2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dis cikarmak da bir eziyet canim yaaa
insallah cabucak patlar da rahatlar yavrucak.
bizim disimiz yok henuz.
dr kabarmis demisti ama patlamasina daha varmis.1 ay gecti henuz bisi yok.

evet canım ya kabarsada çıkması uzun sürer dedi doktorumuz kimi hemen kimiside 2 ay sürermiş
ayrıcada dün tekrar doktor< gittik diş bu kadarda yapmaz dedi test yaptılar üşütmüş enfeksiyon kapmış o kadarda dikkat ediyorum nasıl oldu anlamadım ya arkadaşımda dikkat ediyosun ya ondan oluyo dedi bactirim şurup verdi dün gece haricinde geçen 3 gece hiç uyumadık ya 18 günde 430 gr almış boyuda yarım santim uzamış ishaldende olan kiloda gitti heralde toparlayalım derken batıyomuyuz ne ayda 1 kilo alırken gr gr alır olduk neyse iyileşsinde gene toparlarız heralde

bizde de ayni durum gerci onceleri de boyleydi sakinlestiricilerle uyutuyordum,bizde daha fena ama bagisiklik kazandi sanirim onlara da.artik etkisini gormuyorum,onun icin biraktim ilaci filan.canima okuyor resmennnn canimaaa
ne kadar dikkat etsek de olmuyor bebek bu herseyden hastalik kapabiliyor.
Allah bebeklerimizi korusun onlar hiiic hastalanmasinlar,onlara bisey olmasin...Amin

selamm kızlar bayram sonu bızde hasta olduk
kuzumun atesı 39 a cıktı
bogaz enfeksıyonuymus
antıbıyotık kullanıyoruz
burnu tıkalı salyalar akıyo ates 37lerde 3 gun
ıyılessımn mınıgım ya

Selam kızlar,
Miniklerini uyutmada zorluk çeken annelere önerim olacak. Bayram dönüşü eve hamak kurdum. Artık gündüz uyutmada hiç zorluk çekmiyorum acayip hoşuna gidiyo. tabi bebişini sallamaya alıştıran anneler için geçerli bu önerim. normalde sadece uyuyunca 30 dakika sonra uyanırdı şimdi 2 saat uyuyo. Bu arada benim sıpam hala dönemiyo dönmesi için ne yapabilirim bi fikri olan varmı ?

hoşgeldin canım,benim kzıımla adaş kızın,benim kızımın ismide ada masal.:)
geçmiş olsun canım yaaa,üzülme,toplanıcaklar inşallah en yakın sürede.

selamm kızlar bayram sonu bızde hasta olduk
kuzumun atesı 39 a cıktı
bogaz enfeksıyonuymus
antıbıyotık kullanıyoruz
burnu tıkalı salyalar akıyo ates 37lerde 3 gun
ıyılessımn mınıgım ya
geçmiş olsun tatlım,inşallah hemencecik iğleşir yavrun.dualarımız seninle.

hımmmm.ben hiç sallamadım bebeğimi,artık kendi kendine uyuabiliyor.hamağı ben önermiyorum ama,görümcem oğlunu hep öyle uyutuyorbaşka byere gidince rahat edemiyor.bence sallıyorsanızda en doğrusu ayakda sallamak,hamakda sallamak hem zor,hemde bebeği çok sarsar,yinede sizin tercihiniz tabiki..

eveeett yüzde yüz katılıyorum ben işe gıderken annem benım eve gelıp ogluma bakıyordu düüün ilk defa annem alıp oglumu kendı evlerıne goturdu annem eskı usul beşik yaptırmış normalde gunduzleri 15 dakıka uyuyan cocuk gunduz 1.5 saaat mışıl mışıl uyumuş

zasa nbr gunaydın tatılde verdınmı kaşık maması hiççç

günaydın canım,iyiyiiz sağol sen nasılsın?türker nasıl?kaşık maması aldım yanıma ama hiç veremedim,tatilde kırmızı et yedikçe sütüm çok arttı,çok bol bol yetti,şükür.

kızımda vajinada yapışıklık vardıya kızlar,dün akşam baktım açılmış,kendiliğinden,çok şükür.doktorumuzu aradık hemen ,oda sevindi,en kısa sürede götürücem doktora.

günaydın canım,iyiyiiz sağol sen nasılsın?türker nasıl?kaşık maması aldım yanıma ama hiç veremedim,tatilde kırmızı et yedikçe sütüm çok arttı,çok bol bol yetti,şükür.

iyi canım maşalllah :) kızının iyi olmasına sevındım şüküürrr

benim kizim da cok az uyuyor 20-30dk filan ama sallamiyorum,uykuya da cok zor daliyor.ama sallasam eminim hemen dalar...ama yapmiyorum alisir diye

kızımda vajinada yapışıklık vardıya kızlar,dün akşam baktım açılmış,kendiliğinden,çok şükür.doktorumuzu aradık hemen ,oda sevindi,en kısa sürede götürücem doktora.

cok sevindim canim,kremler sanirim suruyordun ise yaramis cok sukur.

kızlar yaa oğuluşumun bayramdan önce hasta gibiydi doktora götürdüm petidus verdi üç gün kullan dedi 3 gün kullandım ama hala burnu tıkalı ve balgamını atamıyor sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı :2:

eevet cnm sağol kullandık şükür geçti,kız anneleri çok dikkat edin.nilay hanımlar nasıllar annesi??

canım bi arkadaş pedidusun balgamı arttırdığını söylemişti burda bende kullanmadfım o günden sonra hiç.ıhlamur iyi gelir,emziriyorsan sen iç o seni emdikçe alır.

kızlar biz boncukla fac.de ekledik birbirimizi,fac.i olan arkadaşlar varsa ekleyelimde,ordan bebeklerimizi tanıştıralım olurmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…