tebriklerrr.
Ben de tam o konuyu gündeme getirmiştim. Şu diş buğdayı meselesi.
Bizim bıcırık tailk dişinin müjdesini bir iki gün önce vermişti , vermesine de. Bekletmeden diş buğdayı yapmak lazım derler tamam ama, nedir bu diş buğdayı? Neden yapılır yani yapılmasının anlamı ve amacı nedir? Nasıl yapılır? Siz yaptınız mı? Ya da neden yapmadınız? Tarif ve mönü öneriniz varmıdır? Basit bir kutlama mı yapılmalıdır?
ben senin için demedim cnm,sadece kızlar için gerçekden çok cici kıyafetler var,değişik değişik giydirmek istediğimi söyldm.ben büyüklü küçüklü alıyorum,mesela geçen zaradan yazlıklar indirime girmişti,bisürü şort,elbise,aykkı falan aldım.indirimzamanları iyi oluyor.tabıkı oyle bızde alıyoruz ben acıyorum demedım zaten zasacım ama paramıda har vurup harman savurmak ta ıstemıyorum tabıkı ılk cocugum dıyede erkek kız farketmez canım benım ıcın hepsi aynı bana gore kız nasıl suslu gıyınıyorsa bı erkek cocuguda en az okadar bakımlı gorunmelı ben şunu demek ıstedım sız nasıl alıyorsunuz kıyafetlerı buyukmu yoksa bırebır uzerıne oturur kıyafetlermıı
ben yapmadım tatlım,aslında eğlenceli olabilirdi ama organize edicek bi büyüğüm yok yakınımda.Bizim bıcırıkilk dişinin müjdesini verdi , vermesine de. Bekletmeden diş buğdayı yapmak lazım derler tamam ama, nedir bu diş buğdayı? Neden yapılır yani yapılmasının anlamı ve amacı nedir? Nasıl yapılır? Siz yaptınız mı? Ya da neden yapmadınız? Tarif ve mönü öneriniz varmıdır? Basit bir kutlama mı yapılmalıdır?
kızlaaarrrrr dişimiz çıktıııı sonunda!!! çok tatlı ya..çok sevindim.. darısı çıkmayanların başına inşallah...
dün gece hiç uyumadık ya kalktık bir güzel oynadık.. sonra dişetlerine jelle masaj yaptım uyudu sonra anca...meger dişimiz gelmiş....:)
ben senin için demedim cnm,sadece kızlar için gerçekden çok cici kıyafetler var,değişik değişik giydirmek istediğimi söyldm.ben büyüklü küçüklü alıyorum,mesela geçen zaradan yazlıklar indirime girmişti,bisürü şort,elbise,aykkı falan aldım.indirimzamanları iyi oluyor.
ben yapmadım tatlım,aslında eğlenceli olabilirdi ama organize edicek bi büyüğüm yok yakınımda.
kızlar kültür sonucumuz geldi.beta diye bi bakteri varmış boğazında.bu aralar salgınmış.kesin sağlıkocağında kaptı.hemşire sağolsun öpüp durduğu için.çok sinir oldum.antibiyotik kullanmaya başladık.hiç istemiyodum bukadar küçükken ilaç vermek ama yapacak bişey yok.pinky sen naptın ata nasıl oldu?
vatoooooooooooooooozzzzzzzzz sen bebegıne kıyafetlerı nereden alıyorsun?
canım merhbaa oncelılle gecmıs olsun bu bakterı bende de vardı bıraz agır atlatılıyor akıl vermek ıstememem ama annesı ılaclarını aynı saatte vermeye dıkkat et olur mu...
kızlar buganın asısı var..
dr u aradım oksurugu azaldıysa gelmene gerek yok dedı
saglık ocagına goturcem
orda muayene ettıreyım bakalım yapıcaklarmı asısını
ınsallah ateslenmeyız
buarada hrkeşşlere gunaydınnn annelrrr vee bebikleriii:)
cnm valla hello baby e gıdıp alıyorum ama tek tuk aldım cunku annem dogmadn oncee 3 yasına kdr gıyeck bırsuru kıyafet almıstıı ankaradan getırmıs oda cogunu venıce den almsss.. ben cok ıstısnaaa ufak tefek alıyorum. lcw dende bıkac parca bişi almıştım. guzel şeyler var ama zara taaa bayılıyorumda cok pahalı yafss ordadaa anck ındırımlerı yakalamak lazımm
buarada sacımaaa yagı aldım 2 gun surdum sabaha kadr beklettm eheheh harbdnde sacım canlandııı haftada 2*-3 kez yapaym dıyorm bakalmmmm saclrımı eskı gusellıgınee ehehe
dedıgım yagdanmı aldınn sevındım
ivit hazır olanndan ama ustune yılan yagı youn olsn dıye eklettım ehehe=)
yaglı yaglı gezym evde kaslarıma bıle suryorume hehe=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?