2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdiye kadar ben oğluma hep arı pirinç unu ile muhallebi yaptım. ama sadece pirinç unu olanla. arı mama veya googly ile değil. içinde şeker ilavesi var diye. şimdi geçmişi okudukca kafam karıştıç acaba benim yaptığım muhallebi sadece tokluk hissi verip diğerlerinden daha mı az fayda sağlar acaba?ne dersiniz?

günaydın kızlar bayadır yazamıyorum büyük kız hasta şimdide vücudu kızarıklar var inşallah kızamık yada suçiçeği deildir yoksa minik kızımın hiç aşısı yapılmadı çok zor geçirir çok çocuk çok dert diye boşa demezler büyük hastalanınca küçükle fazla ilgilenemedim bile yavrum sofrada ne varsa yemek istiyo pilav kek meyve püresini yemiyo çobuk büyücek benim cadım

geçmiş olsun canım..inşallah değildir.
bak sen minik cadıya bunların gözü zaten bizim yemeklerde ee ağızlarının tadını biliyorlar tabii ama ben vermiyorum hiç yoksa ona yaptıklarımı yemez diye. arkadaşım herşeyden tattırdı şimdi çocuk onun için hazırlanan hiç birşeyi yemiyor hep bizim yemeklerden yemek istiyor...

canım ben muhallebi yedirmiyorum.. besleyici bir özelliği yokmuş pirinç ununun. sadece tok tutup kof kilo yapıyormuş. kabızlık da cabası.. bir ara yulaf unu ile yapıp verdim. ama artık onu da vermiyorum. versem de vermesem de gece çok sık kalkıyor... emiyor zaten.. belki biraz büyüdüğü zaman emmeyi bırakırsa veririm sütle yapıp o zaman besleyici olur ama tabi en az 1 yaşından sonra..

evet ben arada verıyorum yogurt sofrada doyurmak amaclı degıl tattırmak amaclı bazende mayalıyorum ama gunduz mayalamak ıyı oluyor kızlaaarrr ınanın ona blıe zor vakıt bulamıyorum sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum oglumun karnını doyuruyorum ev dagınıksa evı topluyorum işe gıtmek ıcın ustumu gıyınıyorum ustum gıyınıkken yogurt yapmaya calışıyorum yapıyorum koştur koştur oglen işe gıdıyorum akşam cocuk devam sutu ıcmesınde emsın dıye koştur koştur eve gelıyorum karnını doyuruyorum akşam yemeği derken ben resmen bitiyorum zaten rejiiiimmm yapmamam gerek yok evde bır cocuk anasınıfımda 26 cocuk bana cok guzel rejım yaptırıyoooorrr

chicconun aldım cnm kauçuk olanından onunla veriyorum ama emmiyo
canım bende doğduğunda chicconunkini almıştım2 tane,almadı pek sevmedi,sonra avent aldım,içiyo bazen.amannn içen bebek bakkaldan alınan biberondanbile içiyor,bizimkiler sıpa işlteeee sıpaaa!!

çok şeker çıkmış zümra'cığım.maşşallah annesi.

yaaa valla ya,bende hep senin gibi koşturmaca içindeyim ama kilo veremiyorum:))annelik ne kadar fedakarlık gerktiriyormuş dimi şenaycım??

gunaydın kızzlarrrrr nasılsınzzzz bebişler nasıllarrr?
elifzel benm kusum bugn nasıl söle bakemmmm):):):) bide biz bulsczyaa bıara burdakı ızmırlılerıde davet edelımmiii:):) acaba gelırlermııı:)

aynen oyle cnm bırı benı gorse bu kadın hep koşturuyo ne acelesı var dıyecekler cok buyuk fedekarlıkmış annelık annemın degerını bı dogumda bıde cocuk bakarken anladımmmm boşuna cennet annelerin ayaklarıının altında dememişler

o zaman akşamları sadece emipte mi yatıyor yoksa hazır muhallebi karışımlarından hazırlayıpta veriyor musun?

kızlar mrb bi türlü tutmuyo biberonu sıpa bugün tüm gün aç bıraksam acaba tutarmı kıyamıyorumda aç bırakamaya ne yapayım hiç bilmiyorum

günaydın kızlarr

canım maşallah çok tatlıııı ALLAH nazarlardan korusunn

canım allah kolaylık versin çalışan anne olmak çok zor gerçekten.ben çalışmıyorum ama bizim paşa bana da rahat vermioki ders çalışmam gerek inan çocuktu evişiydi yemek ti derkenn bi sayfa bile çalışamadan yatıorum her akşam zaten ölü gibi kalkıorum sabahları da.gerçekten annelik çok fedakarlık gerektiren bişeyy

kızlar gercekten cok zor
bnde sırf bu yuzden işten cıkmak ıstıyorumevde yemek duzenım oturmadı yanı cocugun yemek duzenı kayınvalıdem yapıyor bebegın corbalarını flan ama ben evde cok fazla yapamıyormmm işten cıkıp bu duzneı otutmam lazm

canım valla allah çalışan annelere bin kat daha güç, hele ki bu çalışan anne öğretmense bin kat daha sabır versin. ben de öğretmenim. şu an ücretsiz izindeyim ama 2. dönem iş başı. nasıl hem annelik hem öğretmenlik olacak bilmiyorum. en azından sen sabahtan evdeymişsin haline şükret. benim okulum evime 75 km. uzakta. sabah 1 saat yol akşam 1 saat yol. hergün sabah 7 de evden çıkıcam akşam 5 te gelicem. yorgunluğu bir kenara bırak oğlumdan o kadar saat nasıl ayrı kalıcam bilmiyorum.çok zor çok çok çok çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…