma sevinirken seninadına üzüldüm.ancak sporla gidicek benimkiler,ben yediğime dikkat ediyorum çünkü.bakalım artık:13:
canım ben 108 iile doğurdum 100 um şimdi en beteri benim :) boyda 1.80 sen düşün yani
kızlar ben bebeğimi mama sandalyesine oturtuyorum
Bizim de dün 5. ay kontrolümüz vardı... 2 hafta önce öksürük için gitmiştik doktora.. O zamandan beri 150 g almış...Doktor hareketliliği arttığı için de olabilir dedi. Ama artık tamamen ek gıdalara başlattı. Bugün ilk kahvaltısını verdim oğluma.. Öğlen de sebze çorbasını deneyeceğim.. İnşallah yer.. Bakalım ek gıda maratonundan sonra bu ay nasıl olcak kilo alımı...
Merak edenler için doktor önerisi ile ek gıda düzenimiz şöyle:
Sabah kahvaltı : 2-3 bebe bisküvisi, 1 tatlı kaşığı akşamdan suda bekletilmiş, tuzu alınmış beyaz peynir,1 çay kaşığı pekmez, yarım çay kaşığı tereyağ...Anne sütü ya da devam sütü ile bulamaç haline getirilir..
Bu miktarlar en az ölçüler olup bebeğin yeme durumuna göre arttırılabilir.
6.ay bitince yumurta sarısı da eklenecek..
2 öğün arası 1/4 çay bardağı meyve suyu (günde 2 kez)
Öğlen sebze çorbası.. Özel bir tarif vermedi.. yeşil sabzeleri ve tahılları kullanabilirsin dedi..
Öğleden sonra yoğurt: Günlük mayalanmış, 3/4 su bardağı olunca öğün yerine geçermiş arkasından anne sütüne gerek yokmuş... meyve suyu hariç hepsi için bu geçerli..
Akşam yatmadan önce muhallebi... Pirinç unu ile ama kabızlık varsa yulaf unu ile...
Bizim de dün 5. ay kontrolümüz vardı... 2 hafta önce öksürük için gitmiştik doktora.. O zamandan beri 150 g almış...Doktor hareketliliği arttığı için de olabilir dedi. Ama artık tamamen ek gıdalara başlattı. Bugün ilk kahvaltısını verdim oğluma.. Öğlen de sebze çorbasını deneyeceğim.. İnşallah yer.. Bakalım ek gıda maratonundan sonra bu ay nasıl olcak kilo alımı...
Merak edenler için doktor önerisi ile ek gıda düzenimiz şöyle:
Sabah kahvaltı : 2-3 bebe bisküvisi, 1 tatlı kaşığı akşamdan suda bekletilmiş, tuzu alınmış beyaz peynir,1 çay kaşığı pekmez, yarım çay kaşığı tereyağ...Anne sütü ya da devam sütü ile bulamaç haline getirilir..
Bu miktarlar en az ölçüler olup bebeğin yeme durumuna göre arttırılabilir.
6.ay bitince yumurta sarısı da eklenecek..
2 öğün arası 1/4 çay bardağı meyve suyu (günde 2 kez)
Öğlen sebze çorbası.. Özel bir tarif vermedi.. yeşil sabzeleri ve tahılları kullanabilirsin dedi..
Öğleden sonra yoğurt: Günlük mayalanmış, 3/4 su bardağı olunca öğün yerine geçermiş arkasından anne sütüne gerek yokmuş... meyve suyu hariç hepsi için bu geçerli..
Akşam yatmadan önce muhallebi... Pirinç unu ile ama kabızlık varsa yulaf unu ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?