slm kızlar
geçmiş bayrfamınız kutlu olsun bebişlerinizle bir ömür nice bayramlara inşallahhhhh
ben bişi anlamadım gerçi bayramdan 3-4 gün kabızlıkla uğraştık sonra ishale ve ateş meme emmeyide azalttı bişicikler yemiyo zayıfladı kızım geceleri ateş başında bekliyorum ateş düşürücülerle yarın doktorumuz dönüyo büyük ihtimal diş çıkarıyoruz biraz kabarmış ön dişler allah yardımcımız olsun
slm kızlar
geçmiş bayrfamınız kutlu olsun bebişlerinizle bir ömür nice bayramlara inşallahhhhh
ben bişi anlamadım gerçi bayramdan 3-4 gün kabızlıkla uğraştık sonra ishale ve ateş meme emmeyide azalttı bişicikler yemiyo zayıfladı kızım geceleri ateş başında bekliyorum ateş düşürücülerle yarın doktorumuz dönüyo büyük ihtimal diş çıkarıyoruz biraz kabarmış ön dişler allah yardımcımız olsun
nasıl oldu oglu almına uyuduumu
kızlar mrb 6 gündür girmiyodum buraya buralar nolmus hersey değişmiş zorlandım bulanakadar burayı neyse kızlar benim oğlumda hiçbişey yemiyo gündüzleri emmiyo uyumuyo sadece sallarken uyuklarken alıyorum emziriyorum öyle emiyo 15dk uyuyo mama yemiyo kasık mamaları veriyorum yemiyo deli olucam vallah doktora gittiimizde sorucam güzel bi liste hazırlatıcam cumartesi 6.ayına girdi doktora gitmemizede 19gün var üzüntüden basımın ağrısı geçmiyo kızlar eşimin yengesinin oğlunun kızı var 2 ay küçük bizim oğlandan masallah 6 ay büyük gösteriyo 1 yasında gibi masallah bende benim bebeişi görünce zayıf geliyo ne versem yemiyo
kıslaaarrr slm bişey sorucam 6 aylık oluna bebişlere yürüteç alacakmısınız
ben yoğurt verdim ama sevmedi şu an bebelac devam sütünün 2 sini veriyorum 70 cc yapıyorum içinede 3 tane bebe bisküvisi karıştırıyorum çok seviyo ama emzirdikten sonra veriyorum
bi görseniz...kilo bile aldı
yarın aşısı var bakalım bu ay kaç kilo almış miniğim
leylacım önceleri emiyodu beni acıktığı zaman böyle yapmıyodu şimdilerde emmiyo uyuyunca emiyo belkide diş çıkarıcaktır şimdi çıkarmasada daha şimdiden zor çıkıcağı belli çok huysuzlastı bayramdan öncede doktora gitmiştik öksürüyodu balgam var dedi şurup verdi ama onuda içmiyoki geçsin tükürüyo ondanda olabilir ıhlamur vermeye basladım insallah iyi gelir gecer balgamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?