2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bünye meseleside biraz.. sende sık sık besle bakalım yiycekmi...aptamil ve pirinç unu çok kilo yapar onlardan ver

mandalina suyu gaz yapmadı mı peki bebeğine.ayyy canım kusura bakma ama kahvaltıda tam olarak ne veriyorsun onu anlayamadım. bir sabah pekmez+yumurta+mandalina suyu bir sabahta peynir+bebe bisküvisi+mandalina suyu. yani sadece bunlar mı yoksa kahvaltılık karışımlardan da veriyor musun?

kızlar ben kaçtım çocuk uyuyrken evi biraz toparliim annemler de gitti yine kaldım tek başıma.görüşürüz yine öpüldünüz hepiniz teker teker

kızlar gidiyimde besliyim oğlusumu dişlerinide bi bakıyım sonra grsrz...

görüşürz cnmm:=)

bende bole akrsnmyapıyordm saglk ocagndakı doktor tek tek verebılırsen tabıkı daha faydalı dedııı benmkıde tek tek yemeyı tercıh edıyorrr
birde bebe biskuvısıne cok kızdı sakın verme yap evnd ekurabıye koy buzluga vercn zmn cıkrt ver dedı

yarına kadar oksurugunde bı duzelme olmazsa dr unu arıycam bog zkultur alsın barı ya
ya da bu nedır nasıl tam oalrak tanı konur ne gerekıyosa yapsın
kafayı ycem yoksa
gogsune karabıberlı bak surup uzerıne sıcak havlu sarmamıs onerenler var sızce ıse yara mı yada zararı olur mu ?

ne sürcen ne sürcen

anladım cnm bende ankaralıyımdaa ilgili bir doktora benzıyor arkadasıma önerıcem doktor degıstırcektı solım bakım bi teşekkürler
canım ben 29 mayıs hastanesinde erderhan yıldıza gidiyorum bizim kız prematüre doğdu çok problemler yaşadık ama dr çok iyi çıktı sağolsun şimdi onun sayesinde kızım bu hale geldi

pinky88 cnm şimdi görüştüm çocukçuyla benim söylediklerimin aynını söyledi ne artısı var ne eksisi yeni tahlil içinde biraz beklensin dedi.

kızlar benim oğlum destekli oturmayı hiç sevmiyor. daha doğrusu oturmayı hiç sevmiyor. en fazla 5 dakika sonra göbişi kaldıra kaldıra yatar pozisyona geliyor. yatarak zaman geçirmeyi oyuncaklarıyla oynamayı sağa sola yuvarlanmayı daha çok seviyor. sizin bebişler nasıl.

pinky88 cnm şimdi görüştüm çocukçuyla benim söylediklerimin aynını söyledi ne artısı var ne eksisi yeni tahlil içinde biraz beklensin dedi.

canım bekle beklede nereye kadar 1.5 ay oldu cocugum hala oksuruyor
vallahı sevracım bır suru ılac verıldı cocugum vucuduna 2 aylıktan berı kurtulamadı yavrum
surda brı hafta sonra 7 ayımız bıtecek
hastlaık yuzunden altıncı ay asılarınıda yaptıramıycam sanırım
aklıma bır suru kotu sey gelıyor
artık farklı seylerden medet ummaya basladım napayım

benim kızımda yatmayı sevmiyor ve oturmayı ve yatıp yuvarlanmayı ve sürünmeyi sadece kucakta kendini gezdirtmeyi seviyor

kızlar geldim besledim bebişi çok acımış yavrum 5 saattir aç öğürüyo diye vermemiştim insallah kusmaz ağzına baktım daha bişey yok ne kabartı ne beyazlama beki bundan sonra baslardır..görümcemin oğluda diş çıkarırken hep kusuyodu tüm yediklerini çıkarıyodu masallah yiyoduda sonra geri bosalttırdı mideyi ayyyy çok kötü ya insallah benim oğlum öyle olmaz zayıflar vallah tam yemeklere alıstı yerken bide bu kusma olayı çıkarsa yandımmmm

bebek çayları falan var soğuk algınlığında içiriyorsun onlardan severse içir eline dikkat et kendi saçını yolup yutuyo olabilir boğazına yapışırsada gıcık öksürüğü yapar.birde sen yinede dr unla görüş onada sor ama bence şu anki değerlerle aşısını yaptırabilirsin enfeksiyonu yok görünüyo öksürükte önemli deyil bence bebek hastalıklarında ateş yoksa aşı yapılır.dr una sor ve biran önce yaptır aşılarını.kızım asilada viral bi rahatsızlık geçirdi 3-4 hafta hapşırık burun akıntısı burun tıkanıklığı kusma vs ateşi olmadı sadece. ateşi yok die yaptırdım aşılarını ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…