2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar

geçmiş bayrfamınız kutlu olsun bebişlerinizle bir ömür nice bayramlara inşallahhhhh

ben bişi anlamadım gerçi bayramdan 3-4 gün kabızlıkla uğraştık sonra ishale ve ateş meme emmeyide azalttı bişicikler yemiyo zayıfladı kızım geceleri ateş başında bekliyorum ateş düşürücülerle yarın doktorumuz dönüyo büyük ihtimal diş çıkarıyoruz biraz kabarmış ön dişler allah yardımcımız olsun

tatilden gelen anneler hosgelmisler...
umarim bayraminiz iyi gecmistir.
bizde malesef bayram 2 gun oldu.
gecen haftanin persembesinden isbasi yaptik.
keske boooole 9-10 gun olaydi daa dinlenirdik...

kizlar bugun kizima 3lu sebze kombinasyonu yaptim.(onceler 2-li yapiyordum)
1patates,1havuc ve birkac dilim kabak.
suda 1 saat dinlendirdikten sonra uzerine sicak su ve dereotu ekleyip 5-10 dk pisirdim.
blendirdan gecirip yedirdim.fena degildi biraz yedi en azindan buna da sukur.

dis cikarmak da bir eziyet canim yaaa
insallah cabucak patlar da rahatlar yavrucak.
bizim disimiz yok henuz.
dr kabarmis demisti ama patlamasina daha varmis.1 ay gecti henuz bisi yok.

dis cikarmak da bir eziyet canim yaaa
insallah cabucak patlar da rahatlar yavrucak.
bizim disimiz yok henuz.
dr kabarmis demisti ama patlamasina daha varmis.1 ay gecti henuz bisi yok.

slm kızlaaarrr ayyyy benım oglanda diş cıkarıyorrr saırım offff cok huysuz jel aldıkta rahatladı kuzuumm

meraba kızlaarrr.Bizz baya baya ek gıdaya geçtik.Günde 3-4 kez yiyor.Bende oğluma göz kararı veriyorum ama bazen 1kepçe yediği oluyor.Haftaaya kontrolümüz var inşallah iyi kilo almıştır.Oğlum 1-2 haftadır yüz üstü dönüyor çok tatlı oldu emekleyecek gibi poposunu kaldırıp kendini öne atıyor.Veeeeeeee yarın okul var hiiiiiiiiiiççççççççç canım okula gitmek istemiyor ya(( Oğlumla çok güzel vakit geçirmiştim. Tosunlar yavaş yavaş büyüyor:)))))

kızlar şuan gecenin 1i ama biz hala paşayla ayaktayız.sabah 11den beri hiççççççççç uyumadıı noluyooo anlamadımm

tünaydın herkese..kızlar ben annemlerden gelirken annemin süt aldığı yerden süt aldım geldim,güzel organik süt.dün akşam yoğurt mayaladım,kızıma bugüne kadar ek besin hiç vermedim,yoğurttan bugün birazcık tattırmak istiyorum,6. ay dolana kadar hiçbişey vermicektim ama böyle yoğurduda uzun süre bulamam diye vermek istiyorum,nekadar vereyim sizce.

ben yoğurt verdim ama sevmedi şu an bebelac devam sütünün 2 sini veriyorum 70 cc yapıyorum içinede 3 tane bebe bisküvisi karıştırıyorum çok seviyo ama emzirdikten sonra veriyorum
bi görseniz...kilo bile aldı
yarın aşısı var bakalım bu ay kaç kilo almış miniğim

kızlar mrb 6 gündür girmiyodum buraya buralar nolmus hersey değişmiş zorlandım bulanakadar burayı neyse kızlar benim oğlumda hiçbişey yemiyo gündüzleri emmiyo uyumuyo sadece sallarken uyuklarken alıyorum emziriyorum öyle emiyo 15dk uyuyo mama yemiyo kasık mamaları veriyorum yemiyo deli olucam vallah doktora gittiimizde sorucam güzel bi liste hazırlatıcam cumartesi 6.ayına girdi doktora gitmemizede 19gün var üzüntüden basımın ağrısı geçmiyo kızlar eşimin yengesinin oğlunun kızı var 2 ay küçük bizim oğlandan masallah 6 ay büyük gösteriyo 1 yasında gibi masallah bende benim bebeişi görünce zayıf geliyo ne versem yemiyo

nette araştırdığım kadarıyla pek önermiyorlar yürüteci yürümesini geciktiriyomuş 6.ayımıza az kaldı dr sorucam bakalım o ne diycek...

yaa neden ki acaba?onceleri de boyle miydi?yoksa ilk kez mi?dis cikariyor olabilir mi canim?belki ondan huzursuzdur?dr kontrolune 19 gun kalsa bile eger rahatsizsa gotur bir kontrol etsin,belki biryeri filan agriyordur...insallah biran once gecer...

kıslaaarrr slm bişey sorucam 6 aylık oluna bebişlere yürüteç alacakmısınız

ben aldim bile,ama ayaklarini yere degdirmiyorum simdilik,boyunun olcusune gore ayarlamadim henuz.kanguruda oturur gibi oturup oynuyor.

kati oluyordur muhtemel onu kasikla mi veriyorsun canim?

leylacım önceleri emiyodu beni acıktığı zaman böyle yapmıyodu şimdilerde emmiyo uyuyunca emiyo belkide diş çıkarıcaktır şimdi çıkarmasada daha şimdiden zor çıkıcağı belli çok huysuzlastı bayramdan öncede doktora gitmiştik öksürüyodu balgam var dedi şurup verdi ama onuda içmiyoki geçsin tükürüyo ondanda olabilir ıhlamur vermeye basladım insallah iyi gelir gecer balgamı

aynı sorun bendede var sanırım hastalığından balgam vardı aynı bizdede şurup içtik geçmişti 1 hafta oldu şimdi yine burnu akıyo( gece zorla uyutuyorum artık gündüz hiç uyumak istemiyo huy değiştirdi ya nasıl uyutucağımı şaşırmış durumdayım...

kızlar ben pek sık giremiyorum ama beş gündür bizde fenayız dün diş jeli aldım dentinox kullanan varmı aranızda sanki biraz işe yaradı

slm kızlar ben yeni üye oldum benimde kızım var haziran 23 doğumlu ismi ada benim huysuz diş çıkarıyor arifeden beri huysuz mızmız ağlar rahat uyuyamaz ilgisini başka şeylere çekmeye çalışıyorum ama emme de sorunumuz yok canı yansada iştahı var accık emiyor kendi istiyor zaten minikim ya hiç rahat vermiyor rahat edemiyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…