2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün kızıma park yatak aldım çok süper bişey ...fiyatı...195 tl nasıl pahalımı sizce ama çok fonksiyonel bişey içide baya bi geniş inşallah memnun kalırım

canım ya çok zevkli birşey. verdiğin şeyleri yerken ki yüz ifadeleri ve tepkileri çok sevimli oluyo. umarım hiçbirşeyi reddetmezde geçişin kolay olur. yiyen çocuk çok kolay oluyo çünkü.
inşallah canım.
:) olsun yarın başlar artık.. ah şu ocaklar yemekler ben de unutuyorum hep... aklımız hep bebeklerde...

bebeğim içindeğilde,kendimiz için yaptığım yemekleri çok yakmışımdır

pinky geçmişolsun canım yaaa,üzülüyorum valla başkabebklerde hastalansa,çookzormuş yahuu!!

kızlar mrb dünden beri giremiyorum buraya dün bebiş hiç durmadı yordu beni bugünde temizlik yaptım öldüm yorgunluktan sayfalarıda okudum. bi yandanda dizi izliyorum bebişte uyuyo kızlar doğum kilolarınızı vermedinizmi daha ben hepsini verdi tam 21 kilo verdim ama hamile kalmadan öncede 10kilo almıştım onuda vermek istiyorum yavas yavas esimde böyle güzelsin verme diyo eşim zayıf sevmiyo bu arada kızlar ben artık pirinç ununu yarı su yarı sütle yapıyorum böyle yapanınız varmı

bu arada kızlar benim paşacımda hiç su içmiyo tükürüyo dil damağı kuruycak vallah mama yediyorum suda içmesi lazım

slm kızlar benım oglan bıberon alıyoooorrr artık cok sevındım yaaa babası alıştırdı bıde şu devam sutlerıne alışsa ne yapabılırım bazen ıcıyor bazen ıcmıyorrr tadını begenmıyor paşam benım sut pek azda degıl ama artık yetmıyor benım dana iştahlı belkıde ondan artık 6 ayları dolacak halıyle yetmıyor artık devam sutu aptamıl almak ıstemıyorum kılo aldırıyorrr alsın ıstemıyoruz bız gereksız kılo başka hangı markayı onerıyorsnuz

canım ben humana kullanıorum o gereksiz kilo aldırmıyo biz de kilo alsın die aptamile geçicez.ama humanadan memnunumm..:82:

canım ben humana kullanıorum o gereksiz kilo aldırmıyo biz de kilo alsın die aptamile geçicez.ama humanadan memnunumm..:82:

humana anne sutune yakınmı cnm ben emzırcem yıne ama gunde 2 kere falan devam sutu verıcem aman cnm obezıteden ben cok korkuyorum aptamıl cok aşırı kılo aldırıyoooo

aaa super ya baktım netten humana ya bıtane 8 aylık bebekler ıcın devam sutu gordum muzlu falan dıyorrr tadı iyidir ozaman

humana anne sutune yakınmı cnm ben emzırcem yıne ama gunde 2 kere falan devam sutu verıcem aman cnm obezıteden ben cok korkuyorum aptamıl cok aşırı kılo aldırıyoooo

canım bizimki daha 7100 gr yani baya almaya ihtiyacı var obeziteye kadarrr:)))ben de günde 2 kez en veriyorum bi kere de kaşık maması veriyorum.humana da yakındır herhalde anne sütüne valla eşim aptamil ile aynı fiyata dedi,humana devam sütü dediğim benim,humana 1 sen ondan mı bahsediyosun canımmm?

bılmem canım oyle bışey gordum bıdaha bulamadım yaaa bana su devam sutlerının tadı cok ıgrenc gelıyor sankı cocuga içirirken (gerci ben ıcırmıyorum beyfendı kendı tutup bıberonu ıcıyor bana bırakmıyo)ıskence cektırıyormuşum gıbı gelıyorrr

kızlar bız 2 aydan berı sadece mamayla beslenıydouk ama hıcte ole cok kılo aldırmadı aptamıl..

ben SMA cok kılo aldırıyor dıye bılıyorum

cnm bende alıştırmak istiyorum biberona ama bi türlü tutmuyo nasıl alıstırdınız siz cnm bende aptamil vermeyi düşünüyorum biraz kilo alsın istiyorum

ben oyle duydum canım yaa şu devam sutlerını daha cazıp bı hale getırmek için içine azıcık meyve puresı katsak ne olurrrr???

mecburen alıştı oncelıkle damaklı bıberon var bızde eşim ben işteyken devamlı acıktımı bıberonla vermeye calıştı kaşık mamasını sulandırarak verdı gunde 1 ögün ben inanmıyordum eşim bıberon alıyor dediğinde gecen gun ben vercem şimdide dedım bı baktım 100 cc yi nefes almadan içti hemde kendı tutarak şok oldum canım yanı ıyıce acıktırcaksın mecburen ne olsa alcak agzına ama pes etmıceksın devamlı verıceksın ben sadece emzırıyorum onun harıcınde ama ek besıne baslıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…