slm kızlar oğlum perşembe günü sünnet oldu çok zor bişeymiş bayılacaktım ya canıma nasıl kıydık çok üzüldüm, yapılırken çok ağladı yavrum ama neyseki sonrası o kadar zor olmadı fitil verdi dr ağrı falan bilmiyo çok şükür ama hala altını açarken falan çok korkuyorum çok kötü görünüyo zaten pipisi biran önce iyileşsede rahatlasak ben de yavrum da....
Hem de aglayarak uyaniyor baska carem yok salliyorum mecbur biraz.sonra daliyor yarim saat sonra yineee yinee yineee.cildiracagimmmmmmmmmmGÜNAYDIN LEYLacımmm.benimkide öyle olduu,önceden hiç kalkmazdı,şimdi sık kalkıyorr,hiç heveslenmeyin diş diyee,geç çıksın siz birazdaha rahat uyku uyuyun
gecen sene bu zaman biz boylemiydik?uyurduk oglene kadar dimiii pinky ?benım oglumda gecelerı sabah karsı uyanırdı
sımdı 4 kere en az ayaktayız ve hemen tekrar uyumuyor
en az 1.5 saat sınra uyuyo r
napıcam bılmıyorum
herkeslere gunaydın bu arada
tebriklerrr canim.hayirli olsun.en zor gunlerini atlatmissiniz iste cabuk iyilesicek endiselenmeslm kızlar oğlum perşembe günü sünnet oldu çok zor bişeymiş bayılacaktım ya canıma nasıl kıydık çok üzüldüm, yapılırken çok ağladı yavrum ama neyseki sonrası o kadar zor olmadı fitil verdi dr ağrı falan bilmiyo çok şükür ama hala altını açarken falan çok korkuyorum çok kötü görünüyo zaten pipisi biran önce iyileşsede rahatlasak ben de yavrum da....
gunduzzz uykusu bizim hicc yok.simdi boyle olmadi dogustan boylevalla kızlar diş çıardı başladı bizimkidee.12de yatardı öğlen 3-4 gibi kalkardı şimdi 12den 1e kadar,gecede hiç uyumadı desem yeridir.ilkdefa bu gece böyle oldu bakalım devam edicekmi.
hımmmm benim kzıım uyuyordu cnm yaaa,benim kzım böyle olduysa seninki şahken şahbaz olur
Hem de aglayarak uyaniyor baska carem yok salliyorum mecbur biraz.sonra daliyor yarim saat sonra yineee yinee yineee.cildiracagimmmmmmmmmm
bizim hicc yok.simdi boyle olmadi dogustan boyle30 dk uyuyo.o zaman icerisinde ne yedigimi biliyorum,ne ictigimi....jet hiziyla islerimi yetistirmeye calisiyorum cokkk zor anneee olmaaaak coooooook.
napalım mecburen herşeye katlanıyoruzz.2 yıl sonra rahat ediceğiz arkadaşlar o günleri düşünüp motive olun.
hımmmm benim kzıım uyuyordu cnm yaaa,benim kzım böyle olduysa seninki şahken şahbaz olurallah yardımcımız olsun! napalım mecburen herşeye katlanıyoruzz.2 yıl sonra rahat ediceğiz arkadaşlar o günleri düşünüp motive olun.
slm kızlar oğlum perşembe günü sünnet oldu çok zor bişeymiş bayılacaktım ya canıma nasıl kıydık çok üzüldüm, yapılırken çok ağladı yavrum ama neyseki sonrası o kadar zor olmadı fitil verdi dr ağrı falan bilmiyo çok şükür ama hala altını açarken falan çok korkuyorum çok kötü görünüyo zaten pipisi biran önce iyileşsede rahatlasak ben de yavrum da....
valla kızlar diş çıardı başladı bizimkidee.12de yatardı öğlen 3-4 gibi kalkardı şimdi 12den 1e kadar,gecede hiç uyumadı desem yeridir.ilkdefa bu gece böyle oldu bakalım devam edicekmi.
evet o zaman da bitsin yaaa cabuk gelsin bebislerimiz biktik artik hamilelik agrilarindan ve s. diyorduk.leylacım o zamanlar yıne sıkayet edıyoduk ama dimi:26:
aynen canim yaa su sah-sahbaz sozune cok guldum :))) ben de oyle dusunuyorum biraz buyusun insallah akillanir diye ama ikinci cocuk meselesi de var....:78:hımmmm benim kzıım uyuyordu cnm yaaa,benim kzım böyle olduysa seninki şahken şahbaz olurallah yardımcımız olsun! napalım mecburen herşeye katlanıyoruzz.2 yıl sonra rahat ediceğiz arkadaşlar o günleri düşünüp motive olun.
