• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayrıntı olarakta mama sandelyesi için 3 pozisyona ayarlayabiliyorsun,arkası tekerlekli ön ayaklar sabit böylece sağlam bebek sallasada düşmez çok güzel desenlileri var ben çiftlikli olanı aldım bazen yan dönüp onlara bakıyo bıdı bıdı konuşuyo tavukla inekle sanki :)) çıkarılabilen tepsiside mevcut .yıkarsın.çift kılıflı oluncada yumuşacık bebeği kavrıyo .bilmiyorum ben çok memnunum.macig olanları var chicconun ama onlarda küçük pollye göre .

ben de aynı çiftlik modelini aldım.

Yalnız magic modeli şu saatten sonra anlamsız çünkü o dediğin gibi küçük. Kullanım amacı 0 aydan başlayarak ana kucağı olarakta kullanmak olduğu için böyle.
Yani artık polly magic değil de, bizimkisi gibi polly almak mantıklı arkadaşlar.

ben oto koltuğu ana kucağında yediriyorum ama kalkıyor tam oturur pozisyonda durmak istiyo bu seferde düşme söz konusu oluyor..bakıcımız yatırırp yediriyor..

ben oto koltuğu ana kucağında yediriyorum ama kalkıyor tam oturur pozisyonda durmak istiyo bu seferde düşme söz konusu oluyor..bakıcımız yatırırp yediriyor..

yedirirken yatırmak zararlı diye biliyorum.
kızıma annem bakacak gündüzleri onda kalacak. o yüzden birde oraya mama sandalyesi alacaktım. sonra casal salıncak buldum havuzlu handa istenirse sabitlenip sallanmayabiliyor da, anneme de onu aldım. ondayken orda yemek yiycek, evimizde mama sandalyesinde.
2 hafta sonra işe dönücem kısmetse.

hay maşallah allah bağışlasın canım çok tatlıııı olmuşş boncuğumm:)

ben de emekleme için tırtıl, keebek veya tiny love'ın köpekçiğini almayı düşünüyodum. Fiyatlar heryerde farklı. Ama o tırtıl profilo AVM'de girişteki oyuncakçıda 40 TL idi. ordan almadım. Şimdi baktığım her yerde 54 TL. pişman oldum.

Onun dışında ben hep ayına göre oyuncaklar aldım kızıma.
Müzikli, ışıklı oyuncaklar çok keyifli. Fisher Price'ın birkaç tane oyuncağı var bizde bu şekilde.
Ayrıca, peluş oyuncaklar tavsiye ediyor psikologlar, korkmayın yıkanıyor nasıl olsa, hijyeni kolay yani.
Peluş irili ufaklı oyuncaklarımız var.
3 aylıkken aldığım oyun halısının şimdi üstteki çemberlerini çıkardım, sadece halısı üzerinde debeleniyor bizimki bugünlerde.
Henüz emeklemiyor kızım. Sadece olduğu yerde yüzkoyunken daire çiziyor veya ters dönüyor ama ilerlemiyor. Elinden tutup kaldırınca yürüyor ama.

Bu arada konuşma çabalarımız var Maaşallah.:nazar:
Anne, anane, Ela, bla bla sözcüklerimiz şimdilik...:emir_bebek::nazar:

maşallah:nazar::nazar:

meraba kızlar nasılsınız bakalım
2 gündür girmiyorum ,dün kardeşime kız istemeye gittik ve sözümüzü yapıp yüzüğümüzü takıp geldik çok şükür görümce oldum yani:9:

hayırlı olsun canımmmmm:64::64:

canım allah bagıslasın oglun cok tatlı.boncukkkk. bu arada bir sey sormak istiyorum oglunun beresi var fotolarda nerden aldın acaba canım bende ogluma bere arıyorum bir türlü dogru düzgün birsey bulamadım da :(((

canım kafasındaki bereyi kanzdan almıştım :))

masallah :nazar:cnm yaa çok tatlı...kız kime benziyo senin bebiş ben sanada benzetemedim babasınada bebeğin sarısın ve mavi gözlü masallah çok güzel:nazar: benim oğlumunda yeşil insallah değişmez

masallah :nazar:cnm yaa çok tatlı...kız kime benziyo senin bebiş ben sanada benzetemedim babasınada bebeğin sarısın ve mavi gözlü masallah çok güzel:nazar: benim oğlumunda yeşil insallah değişmez

saolasın canım valla babanın kopyası aslında dudaklar ben kaşgöz baba göz rengi babane ten rengi anane benimki karışım oldu biraz :)))

kızlar geçmişi okudum oyuncaklardan ve mama sandalyesinden konusmussunuz bende gecen gün baktım çok pahalı oyncaklar yaaa hele o aktivite oyun masası 140tl civarıydı çok pahalı geldi bana emekleme arkadasıda gördüm 50 tl onuda almayı düşünmüyorum oyuncaklar çok pahalı ya mama sandalyesi chicconun gördüm 230tl oda pahalı geldi bana pier cardininde 250 çok pahalılar ya ama galiba chicconun alıcam ona veririm okadar para çünkü diğer ucuz olanların çok özelliği yok çok kullanışlı

Günaydın kızlar.ben mama sandalyesii 2 aydır kullanıyorum,chicco polly modelini almıştım,çokda memnunuz.şimdi otokolatuğu bakıyorum,maxi cosi bakıyorum,ama dün beğenemedim,biraz daha araştırıcam.siz ne bakıyorsunuz.

kızlar geçmişi okudum oyuncaklardan ve mama sandalyesinden konusmussunuz bende gecen gün baktım çok pahalı oyncaklar yaaa hele o aktivite oyun masası 140tl civarıydı çok pahalı geldi bana emekleme arkadasıda gördüm 50 tl onuda almayı düşünmüyorum oyuncaklar çok pahalı ya mama sandalyesi chicconun gördüm 230tl oda pahalı geldi bana pier cardininde 250 çok pahalılar ya ama galiba chicconun alıcam ona veririm okadar para çünkü diğer ucuz olanların çok özelliği yok çok kullanışlı

yaa chicco 250 supermisss fiyati yaaa ben mamalove aldim dun hem salincak oluyor,muzikli,koltugu da ayarlanabiliyor.asagiya yukariya da ayarlanabiliyor.cok memnun kaldim.
ben onu indirimle 350tlye aldim.chicoo-nunkilerden almak istiyordum ama cok pahaliydi en uygunu 530tlye.ama cok istiyordum chicco.hersey cok pahali bizdeee.:59:
benim kizim anakucagindan 3 kere dustuuuu yedirmeye calisirken(( ayni dedigin gibi oturma pozisyonuna gelmek istiyor veee yere gidiyordu.tamamen kaldirdim ortaliktan anakucagini.
kızlar bizim de ilk dişimiz çıkmışşş prinç tanesi gibiii:52::52:
tebrikler canimmmmm

bide benim kizmin disi yamuk cikmis yaa ))) annem duzelicek diyor ama bilmiyorum

Back
X