2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sedef bugün bimden dalin hoşgeldin bebek seti aldım. 15 TL. ben oğluma Bübchen marka almıştım ama yağını falan kendim kullanacam dalinin.

aaaaa sedeffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff kaydirigubbakcemile5

kız bi bakayım oğlum dedim oğlum durmadı aşk olsun bende şimdi yazarsam oğlum delirecek diye yazamadım oyun oynadı bebeeem özür dilerim bilmiyorumkismilevereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canım setin içinde ne var fiyatı bayağı iyi

canım

dalin 300 ml şampuan
300 ml bebe yağı
100 ml pişik kremi
50 g bebe pudrası
54' lü ıslak mendil

geçen cuma kampanyada gelmiş. hayret ettim kalmış valla. çarşıdaki bimde yoktu ama bizimkinde vardı. ben bi paket aldım.

düşünmem lazımm :roflol:

slm kıslarrrrrrrrr

hoş geldinnnnnn

gidip bişeyler yapayım. gelirim tekrar opuyorumnanaktan

ya hadi ama gelinnnnnnnnnnnnn çok değişik ve manyaq fikirlerim var anlatmam lazımmmmmmmmm

düşünmem lazımm :roflol:

önemli değil bebişin doğup büyüyünce anlarsınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

selam naberopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…