selam kızlar nasılsınız herşey yolundamı, bizim perşembe kontrolümüz vardı, oğlum çok iyiydi çok şükür herşey yolunda imiş, 1700 gr olmuş, boyu da 42 cm maşallah, doğum sezeryan olcak gibi görünüyo bakalım artık hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza :CüvCüv: bu arada benim karında çatlaklar oluşmaya başladı mafoldumben varmı sizlerde de??
niye kimse bana cevap vermiyo?? mafoldumben
bugün benimde misafirim gelicek onlar için bişeyler hazırladım sabahtan beri yoruldum şimdi işim bitti ama bande bittim gelirler birazdan
canım ben hamile değilimde şunların annesiyim kıııııııııııııııııııızzzzzzzlaaaaaaar şu kıza cevap verin bakiim ben kalkıyom ilgilenin arkadaşımızlaklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
selam canım maşallah bebeğin çok büyümüş kilosuda normal neden sezeryan olucaksın onu anlamadım daha çatı muaynesi bile olmadan neden böle bişeye karar verdin
canım ben de farketmemişim,bebişine maşallahniye kimse bana cevap vermiyo?? mafoldumben
ben görmedim canım kusura bakma iş işliyom bi yandan :)
benim çatlak yok göbüşümde ama alerji gibi bişey oldu fısır fısır
valla kızlar siz iyi misafir filan kabul edebiliyosunuz valla ne yalan söleyim bana biri gelsin gözlerinin içine bakıyorum ne zman gidicekler diye ne rahat oturabiliyosun ne yatabiliyosun zor valla yaa ama etraftakilerindde bili zırt pırt gelmeleri lazımm dimi ama neysek,i bana fazla gelen giden olmuyor çokta mutluyum bu halden opuyorumnanaktan ayy eskiden neymiş öle yatılı misafirler filan nasıl baş ediyormuşum şimdi hiç gücüm kuvvetim yok hep yatasım var hep yatasım mirmirmirmir
canım ben de farketmemişim,bebişine maşallah
çatlak için birşey kullanıyor musun peki? ben aylardır yağlandığım halde yanlarımda iki sıra oluştu da eyvahedigeldismile
senin göbüşün nasıl oldu canım,işe yaradı mı bephanten?
ben tedbir manyağı mıyım neyim bilmem ama başladım sürmeye delikafaduldenkızlar ya göğüslerimiz emzirirken yara olmasın diye doğumdan öncemi başlasak ki göğüs kremlerine
ben de yağlandım bol bol ama nafile, badem yağı kullandım ama ne fayda daha 1,5- 2 ay var daha çok çatlak oluşcak olsun bebeğim sağlıklı olsunda razıyım bunlara...
iyi hafta sonları kızlar ben çıkıyorum, arkadaşım geliyo beni almaya kalkıp hazırlanayım, güneşten faydalanalım biraz
selam annişer.doktordan geldik bebeğim 33+1 de 2.100 gr olmuşdoktorumuz gayet iyi dedi.
selam annişer.doktordan geldik bebeğim 33+1 de 2.100 gr olmuşdoktorumuz gayet iyi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?