canim bak benim bebegim 5.aya kadar yalanci memeyi almadi Allahim neler yaptim,8 tane degisik emmeyen cocuga meme aldim emmedi ve birgün kendiliginden aldi simdi yalanci memesiz uyumaz.demem o ki,eninde sonunda alacak.agzina slkarak ver.tadini alsin.benim kizda su icmiyor tiksiniyor mesela.bende slkarak veriyorum agzina.bazende kasikla.eger seni cok emiyorsa onun icinde almaz
canim bak benim bebegim 5.aya kadar yalanci memeyi almadi Allahim neler yaptim,8 tane degisik emmeyen cocuga meme aldim emmedi ve birgün kendiliginden aldi simdi yalanci memesiz uyumaz.demem o ki,eninde sonunda alacak.agzina slkarak ver.tadini alsin.benim kizda su icmiyor tiksiniyor mesela.bende slkarak veriyorum agzina.bazende kasikla.eger seni cok emiyorsa onun icinde almaz
eeeeeee anneye naz yapmayacakta kime yapacaklar dimi ama
hayırdır ne tadilatıymış bu. bebekle kalkışmışsınız helal olsun valla.
aynen,bebegimi tam uyutuyorum asagida dükkanda tadilat var matkap sesi evin icinde gibi sanki.yavrum tam daliyo ama sagolsunlar uyutmuyorlar kizimi oda uykusunu alamayinca sinirleri bozuluyo ve mizmizlaniyor Allah hepimizin yardimcisi olsun
günaydınn güzel anneler ve tatlı bebişler..
almilacim benimkiside öyle,ama inan öyle daha cok seviliyor.su anda saclari var benim kizin ama dogdugu zamanlar herkesin ilgisindeydi.dogum esnasinda esime ilk sordugum sey,saclari varmi.akila bak iste ne yapacaksin sacini saglikli dogdu ya daha ne istenir Allahtan.dogum soku olsa gerek.ben her banyodan önce basina pamukla zeytinyagi sürüyor ve yarim saat beklettikten sonra yikiyorum.inan su anda firca gibi cikmaya basladi.ama biraz kumraliz cikan saclar sari gibi oldugu icin belli olmuyor.günaydın canım kızz oo senin kızın mı maşallah ya hem çok tatlı hem de o saçlar bi harika bizimki saçsız,hem de seninki kadar toplu değil çok cılız benimkiii
zasa kizin cok güsellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll,maasallahgünaydınn güzel anneler ve tatlı bebişler..
evet tatlım benim kızım,saçları bağlanıyor hem arkdan hemde öndengünaydın canım kızz oo senin kızın mı maşallah ya hem çok tatlı hem de o saçlar bi harika bizimki saçsız,hem de seninki kadar toplu değil çok cılız benimkiii
teşekkür ederim kuşum,allah bağışlasın hepimizin yavrularınızasa kizin cok güsellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll,maasallah
canım zeytinyağını sürdükten sonra ki yarım saatte etrafı yağlamadan nasıl tutuyorsun bebeğini. bende yapmak istiyorum ama benim afacan döne döne her yeri yağlar. hayatta kucaktada tutamamalmilacim benimkiside öyle,ama inan öyle daha cok seviliyor.su anda saclari var benim kizin ama dogdugu zamanlar herkesin ilgisindeydi.dogum esnasinda esime ilk sordugum sey,saclari varmi.akila bak iste ne yapacaksin sacini saglikli dogdu ya daha ne istenir Allahtan.dogum soku olsa gerek.ben her banyodan önce basina pamukla zeytinyagi sürüyor ve yarim saat beklettikten sonra yikiyorum.inan su anda firca gibi cikmaya basladi.ama biraz kumraliz cikan saclar sari gibi oldugu icin belli olmuyor.
ben varım ama her an gidebilirim
bagırsakları için faydası oldugunu biliyorum ben o kadar yani benimde çok bi bilgim yok
bagırsakları için faydası oldugunu biliyorum ben o kadar yani benimde çok bi bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?