Sakın öpme canım çok tehlikeli sana iki tane öneri vereyim canım bende etkili oldu hakiki zeytinyağını ılıt zümranın diş etlerine sür kaşıntısını alıyo hemde istediğin kadar yapabilirsin bi zararı yok ikincisi uçuk için tahta kaşığı biraz ısıtıp uçuğa bastır yarına şişi giderzümranın diş etleri kabarmış,yavrum yumruğunu sokuyo ağzına, kaşımak için,jel sürdüğüm zaman biraz rahatlıyo ama hemen etkisi geçiyo,her zamanda sürmek istemiyorum,zararı olur diye
bugün sabah kalktığımda dudağım uçuklamıştı
nasıl kötü bişey bu yaaa çok rahatsız edici
sabahtan beri kızımı bir kere bile öpemedim
Sakın öpme canım çok tehlikeli sana iki tane öneri vereyim canım bende etkili oldu hakiki zeytinyağını ılıt zümranın diş etlerine sür kaşıntısını alıyo hemde istediğin kadar yapabilirsin bi zararı yok ikincisi uçuk için tahta kaşığı biraz ısıtıp uçuğa bastır yarına şişi gider
canım önerilerin için teşekkür yapıcam mutlaka
peki bu tahta kaşık dudağımı yakmazmı daha beter olmazmı...
çok ısıtma dayanabileceğin kadar olsun elinin üstüne değdir hafif baktın sıcaklığı iyi dudağına öyle koy canım
biz asılarımızı oldukk..
dr cıgerı ve bogazından bısey yok dedı
durum sanıyorumkı alerjık
bugunde maasallah bıkac kere oksurdu
kızlar bugün çoooooooooooook berbat bir gündü. sabah sünnet olayı için ürolağa götürdük bebeğimi. sünnet derisinin azcık kapalı olduğunu o yüzden sünnet yaptırmak istediğimizi söyledik. doktor bebeğimin yanına gelir gelmez sünnet derisini bir defada geriye doğru çekti ve yavrum başladı ağlamaya. sonrada sünnete gerek kalmadı. ben sünnet derisini yırttım dedi. ordan çıkıp eve gelene kadar bir şey yoktu ama sonra 4-5 saate yakın çişini yapamadı. damla damla yaptı ve her defasında katılırcasına ağladı. en sonunda hem ağladı hemde yaptı ama o bir yanda ağladı ben bir yanda gün boyunca. adam bize böyle birşey yapabilirmiyim diye sormadı bile. ben zaten sünnet yaptırdığım gün yaşayacaklarımdan korkarken aynılarını boşu boşuna yaşadı yavrum. işte böyle. doktorada bol bol bed dua ettim.
evet aynen öle buarada sen yavrusunaaa nerden kıyafet alıyorsunn...
Allahim ya,bu ne,senin yazdiklarini okudukca benim icim kalkti,yavrum nasil cani yandi kimbilir.insan önce bir konusur,bazi drlar böyle,haldur huldur,ne olursa olsun karsindaki senin el kadar bebe,birsey demedinizmi. bilmiyorumda kizim olduktan sonra bu tür olaylarda,icim kalkiyor tuhaf oluyorum.asi olurken bile kendime engel olamayip agliyorum.onlar cok nazik,biz biryerlerine birsey olacak diye aklimiz cikarken,iste böyleleri acimaz bile.kızlar bugün çoooooooooooook berbat bir gündü. sabah sünnet olayı için ürolağa götürdük bebeğimi. sünnet derisinin azcık kapalı olduğunu o yüzden sünnet yaptırmak istediğimizi söyledik. doktor bebeğimin yanına gelir gelmez sünnet derisini bir defada geriye doğru çekti ve yavrum başladı ağlamaya. sonrada sünnete gerek kalmadı. ben sünnet derisini yırttım dedi. ordan çıkıp eve gelene kadar bir şey yoktu ama sonra 4-5 saate yakın çişini yapamadı. damla damla yaptı ve her defasında katılırcasına ağladı. en sonunda hem ağladı hemde yaptı ama o bir yanda ağladı ben bir yanda gün boyunca. adam bize böyle birşey yapabilirmiyim diye sormadı bile. ben zaten sünnet yaptırdığım gün yaşayacaklarımdan korkarken aynılarını boşu boşuna yaşadı yavrum. işte böyle. doktorada bol bol bed dua ettim.
cıger gıbı gelıyo ban aama cıgerlerınde bısı yok dedı dr
kızlar bugün çoooooooooooook berbat bir gündü. sabah sünnet olayı için ürolağa götürdük bebeğimi. sünnet derisinin azcık kapalı olduğunu o yüzden sünnet yaptırmak istediğimizi söyledik. doktor bebeğimin yanına gelir gelmez sünnet derisini bir defada geriye doğru çekti ve yavrum başladı ağlamaya. sonrada sünnete gerek kalmadı. ben sünnet derisini yırttım dedi. ordan çıkıp eve gelene kadar bir şey yoktu ama sonra 4-5 saate yakın çişini yapamadı. damla damla yaptı ve her defasında katılırcasına ağladı. en sonunda hem ağladı hemde yaptı ama o bir yanda ağladı ben bir yanda gün boyunca. adam bize böyle birşey yapabilirmiyim diye sormadı bile. ben zaten sünnet yaptırdığım gün yaşayacaklarımdan korkarken aynılarını boşu boşuna yaşadı yavrum. işte böyle. doktorada bol bol bed dua ettim.
kızlar günaydın.sizlere bişey sormak istiyorum.oğlumun cumartesiden beri kakasının ortası koyu vişne rengi.kıvamıda püre gibi.kırmızı bişey vermedim.gerçi pekmez vermeye başladım.ondan olabilir belki.ama içim rahat etmedi.sizlerede bir sorayım dedim.
bende pekmez veriyorum ama kakası normal cnm.demir damlası kullanıyormusun belki ondandır.ben pekmeze başladım demir vermez oldum .kızlar günaydın.sizlere bişey sormak istiyorum.oğlumun cumartesiden beri kakasının ortası koyu vişne rengi.kıvamıda püre gibi.kırmızı bişey vermedim.gerçi pekmez vermeye başladım.ondan olabilir belki.ama içim rahat etmedi.sizlerede bir sorayım dedim.
nasıl yani ortası
bende pekmez veriyorum ama kakası normal cnm.demir damlası kullanıyormusun belki ondandır.ben pekmeze başladım demir vermez oldum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?