günaydın kızlar bayadır yazamıyorum büyük kız hasta şimdide vücudu kızarıklar var inşallah kızamık yada suçiçeği deildir yoksa minik kızımın hiç aşısı yapılmadı çok zor geçirir çok çocuk çok dert diye boşa demezler büyük hastalanınca küçükle fazla ilgilenemedim bile yavrum sofrada ne varsa yemek istiyo pilav kek meyve püresini yemiyo çobuk büyücek benim cadım
kızlar şimdiye kadar ben oğluma hep arı pirinç unu ile muhallebi yaptım. ama sadece pirinç unu olanla. arı mama veya googly ile değil. içinde şeker ilavesi var diye. şimdi geçmişi okudukca kafam karıştıç acaba benim yaptığım muhallebi sadece tokluk hissi verip diğerlerinden daha mı az fayda sağlar acaba?ne dersiniz?
günaydın anneler...
ya ben gece 1 kere uyandıgımız zamnlarıma donmek ıstıyorum aksam 7 de yatar sabah karsı 4 ekadar uyurduk ama sımdı 7 de yatmk ta ne demek en erken 11 de yatıyoruz sabaha kadar 5-6 kere uyanıyoruz
gozlerımden ates fıskırıyor sankıı
kızlar ya gecmısı okudumda
bazılarımız normal yogurt yedırıyomus
tama arada yogurdumuz tutmadıgında olabılırde
yogurt mayalamaak cok mesakatlı bı ıs degılkı netıcede
yazık bebelere taze taze mayalayıverın yahu
bız mamaya yaptık 2 ay
bu ay sute gectık
ben kalorıfer petegının altına koyuyorum
bır tahtanın uzerıen mayalıyorum
uzerınıde polar gıbı bıseyle ıkı kat ortuyorum tas gıbı oluyormamayla aypanlar muhtemelen tutmadıgını sanıyodur ama mamayla cok cıvık oluyor
dokup zıyan etmeyın yedırın o yogurduu
canım bende doğduğunda chicconunkini almıştım2 tane,almadı pek sevmedi,sonra avent aldım,içiyo bazen.amannn içen bebek bakkaldan alınan biberondanbile içiyor,bizimkiler sıpa işlteeee sıpaaa!!chicconun aldım cnm kauçuk olanından onunla veriyorum ama emmiyo
çok şeker çıkmış zümra'cığım.maşşallah annesi.
evet ben arada verıyorum yogurt sofrada doyurmak amaclı degıl tattırmak amaclı bazende mayalıyorum ama gunduz mayalamak ıyı oluyor kızlaaarrr ınanın ona blıe zor vakıt bulamıyorum sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum oglumun karnını doyuruyorum ev dagınıksa evı topluyorum işe gıtmek ıcın ustumu gıyınıyorum ustum gıyınıkken yogurt yapmaya calışıyorum yapıyorum koştur koştur oglen işe gıdıyorum akşam cocuk devam sutu ıcmesınde emsın dıye koştur koştur eve gelıyorum karnını doyuruyorum akşam yemeği derken ben resmen bitiyorum zaten rejiiiimmm yapmamam gerek yok evde bır cocuk anasınıfımda 26 cocuk bana cok guzel rejım yaptırıyoooorrr
canım bende doğduğunda chicconunkini almıştım2 tane,almadı pek sevmedi,sonra avent aldım,içiyo bazen.amannn içen bebek bakkaldan alınan biberondanbile içiyor,bizimkiler sıpa işlteeee sıpaaa!!
çok şeker çıkmış zümra'cığım.maşşallah annesi.
yaaa valla ya,bende hep senin gibi koşturmaca içindeyim ama kilo veremiyorum:))annelik ne kadar fedakarlık gerktiriyormuş dimi şenaycım??
canım ben muhallebi yedirmiyorum.. besleyici bir özelliği yokmuş pirinç ununun. sadece tok tutup kof kilo yapıyormuş. kabızlık da cabası.. bir ara yulaf unu ile yapıp verdim. ama artık onu da vermiyorum. versem de vermesem de gece çok sık kalkıyor... emiyor zaten.. belki biraz büyüdüğü zaman emmeyi bırakırsa veririm sütle yapıp o zaman besleyici olur ama tabi en az 1 yaşından sonra..
o zaman akşamları sadece emipte mi yatıyor yoksa hazır muhallebi karışımlarından hazırlayıpta veriyor musun?
evet ben arada verıyorum yogurt sofrada doyurmak amaclı degıl tattırmak amaclı bazende mayalıyorum ama gunduz mayalamak ıyı oluyor kızlaaarrr ınanın ona blıe zor vakıt bulamıyorum sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum oglumun karnını doyuruyorum ev dagınıksa evı topluyorum işe gıtmek ıcın ustumu gıyınıyorum ustum gıyınıkken yogurt yapmaya calışıyorum yapıyorum koştur koştur oglen işe gıdıyorum akşam cocuk devam sutu ıcmesınde emsın dıye koştur koştur eve gelıyorum karnını doyuruyorum akşam yemeği derken ben resmen bitiyorum zaten rejiiiimmm yapmamam gerek yok evde bır cocuk anasınıfımda 26 cocuk bana cok guzel rejım yaptırıyoooorrr
günaydın kızlarr
canım maşallah çok tatlıııı ALLAH nazarlardan korusunn
canım allah kolaylık versin çalışan anne olmak çok zor gerçekten.ben çalışmıyorum ama bizim paşa bana da rahat vermioki ders çalışmam gerek inan çocuktu evişiydi yemek ti derkenn bi sayfa bile çalışamadan yatıorum her akşam zaten ölü gibi kalkıorum sabahları da.gerçekten annelik çok fedakarlık gerektiren bişeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?