2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkezde aynı sorun sanırım.. iştahsızlık ! benim kızım hala çok zorla süt içiyor.. günde 1 defa kaşık maması vermeye çalışıyorum onu kesinlile yemiyor... meyve suyu vermek istiyorum, armut , üzüm.. siz kaç ml verşyorsunuz 1 öğünde, ya da günde?

orta boy armut elma vs cam rende de rendeleyip süzüyorum.armut yumuşaksa püre kıvamında oluyor.kaşıkla yedirdiğim için kaç ml bilemeyeceğim.bir de elma suyu çok kötü leke yapıyor.

canım ek gıdalarda yoğurt, meyve suyu , meyve püresi gibi diğer seçenekler de var.. istersen onlardan dene.. sonra birkaç gün sonra tekrar çorbayı denersin..

canım ya muhallebi yoğurt veriyorum da şu sebze çorbası öğününde ne yapcam o zaman. sütüm de azlmaya başladı. meyve de yemiyor. offffff

kızlar bızım dr umuz armut ıcın henuz ızın vermedı
elma uzum muz bıraz kıvı verebılırsın armut bu ay yok kesınlıkle dedı

crocusdan canım ben domates dere otu ve kerevız koydugumda ata cok begenıyor mesela
tabı havu ve patates hep var
ıspank pazı bunlar sureklı donusumlu olarak dene

kızlar bızım dr umuz armut ıcın henuz ızın vermedı
elma uzum muz bıraz kıvı verebılırsın armut bu ay yok kesınlıkle dedı

crocusdan canım ben domates dere otu ve kerevız koydugumda ata cok begenıyor mesela
tabı havu ve patates hep var
ıspank pazı bunlar sureklı donusumlu olarak dene

vermemekle olmaz canım
corbayı her gun aynı saatte onune getır
ama zorlama
sonunda yemezse ac kalıcagını anlayınca yıyecektır
ama dıkkat et kı her gun aynı sattte geolsın onune

sağol canım yarın ıspanak koyayım bakalım nolcek

vermemekle olmaz canım
corbayı her gun aynı saatte onune getır
ama zorlama
sonunda yemezse ac kalıcagını anlayınca yıyecektır
ama dıkkat et kı her gun aynı sattte geolsın onune
ne yazıkki ben aynı saatte asla veremiyorum hep kaçırıyorum çoğunlukla emdiği için bazen hiç veremediğim gün oluyo

kızlar bu bebişlerin iştahsızlığı nolcak böyle bi çözüm bulmak lazım dr larımıza soralım bakalım iştahlarını açmak yedirmek için ne yapmalıyız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…