2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım esranın actıgı face grubunda varımm

herkesin bayramı kutlu olsun kızlar.bebişlerinizle birlikte dilerim nice bayramlar kutlarsınz hepiniz önce bebişlerinizöpüldünüz iyi bayramlarrrr:80:

Herkesin bayramı mübarek olsun.. Bebişlerinizle ve sevdiklerinizle nice mutlu, huzurlu, sağlıklı bayramlar dilerim......

ya bu 2010 haziran anneleri nerdeeeeeee
acil cevap bekliyorum yoksa başka bir topiktemisiniz arkadaşlar ben burası olmadan duramam

ya bu 2010 haziran anneleri nerdeeeeeee
acil cevap bekliyorum yoksa başka bir topiktemisiniz arkadaşlar ben burası olmadan duramam

canım ben burdaayım galiba herkes de bayram tatilinde oyüzden giremiyolar ben bu tatilde biyere gitmedim devamlı giriyorum ama galiba herkes biz giibi değil bayram sonuçta vakitleri yoktur bir iki güne yine dolar burası

canım ben burdaayım galiba herkes de bayram tatilinde oyüzden giremiyolar ben bu tatilde biyere gitmedim devamlı giriyorum ama galiba herkes biz giibi değil bayram sonuçta vakitleri yoktur bir iki güne yine dolar burası

evet canım haklısın bir an önce dönseler ii olur bence...

arkadaşlar merhaba bi sorum olcak bebeğim 5 ayını bitirdi elma armut gibi meyvelere başladık sizce yarım orta boy elma onu ne kadar tok tutabilir siz kendi bebeklerinizde bunu nasıl anlarsınız.

arkadaşlar merhaba bi sorum olcak bebeğim 5 ayını bitirdi elma armut gibi meyvelere başladık sizce yarım orta boy elma onu ne kadar tok tutabilir siz kendi bebeklerinizde bunu nasıl anlarsınız.

bende bugün havuç ve patates haşlayıp püresini yedirdim ilk defa ,kabızlık yapmasın diyede içine bir tatlı kaşığı zeytinyağı koydum :)) doğrumu yaptım bilmem ama az yedirdim ilk olunca.hiç sevmedi birde pirinç unu ile muhallebi yaptım onuda sevmedi azından hep çıkarmaya çalıştı su yardımıyla yedirdim artık,yoğurt olayımız faciaydı ağladı yırttı kendini yemem diye ( bende vermedim artık.bir elma suyunu sevdi ... bende miktar soracaktım sizlere ne kadar yerse doyarki ?benimki birde arkasına yarım saat sonra falan emmek istiyoda .

selam kızlar özlettiniz kendinizi neyse yorgunluğunuzu atın sonra yine dolar burası.hepinizi öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…