aynen yaa..aynen oyle cnm bırı benı gorse bu kadın hep koşturuyo ne acelesı var dıyeceklercok buyuk fedekarlıkmış annelık annemın degerını bı dogumda bıde cocuk bakarken anladımmmm boşuna cennet annelerin ayaklarıının altında dememişler
o zaman kesin alır,daa ne faydası var,herzman aç kalınca ister.kızlar mrb bi türlü tutmuyo biberonu sıpa bugün tüm gün aç bıraksam acaba tutarmı kıyamıyorumda aç bırakamaya ne yapayım hiç bilmiyorum
yaa kızla roglumun hastalıgı gecmeden tekrar basladı
bıraz oksuruk ve beraberınde felaket brı burun akıntısı
ya nefret edıyorum kendımden
neden benım cocugum tam olarak duzelemıyoo[/QUOTE
çok çok gecmiş olsun bebişine acil sifalar olsun inş.
bebişler hasta oldumu çok kötü benm oglu gecen 1 ay sürekli gripti ve öksürüyordu.bi geldi gitmio inş bir an önce düzelir
yaa kızla roglumun hastalıgı gecmeden tekrar basladı
bıraz oksuruk ve beraberınde felaket brı burun akıntısı
ya nefret edıyorum kendımden
neden benım cocugum tam olarak duzelemıyoo
slm kızlar benim minik kızım su çiçeği oluyo sanırım ellerinin üzerinde minik minik sivilce gibi çıktı abllamızda aynı olmuştu napcam ben yaaa off çok küçük daha yarına kadar bekleyeyim yarın dr a inşallah ablamız özel su çiçeği aşısını vurdurdum 1 yaşından sonra baya faydalıymış şimdi anladım komsu vurdurmamı oğluna çok ağır geçiriyo benim kızda o kadar deil allah hayırlısını versin inşallah atlatırız su dönemi
hayırdır ya buralar bu kadar boş kalmazdı. neler oldu bu haziran annelerine. yoksa ek gıda dönemi herkesi çıldırttı mı
çıldırdım ama ek gıdalardan değil.mızmızlığından ve evin bitmek bilmez tadilatından
aynen,bebegimi tam uyutuyorum asagida dükkanda tadilat var matkap sesi evin icinde gibi sanki.yavrum tam daliyo ama sagolsunlar uyutmuyorlar kizimi oda uykusunu alamayinca sinirleri bozuluyo ve mizmizlaniyor Allah hepimizin yardimcisi olsunçıldırdım ama ek gıdalardan değil.mızmızlığından ve evin bitmek bilmez tadilatından
o zaman kesin alır,daa ne faydası var,herzman aç kalınca ister.
canim bak benim bebegim 5.aya kadar yalanci memeyi almadi Allahim neler yaptim,8 tane degisik emmeyen cocuga meme aldim emmedi ve birgün kendiliginden aldi simdi yalanci memesiz uyumaz.demem o ki,eninde sonunda alacak.agzina slkarak ver.tadini alsin.benim kizda su icmiyor tiksiniyor mesela.bende slkarak veriyorum agzina.bazende kasikla.eger seni cok emiyorsa onun icinde almaz[/QUOTE]evet nm doğru bu defada çok aç kalınca tutucak off yaaa keşke yeni doğduğunda verseydim biberonu şimdi böyle uğrasmıycaktım
canim bak benim bebegim 5.aya kadar yalanci memeyi almadi Allahim neler yaptim,8 tane degisik emmeyen cocuga meme aldim emmedi ve birgün kendiliginden aldi simdi yalanci memesiz uyumaz.demem o ki,eninde sonunda alacak.agzina slkarak ver.tadini alsin.benim kizda su icmiyor tiksiniyor mesela.bende slkarak veriyorum agzina.bazende kasikla.eger seni cok emiyorsa onun icinde almaz[/QUOTE]evet nm doğru bu defada çok aç kalınca tutucak off yaaa keşke yeni doğduğunda verseydim biberonu şimdi böyle uğrasmıycaktım
canim bak benim bebegim 5.aya kadar yalanci memeyi almadi Allahim neler yaptim,8 tane degisik emmeyen cocuga meme aldim emmedi ve birgün kendiliginden aldi simdi yalanci memesiz uyumaz.demem o ki,eninde sonunda alacak.agzina slkarak ver.tadini alsin.benim kizda su icmiyor tiksiniyor mesela.bende slkarak veriyorum agzina.bazende kasikla.eger seni cok emiyorsa onun icinde almaz
canim bak benim bebegim 5.aya kadar yalanci memeyi almadi Allahim neler yaptim,8 tane degisik emmeyen cocuga meme aldim emmedi ve birgün kendiliginden aldi simdi yalanci memesiz uyumaz.demem o ki,eninde sonunda alacak.agzina slkarak ver.tadini alsin.benim kizda su icmiyor tiksiniyor mesela.bende slkarak veriyorum agzina.bazende kasikla.eger seni cok emiyorsa onun icinde almaz
hayır cnm emmiyo artık bıraktı geceleri 1 defa uyurken emiyo okadar bazı gece okadar bile emmiyo usanmadan devam edicem tutturana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?