kızlar geldim besledim bebişi çok acımış yavrum 5 saattir aç öğürüyo diye vermemiştim insallah kusmaz ağzına baktım daha bişey yok ne kabartı ne beyazlama beki bundan sonra baslardır..görümcemin oğluda diş çıkarırken hep kusuyodu tüm yediklerini çıkarıyodu masallah yiyoduda sonra geri bosalttırdı mideyi ayyyy çok kötü ya insallah benim oğlum öyle olmaz zayıflar vallah tam yemeklere alıstı yerken bide bu kusma olayı çıkarsa yandımmmm
asila sevmiyo bu tür yemekleri tamamen kavanoz mamasıyla besleniyor.kahvaltı öğle yemeği ara öğün hepsi kavanoz maması.geçen gün yapim tekrar dedim çorba kesinlikle yemiyor.iki aydır hazır besleniyor yani.dün akşam yeni bir yemek yaptım normal yetişkin yemeği gibi 10 çeşit sebze katmışımdır içine annem biraz sonra yedircem dedi bakalım yiyecekmi.bildiğin yetişkin çorbası gibi oldu domatesli soğanlı vsiçine 1 patates, 1 tanede havuç koydum küçük küçükküp şeklinde doğradım 2 yemek kasığı mercimek koydum 2 su bardağı su düdüklüde kaynamaya baslayınca 7,8 dk falan pişti fazla tutmadım yanmasın diye sonrada biraz çatalla ezdim süzgeçten gecirdim içine 1 yemek kasığı zeytinyağı koydum bu kadar aslında çok çabuk oluyo fazla vaktini almıyo...
kızlar benim oğlum destekli oturmayı hiç sevmiyor. Daha doğrusu oturmayı hiç sevmiyor. En fazla 5 dakika sonra göbişi kaldıra kaldıra yatar pozisyona geliyor. Yatarak zaman geçirmeyi oyuncaklarıyla oynamayı sağa sola yuvarlanmayı daha çok seviyor. Sizin bebişler nasıl.
canım sakın üşütmüş olmasın. çok kusmaya neden olur
benim böcüğüm uyandı. ben kaçar. 2 saat sonra görüşürüz. size iyi yazışmalar
şşşşştt kızlar uhuuuuu asağıdakiler nasıl koyuluyo resim bende koyuyım oğlusumun resmini hadi kızlar
bal ve karabiberi bende denedim ama kızımın öksürüğünü geçirmedi aslında çok etkili hamileyken yapmıştım beni kesmişti...cildini tahriş etmedi..benim kızımada bronşiyal teşhisi konuldu 2 gece acile gittim burnuna serum fizyolojik damlat grip öksürüyo dediler damlatıyorum geçmiyo boğulacak gibi oluyo çocuk gece uyuyamıyo ayy çok kötü günlerdi sonra ciğerinde hafif bi ses duydular hemen buhar tedavisi antibiyotik tedavisi geçti...allerjik galiba tüye karşı yerde duruyo diye battaniye sermiştim yere ondan oldu sanırım..iyileştikten sonra da serdim hemen öksürmeye başladı...halının tüyünden bile olabilirmiş..sanada geçmiş olsun canım napalım hasta oa ola büyücekler ama çok zor çaresizlik seni anlıyorumbal ve karabıber
bal ve karabiberi bende denedim ama kızımın öksürüğünü geçirmedi aslında çok etkili hamileyken yapmıştım beni kesmişti...cildini tahriş etmedi..benim kızımada bronşiyal teşhisi konuldu 2 gece acile gittim burnuna serum fizyolojik damlat grip öksürüyo dediler damlatıyorum geçmiyo boğulacak gibi oluyo çocuk gece uyuyamıyo ayy çok kötü günlerdi sonra ciğerinde hafif bi ses duydular hemen buhar tedavisi antibiyotik tedavisi geçti...allerjik galiba tüye karşı yerde duruyo diye battaniye sermiştim yere ondan oldu sanırım..iyileştikten sonra da serdim hemen öksürmeye başladı...halının tüyünden bile olabilirmiş..sanada geçmiş olsun canım napalım hasta oa ola büyücekler ama çok zor çaresizlik seni anlıyorum
slm herkese..bende ankarada oturuyorum,kızımın adı zeynep 6.aya gircez
iyi akşamlar
vallahı yaptım sıımdı ballı karabıbero
dra gotureyım dedım sımdı ama bıraz sabırlı ve sakın olmalıyım sanırım
drun verdıgı ılaclara dun basladık
48 saat bı gecsın yarın sabah nasıl olcak bakalım
saatlerı yazıyorum oksurdukce
her 2 dk da bır oksuruyo
canım beklıyorumda bayramdan berı beklıyorum
1.5 ay oldu gecmıyo lanet oksuruk
baksana not alıyorum oksuruklerını cıddı sekılde cok oksuuryo
11.30
12.11 2 kere
12.35uyku
12.36uyku
12.40uyku
12.43uyku
12.44uyku
12.46uyku
12.55 1 kere uyku
13.09 2 kere uyku
13.18uyku
13.26 öhö öhö uyku
13.39 öhö uyku
13.45uyku
13.52 2 kere uyku
14.08uyku
14.14 3 kere uyku
14.16 2 kere uyku
14.27 uyandı
14.30 3 kere
14.31
14.38
14.40
14.41 1 kere
14.45
14.52
14.58 3 kere
15.01
15.05
15.07 2 kere
15.11 3 kere
15.56
15.57
15.58 3 kere
16.06 3 kere
16.18
bunlar 3 ten fazla oksurdugu anlamına gelıyo
canım beklıyorumda bayramdan berı beklıyorum
1.5 ay oldu gecmıyo lanet oksuruk
baksana not alıyorum oksuruklerını cıddı sekılde cok oksuuryo
canım baktımda maşşallah öksürüğe rağmen uyumuş kuzun geçicek inşallah ya anne olmak çok zor öksürdükçe geriliyosundur şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?