2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim kızda yürümek istiyo ben hem çocuk dr una sordum hem fizik tedavi uzmanına sordum.basmasında bir sakınca yok ama gerekte yok dediler

buarada herkesee gunaydınnnnn...
yıne uykusz buır gece gecırdım aynı zamandaa memelrımmmm sabaha kadr emişmektennnn cok acıyorrr sızlıyor offyaaaa

arıca sac bakım yagı yazıyor vatozcum ozkanlar pazarının ordakı buyuk aktarcıdan aldım banyodan bır saat once suruluyor

canım sonuçta kendi yapıyor ki sen zorlamıyorsun... nıye engelleyesin? sonuçta gelişimi böyle ..engelleme sakın.. bırak herseyi akışına.. seninki erken yürüyecek demekkii..

benim de çok dökülüyor saçlarım normalde gürdür ama şimdi baya azaldı. hem doğum hem de mevsimsel bence kızlar... kuaför kestirmek gerektiğini söyledi ve bir tane maske önerdi.. almadım henüz.. bir de vitamin kullanmam gerektiğini söyledi ama ben kullanmıyorum doktorum söylememişti.. ben de geçen gün sordum kadın doğumcuya .. saçların elinde kalcak gibi oluyor dedi evet dedim . son dönemine girmiştir geçer dedi.. çinko tabletleri kullanabılırsın eczanelerde satılırr dedii.. ama ben de aktarlarda satılan o yaglardan denemek isterim..

leylacım fransada nerde yaşıyosun.benimde annem fransız.onlar güneyde yaşıyorlar kardeeşimde.
cnm leyla fransa'da yaşamıyor,ben fransa'ya kuzenime paket göndermiştim onu söyledim:)

bende vıtamn aldım ama cınko oranı azzz bu bıttı yenısını alcm ztn ayakta durmyrm ıs ev cocuk gecelerı uykszlkvıtamınıı mecbr kullnyrm sen neden vıtamn kullnmk ıstemıyorsunkı
zararı yoktur heralde dımı

yok canım zararı yok elbette .. de biliyorsun kilo aldırıyor vitaminler iştah açıyor..:) benm de vermem çok kilo var...((

hım kilo deme yaaaa ...
hala tam olrk zayıflayamdm bende kılo alırm dıye kullnmyrdm en son halusinasyon görene kadrr artık kullnıyormm vede cok yemeyede basladım off offf
yok canım zararı yok elbette .. de biliyorsun kilo aldırıyor vitaminler iştah açıyor..:) benm de vermem çok kilo var...((

kızlar aynı sorun bende de var hem de çok fazla ben de dayanamadım artık bi cildiyeciye gittim.bana çok normal bu aslında saçların kendini yenilio alttan yenileri çıktığı için hamilelik saçların dökülüo,sakın dert etme dedi tahliller yaptı B12 demir vs.... ama hepsi normal çıktı.bi çinko tableti ve bi tane de losyon verdi,şimdi onları kullanıorum ama bu dökülmeyi durdurmaz sadece azaltır dedi.kızlar üzülmeyin saçlarımız yenileniomuşşşşşşşşşş alttan sağlıklı saçlar bitiyomuşş

cnm insallah saçlar çıkar ama o gidenler kadar çıkmıycağı malum

kızlar hamileyken kullandığım multivitamin ve kan hapımı demir hapımı bi hap daha kullanıyodum adını unuttum g ile baslıyodu sanki onlardan alıp kullansam olurmudurki folik asiti zaten 3 ay kullanmıstım onu kullanmaya gerek yok off offf hamileyken 1 tel bile akmıyodu şimdi resmen küçük çocuğun saçı kadar akıyo iyice bitti bide ben çok kötü kesmişim biçimsizlesti bu kış bakım yapıyım toparlanın saçımda yaza güzel bi kesim bide boya yaptırıyım...sabah karanfilli su hazırladım soğuduktan sonra saç diplerime sürdüm yarına kadar kavanozada dursun sonra sprey şişeye doldurucam hergün saç diplerime sıkıcam insallah işe yarar aktardanda senay söylediğini alayım onuda kullanıyım haftada 3,4 kere yapsam yeterlimi senaycım......

benim saçlarımda çok dökülüyordu bende gittim kuaföre kestirdim kısacık. oh dünya varmış. hem dökülmesi durdu hemde bakımı kolaylaştı. işe başlamadan öncede şöyleeeeee güzel bir patlıcan moruna boyadım mı olay bitmiştir. ben eski bene bir adım yaklaşmış olacam. ama eminim iş yerindekiler benim bu kilolu halimi görünce şok olacaklar. tabiiiii öğrencilerimde. zayıf öğretmen gitti göbekli öğretmen geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Son düzenleme:
kızlar bu benim üçüncü doğumum ve her doğum sonrası aynı dökülme sorununu yaşadım.bu seferki ikisinin toplamını da geçti.her yerde saç görünce deli oluyor insan.ee iki de kızım var.bunlar da extrası.iki ay önce bioblas adlı şampuanı aldım.çok ta ucuz bir şey.5 yıkamada dökülmem durdu.şimdi yeni saçlarım fırça gibi fışkırıyor.siz de size uyan ürünü bulduğunuz da bu sorundan kurtulursunuz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…