cnm sen çalısıyomusun ne iş yapıyosun... bebeğini kim bakıyo...
benmkıde iştahsızzz sanırm dişlerr...!!!bendezaten iki gündür hiçbişide yemiyooo
zaten iki aydır günah keçisi oldu çıktı bizde dişler.ağlıyo diştendir uyumuyo diştendir yemiyo diştendir çıkdırmış gibi bağırıyo diştendir herşeyin nedeni diş.ama iki ay oldu diştendir demeye başlayalı daha kabartısı yok :)))))))cnm teknik ressamım özel bir şirkette calısıyorum kayınvalıdem bakıyor bebegımı amaa rtk işten cıkmak ıstyrm kendım buytmk ıstyrm zor donemı atlttım ama sımdı daha zor alısma donemnde kendı dogrulrmla buytmk ıstyrm cocugumu ama bakalım.
benmkıde iştahsızzz sanırm dişlerr...!!!
zaten iki aydır günah keçisi oldu çıktı bizde dişler.ağlıyo diştendir uyumuyo diştendir yemiyo diştendir çıkdırmış gibi bağırıyo diştendir herşeyin nedeni diş.ama iki ay oldu diştendir demeye başlayalı daha kabartısı yok :)))))))
ay ne bılm bızm 2 dişimzde cıktıııı ondn dıyorum acaba 3. dişmi vr ortada dıyee off offfcunku bnm oglum obur bı bebektı uyuyan bır bebektı neselı bır bebektı ama tum bunlr son 1.5 aydırr yok
kızlar bu benim üçüncü doğumum ve her doğum sonrası aynı dökülme sorununu yaşadım.bu seferki ikisinin toplamını da geçti.her yerde saç görünce deli oluyor insan.ee iki de kızım var.bunlar da extrası.iki ay önce bioblas adlı şampuanı aldım.çok ta ucuz bir şey.5 yıkamada dökülmem durdu.şimdi yeni saçlarım fırça gibi fışkırıyor.siz de size uyan ürünü bulduğunuz da bu sorundan kurtulursunuz umarım.
kaçtım bende kızlar herkese sağlıklı sorunsuz iyi hafta sonları diliyorum.bütün bir hafta sonunu gezi proğramlarıyla doldurdum.kızımla deli gibi gezicez
kızlar dr kontrolümüz vardı.doktor bu çocuğun bağazlarının hali ne nası durabiliyo korkunç olmuş dedi.boğaz kültürü iste.çok üzüldüm valla.buyumuz 74 cm kilomuzda 9 olmuş.artık kahvaltıya başlıyoruz.balık ve tavukta vericem.
melodi maşallah .bende hazıran annesıyım buarada. yenımı başlıcan ek gıdaya. bebişinin boyuda kılosuda super...boğazıda gecer inş. bıran once
çok geçmiş olsun.en kısa sürede iyileşir inşallah.bebeklerimiz yerine biz hasta olsak keşke.onların çektiği tüm acılar bizim olsa.insanın evladı hastayken hayat duruyor sanki.
kızlar bugün 6.ay aşımızı olduk yavrum ağla ağla baygın düştü.sağlık ocağımı yanlış ölçüyo yoksa bizimki cidden çok mu zayıf bilmiorum ama kilosu 7600 boyu da 67 çıktı doktora her gittiğimizde bu ölçümler değişiyo
dün dr. kontrolümüz ve aşımız vardı.
dr. daha önce vermemişti ama artık biz de yumurta, ceviz, peynir, pekmez, tereyağlı kahvaltıya başladık.
yoğurt sevmiyo dedim, içine gün kurusu kayısı ile kuru üzüm kaynatıp blenderla ezip ilave et dedi.
bi de şu meyve fileleri var ya, almamıştım ben, ondan al bütün meyve koy, eline ver kemirsin dedi.
daha önce kan ilacı muhabbeti olmuştu.
dediki sağlık ocaklarının verdikleri ilaçtan bebeğin kilosu kadar damla veriliyormuş. Ama onlar kabız yan etkisi yapıyormuş. Bize ferrum yazdı. 10 kilo olana kadar günde sadece 4 damla ondan bilginize...
geçmiş olsun cnm.üzüldüm yaa,neyse allah şifasını vrsin.kızlar dr kontrolümüz vardı.doktor bu çocuğun bağazlarının hali ne nası durabiliyo korkunç olmuş dedi.boğaz kültürü iste.çok üzüldüm valla.buyumuz 74 cm kilomuzda 9 olmuş.artık kahvaltıya başlıyoruz.balık ve tavukta vericem.
kızlar bugün 6.ay aşımızı olduk yavrum ağla ağla baygın düştü.sağlık ocağımı yanlış ölçüyo yoksa bizimki cidden çok mu zayıf bilmiorum ama kilosu 7600 boyu da 67 çıktı doktora her gittiğimizde bu ölçümler değişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?