canım biz oğlum doğduğundan beri kullanıyoruz ve çok memnunuz. fiyatı da gayet iyi
valla ben bugün gelir gelmez sebze çorbası yapayım dedim. ama ocakta unutmuşum yaktım:)) o yüzden yarına kaldı.
inşallah canım.canım ya çok zevkli birşey. verdiğin şeyleri yerken ki yüz ifadeleri ve tepkileri çok sevimli oluyo. umarım hiçbirşeyi reddetmezde geçişin kolay olur. yiyen çocuk çok kolay oluyo çünkü.
:) olsun yarın başlar artık.. ah şu ocaklar yemekler ben de unutuyorum hep... aklımız hep bebeklerde...
slm kızlar benım oglan bıberon alıyoooorrr artık cok sevındım yaaa babası alıştırdı bıde şu devam sutlerıne alışsa ne yapabılırım bazen ıcıyor bazen ıcmıyorrr tadını begenmıyor paşam benım sut pek azda degıl ama artık yetmıyor benım dana iştahlı belkıde ondan artık 6 ayları dolacak halıyle yetmıyor artık devam sutu aptamıl almak ıstemıyorum kılo aldırıyorrr alsın ıstemıyoruz bız gereksız kılo başka hangı markayı onerıyorsnuz
canım ben humana kullanıorum o gereksiz kilo aldırmıyo biz de kilo alsın die aptamile geçicez.ama humanadan memnunumm..:82:
humana anne sutune yakınmı cnm ben emzırcem yıne ama gunde 2 kere falan devam sutu verıcem aman cnm obezıteden ben cok korkuyorum aptamıl cok aşırı kılo aldırıyoooo
slm kızlar benım oglan bıberon alıyoooorrr artık cok sevındım yaaa babası alıştırdı bıde şu devam sutlerıne alışsa ne yapabılırım bazen ıcıyor bazen ıcmıyorrr tadını begenmıyor paşam benım sut pek azda degıl ama artık yetmıyor benım dana iştahlı belkıde ondan artık 6 ayları dolacak halıyle yetmıyor artık devam sutu aptamıl almak ıstemıyorum kılo aldırıyorrr alsın ıstemıyoruz bız gereksız kılo başka hangı markayı onerıyorsnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?