yok canim herhalde rahatsizligi vardir dis meselesi filan.oyle 1-2 haftaya gore norolojiye goturulmez ki.kızlar aynı dert hepimizde var galiba ben de acaba bizde mi bi sorun var diyodum meğer herkes aynı dertten muzdaripmiş.her akşam 12 buçuk 1 buçukta yatıyoruz gece en az 3 kez ağlaya ağlaya uyanıyo son 4 gündür böyleyiz.ben de leylacım sana özelden acaba benimki de mi nörolojiye gitmeli diye sorcaktım.çok huysuzlaştı.hepimizin de aynı zamanda balşladı.noluyo bu çocuklara dişşler mi yoksa huyları mı değişiyooo?:84::84::84:
olmucakkkcanlar sz motive olup durun peki kardeş durumları nolucak
canımasıl geceleri bozuluyor,diş geceleri nüskediyor en çok.valla benim kzımın bile bozulduysa herkesin bozulur,doğduğu günden beri mışıl mışıl yatan çocuktu..:26:canım artık gündüzleri az uyumaları çok normal. oyun var anneyle zaman geçirmenin tadı var. bundan sonra gündüz uykuları git gide azalacak. önemli olan gece uykusu bozulması işte o çok zor olur.benim oğlan 3-4 gün önceye kadar gündüzleri en fazla 2 saat ayakta durur sonra 1 saat uyurdu. 2 saatten 5 daakika fazla ayakta tutamazdım. yapmadığı huysuzluk kalmazdı. şimdi 3-4 saat uyanık kalıyor ve neşe içinde oyun oynuyor.
canım yanında alıştırmasaydınız keşke,ben 2 aylıkken hemen odasına geçirdim.çok önemli bu konu bence..selam kızlarbu uykszlk durumu bzdede var bukdr dıılama mızmızlanıyr gecelerı bende bzım yanımıza alıstı ondn yapıyr dıye dusunuyrm ama bılmıyorm...buarada kımselr yok sanrm
olmucakkk
canımasıl geceleri bozuluyor,diş geceleri nüskediyor en çok.valla benim kzımın bile bozulduysa herkesin bozulur,doğduğu günden beri mışıl mışıl yatan çocuktu..:26:
canım yanında alıştırmasaydınız keşke,ben 2 aylıkken hemen odasına geçirdim.çok önemli bu konu bence..
leylacımm ama öylee valla şahlar şahbaz olucaklar cücelerr!!!!!!!!!!!!!!!!!!:103::103::103::103:
teşekkür ederim canım inşallah çabucak atlatırız...geçmiş olsun ve hayırlı olsun cnm,kurtulmuşsunuz canım çok şükür,iğleşir merak etme..
sağol canım darısı mürvetlerini görmeye inşallah antakyada bir tane çocuk cerrahı var dr onu önerdi adam devlette çalışıyo ama özelde yaparmış sünneti özelde yaptırdık...ferıdecım hayırlı olosun sunnetınız..
nerde yapptırdınız sünnetii
sağol canım....canım çok geçmiş olsun kurtulmuşsun sünnet stresinden yaa geçer yarasıda inş.
sağol canım hayırlısıyla kurtulursunuz siz de inşallah....geçmiş olsun cnm ne güzel siz atlattınız darısı basıma bende oğlumu 1 buçuk yasında sünnet yaptırmayı düşünüyorum allahın izni ile
sağol canım darısı mürvetlerini görmeye
Hem de aglayarak uyaniyor baska carem yok salliyorum mecbur biraz.sonra daliyor yarim saat sonra yineee yinee yineee.cildiracagimmmmmmmmmm
gecen sene bu zaman biz boylemiydik?uyurduk oglene kadar dimiii pinky ?
tebriklerrr canim.hayirli olsun.en zor gunlerini atlatmissiniz iste cabuk iyilesicek endiselenme
gunduzzz uykusu bizim hicc yok.simdi boyle olmadi dogustan boyle30 dk uyuyo.o zaman icerisinde ne yedigimi biliyorum,ne ictigimi....jet hiziyla islerimi yetistirmeye calisiyorum cokkk zor anneee olmaaaak coooooook.
ayyyyyyyyy bizde bu perşembe yaptıralım diyorduk. bak şimdi gözüm çok korkttu. napsak acaba. haziran annelerinden biri sünnetin çok kolay olduğunu sonrada sadece iki gün sorun yaşadığını yazmıştı bu hafta. onu okduktan sonra hadi bu hafat olsun bitsin demiştim. ama şimdi yine korktum.yapılırken neden ağladı çok merak ettim?
ayyyyyyyyy bizde bu perşembe yaptıralım diyorduk. bak şimdi gözüm çok korkttu. napsak acaba. haziran annelerinden biri sünnetin çok kolay olduğunu sonrada sadece iki gün sorun yaşadığını yazmıştı bu hafta. onu okduktan sonra hadi bu hafat olsun bitsin demiştim. ama şimdi yine korktum.yapılırken neden ağladı çok merak ettim?
canım artık gündüzleri az uyumaları çok normal. oyun var anneyle zaman geçirmenin tadı var. bundan sonra gündüz uykuları git gide azalacak. önemli olan gece uykusu bozulması işte o çok zor olur.benim oğlan 3-4 gün önceye kadar gündüzleri en fazla 2 saat ayakta durur sonra 1 saat uyurdu. 2 saatten 5 daakika fazla ayakta tutamazdım. yapmadığı huysuzluk kalmazdı. şimdi 3-4 saat uyanık kalıyor ve neşe içinde oyun oynuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?