slm kızlarrr dun ortapedıye gıttık oglumda kalca cıkıgı var mı dıye kalca cıkıgı yok cok şukur ama hafif bi sığlık var dediı cıft bez degılde frejka yastık kullanın 3 ay sonra kontrole gelın dedi medıkale gıttık aldık dedgı şeyi ayyyy yavrummm yaaa bacaklarını oynatamıyor artık cok zor ben 3 aymı kullancam bunu ogluma yaaaa medıkaldekı bayan fazla bişeyı yokmuş bır ayda gecer aslında 3 ay fazla gıbı geldı dedı bana valla ne yapcam bılmıyorum ıyı bı doktor bulup muayenehanesıne goturmem gerek cift bez baglamaya razıyım yaaaa:2:
cnm geçmiş olsun çok.neden ortopediye götürme ihtiyacı hissetmiştin.bi sıkıntısımı vardı yoksa ölesinemi götürdün.umarım en kısa zamanda hiçbirşeyi kalmaz bebişinin.
aa cok gecmı solsun ya olsa ole bısey dr umuz solerdı heralde dımı kucukken ultrason temız cıkmıstı ama bu aylarda tekrarlamak gherkeıyor dımı
slm kızlarrr dun ortapedıye gıttık oglumda kalca cıkıgı var mı dıye kalca cıkıgı yok cok şukur ama hafif bi sığlık var dediı cıft bez degılde frejka yastık kullanın 3 ay sonra kontrole gelın dedi medıkale gıttık aldık dedgı şeyi ayyyy yavrummm yaaa bacaklarını oynatamıyor artık cok zor ben 3 aymı kullancam bunu ogluma yaaaa medıkaldekı bayan fazla bişeyı yokmuş bır ayda gecer aslında 3 ay fazla gıbı geldı dedı bana valla ne yapcam bılmıyorum ıyı bı doktor bulup muayenehanesıne goturmem gerek cift bez baglamaya razıyım yaaaa:2:
başından beri saglık ocagında kontroleerde hıc doktor bakmamaıştı kalca cıkıklıgı varmı dıye ben bıgun goturdum merak edıyorum bı bakın kalca cıkıklıgı falan var mı diye onlem alalım dedım aaaaaa cızgı eksık olabılır dedı uyuzzz doktor bende cocuk doktoruna goturdum oda ultrasnda baktı cok hafıf dedı en sonunda ortapedıye goturdum baktı kalca cıkıklıgı yok ama işte cok hafıf sıglık var haaa ilerde toplallamaaz ama 40- 50 yasında kırecleme olmasın dıye bu onlemı aldırdı
dr çok zayıf deyip duruyo doğum kilosu fazla dua et deyip duruyo gerçekten de zaayıf bacakları dümdüz hiç boğum yok...
cnm pirinç unu ver aksamları 7 yada 8 gibi yani uyku saatine yakın gün içindede aptamil ver bunlar çok kilo yapar bebeklerde
kızlaaarrr günaydınn!!!!
ben dün akşam regl oldum!!!!:)
bakalım dediğiniz gibi sönecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?