2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bizde öleyiz canım hiç bişi yemio sadece anne sütü istio o da çok fazla olmayınca ac kalıo su bile istemio ne yapacagımı sasırdım artık kasık agzına geldimi bagırmaya başlıo.devam sütünden yogurt yapıyım dedim ama bilen yok herhalde.bizde çok zayıfladık pztsi dr gitjz bakalım ne kadar zayıfladı

önceki sayfalarda vardı sanırım ama bulamazsın burası kalabalıklasınca tekrar sor ben hiç yapmadım devam sütüyle taze inek sütüyle yapıyorum ama oda olabiir devam sütleri kilo yapar oyüzeden kilo da alır bebişler

selammmmm kızlar oğlum acaip huzursuzlaştı devamlı ağlıyoo uyuyamıyo.gece çığlık çığlığa ağlamaya başlıyo napcam bilmiorum.sizde böyle durumda olan varmı?daha düne kadar iyiyidi huy değiştirmeye başlıyo yaaayakında böyle olcammm

cnm walla huy degiştiriyolar bnm paşada çok mızmızdı hiç uyuyamazdı şimdi ise çok sakin uslu bi cocuk olmaya basladı.dişle alakalıda olabilir mi?

aynen cnm benim oğlumda öyle geceleri 3,4 defa uyanıyo gündüzleri hiç uyumuyo önceleri bi geceleri uyuyodu şimdi durmadan uyanıyo ne yiyo ne içiyo bende kafayı yiycem

dün aşılarımızı olduk bir huzursuzdu bir mızmızdıki anlatamam size ateş düşürücü şurubunuda verdim çok şükür ateşimiz çıkmadı .

herkesin bebişi huzursuz anlaşılan benimkide öyle dişleri şişdi iyice eline ne geçse dişlerine ir bastırıyoki anlatamam gece 2 kere uyanırdı şimdi geceleri ağlaya ağlaya uyanıo önceki gece 8 kere kalktım ya saat başı da değil mızmızlanıyo kalkıyorum bakıyorum geri dalmış oluyo ellemiyorum geri yatıyorum gene ağlıyo sabah kalktım salak gibiydim kalk yat kalk yat fena oladum ya. hayırlısı ile şu dişleride çıkarsaydık bir.

kızım 4. aya kadar sürekli ağlardı kucaktan inmezdi tam düzeldi derken dişler çıktı başımıza

düzeldi derken de tam değil en azından azcık oyuncaklala ilgilenmeye başlamıştı yoksa gene kucakta gene kucakts
7 kere kalktım ya

canım yarın bi bebek mağazalarına bbakıym eğer bulamazsam sende mutlaka alırım
tamam tatlım.

canım ben keçi sütüyle yapıyorum,tadıda iyi oluyor,doktorumuz keçisütü önerdi.

kızlar sütümü sağdıktan sonra nereye koyayım buzdolabınamı yoksa dısardamı dursun
dolaba koy tatlım.
günaydın herkese
günaydııınnn.öykü hanımlar nasıllar annesi??

bizde olduk aşımızı canım,4 tane birden olmasına rağmen kızım çok huzursuzlanmadı,ateşide çıkmadı,çok şükürrdişimizin biri çıktı diğer daha gelmedi,çıkınca bitmiyo yani,hep bitmeyen bişeyler var çocukların huzursuzlanması için.allah yardımcımız olsun.

cnm bugune kadar hep tattırdım yıyeceklerden ama baslıcam artık cumartesı doktora randevumuz var lıste ısteyecegım benım tek gogsumden 200 ml sut cıkardı şimdi sutum cok azaldı yada yetmıyor anlamadım bu yuzden ek gıdalara başlıcam

bizdede ayni dis cikariyor iyice sismissss cok huzursuz ben jel surunce sakinlesip rahatliyor biraz bir de fitil var sakinlerstirici dis cikarma donemi icin onu koydum poposuna iyice rahatlatti.
gece de dedigin gibi agliyor tekrar daliyor
sbahin 6.da uyanmisti mamasini getirdim bi baktim cin gibi gozler guluyor bana.hic orali olmadan mamasini verdim uyuttum yeniden zor olsa da.
Disi ciksa da rahatlasa kuzummm

aynen senin dedigin gibi sahken sahbaz oldu Nilay hehe:)) senin sozun o her agladikca,mizmizlandikca aklima geliyor yaaa

masallah senaycim sutun iyi olmus senin ben 2 gogusten 25ml cikarirdim

:)))hadi yaa.nilay hanımm şahbaz olduuuuuuuuuuuu!!!!duyrulurr!!!!!!!!:76:

bende sağdığımda 210 falan çıkıyoo,ama artık doymuyor bebekler,zatensadece meme emmek istemiyorlar.ben tamzamanında başladım,biraz daha geciksem bişey yemezdi benim sıpa!!

anldm cnmm bak işte hangısı uygunsa sana buda uzman doktor dıye bılyrmmmbıze verdıgı kagtlrdada öle yazyr ztn
ben sadece muhabbetıne abylyrm dıyeee ztn gıdyrmm ehehehe cok guzl ıncelıyr cocuguu ehr gıttgmde buay kontrolune daha gıdemedm bakalm bi gitcz işte fırst bulrsam

kızlar ben sadece meyve püresi ve yoğurt veriyorum mama ve sütün haricinde.çorbalara başlasammı yoksa daha erken mi?hiç alıntı yapmadım ama hepinizi okudum.benim sütüm de çok azaldı yetmio artık paşaya.sadece geceleri bir de günde 1 defa emziriyom onun dışında mama yoğurt falann.galiba dişler sıkıntısı nezaman geçecek bilmiom çok değişti.annemle babam geldi 2 gün önce inanın o sakin çocuğumdan eser kalmadı önceden huzursuz diodum meğer benim oğlum melekmişşş dedesiyle ananesine bile sevdirmio sıpa..neyse öptüm kızlar hepinizi bizim evde yine tadilat var boya oluyo.ben kaçtım kızlar bana dua edin.geri döndüğümde kafayı yemiş olmiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…