solunum sıkıntısıyla ilgilidemi bi şikayeti var
balgammı çıkaramıyo
canım eşinede diyecek yok o napsın
aslında esas ağır yük eşinin üzerinde o
hem sana hem çocuğuna üzülüyo üstelik güçlü görünüyo bütün erkekler gibi..
bunun karşısında da seninde güçlü olman lazım kendini bırakma ata elbet iyileşicek...
pınk88 evi neyle ısıtıyosun
canim senin bebegin kac aylik ki emeklemiyor?
benimki 7 aylik henuz emeklemiyor.
rondodan gecirmeyi bende düsündümde metal deyince vitamin gidiyor ya,ondan tereddüt ettim.su cam rendeyi bulmaya calisayim.cevabin icin tskler canim.yarin elma yada muz vericem.benim kiz hippinin kara erik ile armut karisimina bayiliyor.tadi ise biraz eksi gibi.hamileyken en cok yedigim iki meyve. sari erik ve armut.sanirim ondan seviyor.
aman zaten yaprak dökümü iyice civitti,gecmisi sunup duruyorlar,cok severek baktigim diziydi ama su son 1 aya yakindir izlemiyorum slkti iyice.tek izledigim film öyle bir gecer zamanki.
canım kafana takmasana benimki de emekleme cabası gösternmiyo çunku hıc yerde durmuyo :))) hep kucakkk .. hem beklkı de emeklemeden yurur.. ayrıca arkadasımın oglu da 9 ayı bıtınce emekledıı her cocuk farklı gelısım gosterır karsılastırma yapmamak lazım.. belkı de bzımkıler emeklemeden yururler. :)
canım ev kombıyle ısınıyo
balgamlı gıbı oksuuryo cogu zamn
solunumla ılgılı sıkıntı derken burnuda tıkalı bazne bısey ı yok gıbı oluyo bazen sureklı burun akıntısı oluyo
ıkı gundur burnu akıyo ve tıkanıyo
insallha cnm bizim bebişlerde erken yürürler
evet cnm sıktığı için öyle ama biticek ya haftaya o yüzden merak ediyorom nasıl biticek kaç senelik dizi... Bende o diziyi tüm dizilere tek geçerim öyle bir geçer zaman ki.............
canım ev kombıyle ısınıyo
balgamlı gıbı oksuuryo cogu zamn
solunumla ılgılı sıkıntı derken burnuda tıkalı bazne bısey ı yok gıbı oluyo bazen sureklı burun akıntısı oluyo
ıkı gundur burnu akıyo ve tıkanıyo
canım benım evım gırıs katkombiyle ısıttığın evde nem oranı nasıl normal oluyoki ben habire buhar makinesi çalıştırıyorum.buharla şurubu neden verdi ki hangi şikayet üzerine buharı makineylemi veriyosun
cnm senin bebişüşütmüş burnu tıkalı akıyomuş ya bronşitte olmasın sakın dr dedimi hiç
benim oğlanda sabah besledim uyuttum yarım saat sonra uyandı bai baktım kusmuş uyurken uyurken uyanmış kusmuş yatağına sonra üzerini değiştirdim yatağa koydum oynasın diye yarım saat sonra bi baktım yine kusmus neden acaba kızlar ya dünde sebze çorbasını yedikten sonra kusmuştu....şimdi karnı aç sabah kahvaltısınla korkuyorum beslemeye hala arada öğürüyo yaa neden acaba?????**
herkese selaaaammm bende haziran annesiyim.kızımın doğumundan sonra buraya ilk kez yazıyorum.
gunaydın kızlar
bende the best 55 e alıcam mesaj attım ama donmedı
ne zamndırda yok sankı buralarda
:S
atanın oksurugu bu sabah ıyıce arttı
ve ben kafayı yıcem
baska bı dra daha mı gostersem bılemedım
kan degerlerı pek normal cıkmamıs
dr cıger fılmı temız dedı ama
korkuyorum
cok fena oksuruyo sabahtan berı
bende aynı dertten muzdaribim ....
gece uyku arasında birden bire ağlamalar her yarım saatte bir nedir bu anlamadım gitti diş desem dişlerdede bir faaliyet yok gibi
belki dişlerdendir diye dün gittim diş jeli aldım eğer ağrıyosa ağrısını dindirir diye ama bi işe yaramıyo mahvoldum iyicene uykusuzluk yorgunluk offfff off
evet ya resmen cıglık atıyo uykusunda ...ve uyandırıyor kendını...ee dıslerden degılse neden yapıyolar.. hepsı aynı zamanda basladı.. sozlestı mı bu bebısler yahuuu...:)
pinky canım drla görüştüm tekrardan sonuçlarında çok yüksek bir değer yokmuş kulağı yüzünden biraz yüksek olabilir dedi ama öyle çok yüksek değilmiş zaten verilen ilaçları söyledim iltihabı kurutmak için verilmesi gereken ilaçlar dedi izlenmesi gereken tedavi bitiminde tekrar ölçülsün değerleri dedi birde emin ki eski değerleri daha yüksektir bu düzelmiş değerleridir 1ila 2 hafta sonra yei tetkik yapılsın değerleri normal seyire gelir dedi boğazı içinde kulak iltihabının boğaza etki yapmış olabileceğini ama kullanılan antibiotiğin onuda düzelteceğini söyledi ciğerleri temiz çıktıysa endişelenilecek bir durum olmadığını terletmemen gerektiğini ateş ölçümünün düzenli yapılması gerektiğini söyledi bu ara çok yıkamıyacakmışsın ve sırtında ince bi bez olsun teri emsin dedi:)::) umarım yardımcı olabilmişimdir
canım benım evım gırıs kat
alt katım bos
belkıde o yuzden nem dengelıyodur
yuzde kac olması gerekıyor kı nemın
nem olcer hep % 50 uzerını gosterıyor
maske verdı ona sıkıyorum ıkı fıs
bronsıt teshıs nasıl konur ?
canım benım evım gırıs kat
alt katım bos
belkıde o yuzden nem dengelıyodur
yuzde kac olması gerekıyor kı nemın
nem olcer hep % 50 uzerını gosterıyor
maske verdı ona sıkıyorum ıkı fıs
bronsıt teshıs nasıl konur ?
yine aynı şeyi solucem ama benm oglanda hep diş ler cıkmaya basladgından berı bu problemler var kusan bır cocuktu bnmde oglum ama dişyuzndn hem iştahsız oldu hemde cok sık kusmaya basladııı yanii diş cıkarıyorsada olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?