kızlar bu bebişlerin iştahsızlığı nolcak böyle bi çözüm bulmak lazım dr larımıza soralım bakalım iştahlarını açmak yedirmek için ne yapmalıyız diye
Devam Sütüyle yoğurt yapımı
100 ml. devam sütünü hazırlayıp bir çay bardağına alın ılık iken (45°C) 1 çay kaşığı yoğurda azcık sütten ilave edip cıvıtıp mayalayın. Üzerine demlik kapağı yada çay tabağı kapatıp bir bez örterek oda ısısında 4 saat bekletin. 4 saat sonra üzerini açıp bekletin. Not: Ben akşam mayalayıp ertesi gün veriyorum birde normal yoğurt gibi katı olmuyor biraz cıvık oluyo.
havluyla sar canım ben öyle yaptım tuttu birde ben keçi yoğurduyla mayaladım
havluyla sar canım ben öyle yaptım tuttu birde ben keçi yoğurduyla mayaladım
şimdi oglum acıktıgı ıcın devam sutu yaptım sutum yok suanda 90 ml iciyor ancak ama sutum azda olsa hemen oyun oynarken emzırıyorum 90 ml sutle bırakmıyorum oglum bebelacın devam sutunu daha cok sevıyor aptamılı cok sevmıyor bebelac daha tatlı gıbı benım oglana bışeyler oldu sankı bıberon almayan devam sutu ıcmeyen cocuk şimdi bberonda alıyor ıcıyorda kızlarrr mutlaka damaklı bıberon alın bıde baya bı acıksın bıberonu oyle deneyın
kızlar bu keçi yoğurtu şartmı ya ? bugün kontrolümüz vardı doktoruma sordum bende hayır dedi iyi yoğurt olsun marka dedi danone vb yedir dedi.ev yoğurdunu benim oğlan hiç ama hiç sevmedi.pekmez soranlar vardı verebilirsin dedi,çorbalara tuzu sordum az miktarda koyabilirsin dedi.sebze ve yayla çorbası içir dedi.6 .ayımız dolunca herşeyi ver dedi sadece süt ve bal verilmeyecek 1 yaşına kadar.meyvelerin hepsini yedirebilirsin dedi.ben muzu sordum özellikle .3 gündür yediriyorum oğlum çok sevdi rahatlıkla yedir dedi.
oğluşu olan anne adayları bizim oğalanın pipisi enfeksiyon kapmış ucu dardı pipisinin ondan olurmuş .ilaç verdi 10 gün kullanacam sonra sünnet ettirecez( canı yanacak kuzucumun .yaptıranlar neler yaşadı yazarmısınız.sünnetimizi görümcemin kocası yapacak neyseki ürolog kendisi o yönden rahatım biraz.
birde kızlar adet olanra sorum olacak doğum sonrası için tabi .benim kanamam çok fazla oluyo ama ilk 3 gün .2 saate bir ped değiştirmek zorunda kalıyorum sizlerinde öylemi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?