2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok kız çok fena oldu arttı hatta. birazdan dışarı çıkıcaz eczaneye uğriycam

herkese selam kızlarrr da kimse yok bugunnn :)????

opuyorumnanaktan canım hava güzel olunca kimse oturmuyor evde..

selam annişer.doktordan geldik bebeğim 33+1 de 2.100 gr olmuşdoktorumuz gayet iyi dedi.

maşallah bebişine

uğra mutlaka,allah korusun iyice dağılır falan eyvahedigeldismile

canım yaa çatlak kabusu sendedemi var benimde son 1 haftada çatladı çoğalıyoda kremler işe yaramıyo napmamız lazım acısı vede kaşıntısıda cabası elim devamlı karnımda kaşıyorum

kızlar ben bir yerde duydum dusta soğuk su tutup suyla masaj yapcakmıssınız ben denedım soguk olunca zor oluyor arkasından da hemen johnsons baby sürüyorum ıslakken

hamile kaldığımdan beri ben böle düşünüyorum bilmiuprum kaydirigubbakcemile3 insanın bazı dönemleri varıdır yanlız kalmayada i,htiyaç duyar işte p dönemleri yaşıyorum ben sanırım aklinialirimsmile herkezin kendi tercihi

kızlar ya göğüslerimiz emzirirken yara olmasın diye doğumdan öncemi başlasak ki göğüs kremlerine

evet talar bepanten sürmeye başla sen gögüs uçlarına bebiş doğduktan sonrada o doğal kremler var sürdükten sonra hemen çocuğuda emzirebiliyormuşssun ozmanda onu kullanırsın ama bepanten şimdilik yeter ben bi kaç gündür kullanmaya başladım yumuşacık yapaıyor

:uhm: canım ya bepantenin pomatı var omu yoksa kremimi

keyifler nasıl bakalımmmmm? burdahafiften bi güneş vardı akşama doğru bozuldu. şimdi de yağmur yağıyo offfffffffffff. market için çıktım taşıyabileceğim bişeyler alıp geldim :jeyyar:

sinatranın kontrolü dündü, gökoluk un bugün.ikisi de haber vermedi. kızıyorum ama kızlarrrrr lmaz: çabuk yazın bebişleriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…