dis cikarmak da bir eziyet canim yaaa
insallah cabucak patlar da rahatlar yavrucak.
bizim disimiz yok henuz.
dr kabarmis demisti ama patlamasina daha varmis.1 ay gecti henuz bisi yok.
evet canım ya kabarsada çıkması uzun sürer dedi doktorumuz kimi hemen kimiside 2 ay sürermiş
ayrıcada dün tekrar doktor< gittik diş bu kadarda yapmaz dedi test yaptılar üşütmüş enfeksiyon kapmış o kadarda dikkat ediyorum nasıl oldu anlamadım ya arkadaşımda dikkat ediyosun ya ondan oluyo dedi bactirim şurup verdi dün gece haricinde geçen 3 gece hiç uyumadık ya 18 günde 430 gr almış boyuda yarım santim uzamış ishaldende olan kiloda gitti heralde toparlayalım derken batıyomuyuz ne ayda 1 kilo alırken gr gr alır olduk neyse iyileşsinde gene toparlarız heralde
ne kadar dikkat etsek de olmuyor bebek bu herseyden hastalik kapabiliyor.leylacım önceleri emiyodu beni acıktığı zaman böyle yapmıyodu şimdilerde emmiyo uyuyunca emiyo belkide diş çıkarıcaktır şimdi çıkarmasada daha şimdiden zor çıkıcağı belli çok huysuzlastı bayramdan öncede doktora gitmiştik öksürüyodu balgam var dedi şurup verdi ama onuda içmiyoki geçsin tükürüyo ondanda olabilir ıhlamur vermeye basladım insallah iyi gelir gecer balgamı
kızlar ben pek sık giremiyorum ama beş gündür bizde fenayız dün diş jeli aldım dentinox kullanan varmı aranızda sanki biraz işe yaradı
hoşgeldin canım,benim kzıımla adaş kızın,benim kızımın ismide ada masal.:)slm kızlar ben yeni üye oldum benimde kızım var haziran 23 doğumlu ismi ada benim huysuz diş çıkarıyor arifeden beri huysuz mızmız ağlar rahat uyuyamaz ilgisini başka şeylere çekmeye çalışıyorum ama emme de sorunumuz yok canı yansada iştahı var accık emiyor kendi istiyor zaten minikim ya hiç rahat vermiyor rahat edemiyorda
geçmiş olsun canım yaaa,üzülme,toplanıcaklar inşallah en yakın sürede.evet canım ya kabarsada çıkması uzun sürer dedi doktorumuz kimi hemen kimiside 2 ay sürermiş
ayrıcada dün tekrar doktor< gittik diş bu kadarda yapmaz dedi test yaptılar üşütmüş enfeksiyon kapmış o kadarda dikkat ediyorum nasıl oldu anlamadım ya arkadaşımda dikkat ediyosun ya ondan oluyo dedi bactirim şurup verdi dün gece haricinde geçen 3 gece hiç uyumadık ya 18 günde 430 gr almış boyuda yarım santim uzamış ishaldende olan kiloda gitti heralde toparlayalım derken batıyomuyuz ne ayda 1 kilo alırken gr gr alır olduk neyse iyileşsinde gene toparlarız heralde
geçmiş olsun tatlım,inşallah hemencecik iğleşir yavrun.dualarımız seninle.selamm kızlar bayram sonu bızde hasta olduk
kuzumun atesı 39 a cıktı
bogaz enfeksıyonuymus
antıbıyotık kullanıyoruz
burnu tıkalı salyalar akıyo ates 37lerde 3 gun
ıyılessımn mınıgım ya
hımmmm.ben hiç sallamadım bebeğimi,artık kendi kendine uyuabiliyor.hamağı ben önermiyorum ama,görümcem oğlunu hep öyle uyutuyorbaşka byere gidince rahat edemiyor.bence sallıyorsanızda en doğrusu ayakda sallamak,hamakda sallamak hem zor,hemde bebeği çok sarsar,yinede sizin tercihiniz tabiki..Selam kızlar,
Miniklerini uyutmada zorluk çeken annelere önerim olacak. Bayram dönüşü eve hamak kurdum. Artık gündüz uyutmada hiç zorluk çekmiyorum acayip hoşuna gidiyo. tabi bebişini sallamaya alıştıran anneler için geçerli bu önerim. normalde sadece uyuyunca 30 dakika sonra uyanırdı şimdi 2 saat uyuyo. Bu arada benim sıpam hala dönemiyo dönmesi için ne yapabilirim bi fikri olan varmı ?
zasa nbr gunaydın tatılde verdınmı kaşık maması hiççç
günaydın canım,iyiyiiz sağol sen nasılsın?türker nasıl?kaşık maması aldım yanıma ama hiç veremedim,tatilde kırmızı et yedikçe sütüm çok arttı,çok bol bol yetti,şükür.
kızımda vajinada yapışıklık vardıya kızlar,dün akşam baktım açılmış,kendiliğinden,çok şükür.doktorumuzu aradık hemen ,oda sevindi,en kısa sürede götürücem doktora.
benim kizim da cok az uyuyor 20-30dk filan ama sallamiyorum,uykuya da cok zor daliyor.ama sallasam eminim hemen dalar...ama yapmiyorum alisir diyeSelam kızlar,
Miniklerini uyutmada zorluk çeken annelere önerim olacak. Bayram dönüşü eve hamak kurdum. Artık gündüz uyutmada hiç zorluk çekmiyorum acayip hoşuna gidiyo. tabi bebişini sallamaya alıştıran anneler için geçerli bu önerim. normalde sadece uyuyunca 30 dakika sonra uyanırdı şimdi 2 saat uyuyo. Bu arada benim sıpam hala dönemiyo dönmesi için ne yapabilirim bi fikri olan varmı ?
kızımda vajinada yapışıklık vardıya kızlar,dün akşam baktım açılmış,kendiliğinden,çok şükür.doktorumuzu aradık hemen ,oda sevindi,en kısa sürede götürücem doktora.
zasa adını yolla eklıyım senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?