2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Nerdesin kiz sen bi hosgeldin bile demek yokmu alsanaalsanasmile
Geleli yarim saat oluyoo sempatiksalakcinni

kız msn de bi arkadaşla görüşüyodum daldımbilmiyorumkismile esraa kız belki yoktur bu ama neyse ok o zamankaydirigubbakcemile2

merhaba güzel anne adayları ben eylül annesiyim hepinize hayırlı ağrısız sancısız doğumlar dilerimmm

valla canım keşke bizde doğum izni alıp yan gelip yatsak ama ev hanımlığından sen istifa etsende o seni bırakmıyo greve mi çıksak napsak

Aynen canim ya dusuncelerimi yazmissin.Esim izinli gunlerinde aman bana dokunma ben izinliyim diyo eee anacim bizim iznimiz ne zamannn sempatiksalakcinni
Sabah kalktim camasir makinesine camasir attim balkon camasir dolu onlar toplancak utulencek yeni yikananlar asilcak kahvalti sofrasi beni bekliyo.Bulasik makinesi doyluydu onu bosattimm heryer heryerdee offf offff daa sayimmii ohaoldumsmile

benden sonra gelen canlarım hoşgeldinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

merhaba güzel anne adayları ben eylül annesiyim hepinize hayırlı ağrısız sancısız doğumlar dilerimmm

Tesekkurler canim hosgeldinn a.s.
Ne guzel sen bebegine kavusmussun rabbim bizede göstersin insallah o gunleri :Saruboceq:

sen bana yardım et bende sana edeyimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kız msn de bi arkadaşla görüşüyodum daldımbilmiyorumkismile esraa kız belki yoktur bu ama neyse ok o zamankaydirigubbakcemile2

allahım ne hatunsun yaa,bir de msnde lak lak mı yapıyorsun? :roflol::roflol:
ben facebooka bile bakamıyorum burda takılırken,sen herşeye yetişiyorsun:))
hem çoluk çocuk,hem yemek,hem ev işi valla 41 kere maşallah sedef,allah nazarlardan saklasın

Tesekkurler canim hosgeldinn a.s.
Ne guzel sen bebegine kavusmussun rabbim bizede göstersin insallah o gunleri :Saruboceq:

hepinizi doğurtacamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kız ben facebook yazarken bu şekilde çıkıyodu f**********k diye çıkıyodu hepinizle uğraşıyorum ama birazdan kalkıcamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Cam guzeli seni kaydirigubbakcemile3
Birazdan giderim sonra nere gidiyon daha konusmadik dersin ama :umursamaz:

kız bende kalkıcam bulaşıkları makineye attım çalıştırmadım mutfağı temizliyodum yoksa gelen misafire temizletecem aniden gelen misafirlerebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sen bana yardım et bende sana edeyimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Anacim sen becerikli hatunsun baksana zaman bulup msn de bile lak lak edebiliyon :roflol:
En iyisi sen bana yardima gel benim sana zararim olur faydam olmazz bilmiyorumkismile

bugün benimde misafirim gelicek onlar için bişeyler hazırladım sabahtan beri yoruldum şimdi işim bitti ama bande bittim gelirler birazdan

Benimde cikmam lazim ya.Esim uyanmadan isleri bitireyimde disariya cikcam daha alisverise
Hadin öpüyorum canlarim bugun butun gun isim var ancak gece gelirim herhaldee opuyorumnanaktan

Anacim sen becerikli hatunsun baksana zaman bulup msn de bile lak lak edebiliyon :roflol:
En iyisi sen bana yardima gel benim sana zararim olur faydam olmazz bilmiyorumkismile

oturursam bi oturuyom iş yaparsam çok iş yapıyom halama çektim kadın en üst katta oturuyo çekme katlı bina onun gidiyo çatıyı temizliyo kiremitleridelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

de hadin gidin o zaman ben kalkıyom öptüm canlarım sonra görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…