essra size bi link vereyim mi bebişin kilosunu takib edinopuyorumnanaktan
essra size bi link vereyim mi bebişin kilosunu takib edinopuyorumnanaktan
Nerdesin kiz sen bi hosgeldin bile demek yokmu alsanaalsanasmile
Geleli yarim saat oluyoo sempatiksalakcinni
valla canım keşke bizde doğum izni alıp yan gelip yatsak ama ev hanımlığından sen istifa etsende o seni bırakmıyo greve mi çıksak napsak
merhaba güzel anne adayları ben eylül annesiyim hepinize hayırlı ağrısız sancısız doğumlar dilerimmm
Aynen canim ya dusuncelerimi yazmissin.Esim izinli gunlerinde aman bana dokunma ben izinliyim diyo eee anacim bizim iznimiz ne zamannn sempatiksalakcinni
Sabah kalktim camasir makinesine camasir attim balkon camasir dolu onlar toplancak utulencek yeni yikananlar asilcak kahvalti sofrasi beni bekliyo.Bulasik makinesi doyluydu onu bosattimm heryer heryerdee offf offff daa sayimmii ohaoldumsmile
kız msn de bi arkadaşla görüşüyodum daldımbilmiyorumkismile esraa kız belki yoktur bu ama neyse ok o zamankaydirigubbakcemile2
Tesekkurler canim hosgeldinn a.s.
Ne guzel sen bebegine kavusmussun rabbim bizede göstersin insallah o gunleri :Saruboceq:
kız msn de bi arkadaşla görüşüyodum daldımbilmiyorumkismile
allahım ne hatunsun yaa,bir de msnde lak lak mı yapıyorsun? :roflol::roflol:
ben facebooka bile bakamıyorum burda takılırken,sen herşeye yetişiyorsun:))
hem çoluk çocuk,hem yemek,hem ev işi valla 41 kere maşallah sedef,allah nazarlardan saklasın
Cam guzeli seni kaydirigubbakcemile3
Birazdan giderim sonra nere gidiyon daha konusmadik dersin ama :umursamaz:
sen bana yardım et bende sana edeyimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kız bende kalkıcam bulaşıkları makineye attım çalıştırmadım mutfağı temizliyodum yoksa gelen misafire temizletecem aniden gelen misafirlerebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Anacim sen becerikli hatunsun baksana zaman bulup msn de bile lak lak edebiliyon :roflol:
En iyisi sen bana yardima gel benim sana zararim olur faydam olmazz bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?