2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sakın öpme canım çok tehlikeli sana iki tane öneri vereyim canım bende etkili oldu hakiki zeytinyağını ılıt zümranın diş etlerine sür kaşıntısını alıyo hemde istediğin kadar yapabilirsin bi zararı yok ikincisi uçuk için tahta kaşığı biraz ısıtıp uçuğa bastır yarına şişi gider

canım önerilerin için teşekkür yapıcam mutlaka
peki bu tahta kaşık dudağımı yakmazmı daha beter olmazmı...

Son düzenleme:
kızlar oğlum bugün canıma okudu valla.hep ağlıyo yanında olayım kucağıma alayım istiyor.zar zor yemek yaptım ne olucak böyle nereye kadar bilmiyorum.tuvalete bile gidemiyorum.:84:

kızlar bugün çoooooooooooook berbat bir gündü. sabah sünnet olayı için ürolağa götürdük bebeğimi. sünnet derisinin azcık kapalı olduğunu o yüzden sünnet yaptırmak istediğimizi söyledik. doktor bebeğimin yanına gelir gelmez sünnet derisini bir defada geriye doğru çekti ve yavrum başladı ağlamaya. sonrada sünnete gerek kalmadı. ben sünnet derisini yırttım dedi. ordan çıkıp eve gelene kadar bir şey yoktu ama sonra 4-5 saate yakın çişini yapamadı. damla damla yaptı ve her defasında katılırcasına ağladı. en sonunda hem ağladı hemde yaptı ama o bir yanda ağladı ben bir yanda gün boyunca. adam bize böyle birşey yapabilirmiyim diye sormadı bile. ben zaten sünnet yaptırdığım gün yaşayacaklarımdan korkarken aynılarını boşu boşuna yaşadı yavrum. işte böyle. doktorada bol bol bed dua ettim.

kıyamam yaaaaa doktorda kendı başına buyrukmuş gecmış olsunnnnn cnm yaniii benım oglumunda delıgı bıtıktiii çişini cok ınce bı sekılde yapıyordu ben her altını actıgımda zeytın yagıyla hafıf sıyırarak acmaya calıştımmm ve şuanda sunnete gerek kalmadı cunku ucu acıldıııı yoksa oglumun sunnet derısını ya yırtardı doktor yada sunnet olurdu

evet aynen öle buarada sen yavrusunaaa nerden kıyafet alıyorsunn...

canım ben genelde fıyonktan alıyordum azız bebenın mallarını yada bıcırıgın mallarını aama artık bornovadan almamaya karar verdım afedersınız ama kazıklandıgımın farkına vardım dun eşimle bayraklı sevgı yoluna gıttık cok guzel cok cıcı kıyafetler vardı magazada onlardan aldım heee markalarına bakmadım ama hepsinin iyi oldugu kumaşlarından bellı cnm ama baya bı aldım cunku fırsat bulup dışarıya cıkarmıyorum hem hesaplı hem kalıteli

Allahim ya,bu ne,senin yazdiklarini okudukca benim icim kalkti,yavrum nasil cani yandi kimbilir.insan önce bir konusur,bazi drlar böyle,haldur huldur,ne olursa olsun karsindaki senin el kadar bebe,birsey demedinizmi. bilmiyorumda kizim olduktan sonra bu tür olaylarda,icim kalkiyor tuhaf oluyorum.asi olurken bile kendime engel olamayip agliyorum.onlar cok nazik,biz biryerlerine birsey olacak diye aklimiz cikarken,iste böyleleri acimaz bile.

cıger gıbı gelıyo ban aama cıgerlerınde bısı yok dedı dr

canım aynısı benim oğlumda var resmen tıkanıyo 6 ay aşılarını yaptırdıktan sonra 39 ateşle gece gece koşturdu hastaneye 3 gece böle geçti öksürügü vardı agumentin verdi doktor kullandıktan sonra ösürük azdı resmen sonra doktora tekrar götürdüm dediki bogazındaki enfeksiyon ölmüş vede şuan akıntı haline gelmiş ondan tıkıyo çocugu korkma annesi cigerler tertemiz dedi içim rahatladı ama dediğin gibi her öksürdüğünde içim acıyo bide bir damla verdi oda çok açıyo burnundan çıkarıyo herşeyi valla geçmiş olsun bebeişlerimize inşallah canım rabnbim şifa versin

günaydın kızlaaaarrr yine gece kızımla çılgınlar gibi eğlendik sabaha kadar :) uyumuyo habire gezip dolaşıp oyun oynamak istiyo.aslında bende pek şikayetçi deyilim artık alıştım uykusuzluğa napalım biraz daha fazla vakit geçirmiş oluyorum bu sayede kızımla.hep kucakta hopidi kupidi dolaşıp duruyoruz evin içinde.bu arada kaşım gözüm çizik içinde asila deniz mahfetti yüzümü.nasıl saldırıyo bi anda nasıl yakalıyo çiziyo anlamıyorum.burnum kaşım gözüm çizik dolu.oysa haftada bir kez düzenli kesip törpülüyorum tırnaklarını.haftada ikiye çıkarmalı sanırım.şöle bi geçmişi okuyayım şimdide

eee şimdi nolcak.çiş yakıyodur onu yavrum yaaaa

kızlar günaydın.sizlere bişey sormak istiyorum.oğlumun cumartesiden beri kakasının ortası koyu vişne rengi.kıvamıda püre gibi.kırmızı bişey vermedim.gerçi pekmez vermeye başladım.ondan olabilir belki.ama içim rahat etmedi.sizlerede bir sorayım dedim.

şimdi özetler...dişi çıkan bebişler hayırlı olsun güle güle kullansınlar :) bizde henüz diş yok.6.ay aşılarımızı geçen hafta olmuştuk allaha şükür ateş yapmadı ama huzursuzdu ve calpol verdim ilk gece.kıyafet konusu evet çok çabuk küçülüyorlar ve çok pahalı çocuk kıyafetleri ama ben sezon sonu indiriminden alıyorum daha asila doğmadan bu sene giyeceği montları tulumları kazakları v.s hazırdı.illaki yine bişiler alıyorum sezonda ama yeni farklı bişi görürsem alıyorum.mesela şimdiden hazır seneye giyeceği montun birini aldım yazın.şimdi kış sonunda indirimden de alacağım seneye giyecek

CANIM YAAA manyakmı o doktor diyecem ,benim oğlanınkide dardı.iltihap kaptı o yüzden ozaman çocuk doktoruna götürdük ilk önce adam okadar hassas açtıki derisini kırmızı kırmızı kan olmasına rağmen oğlum ağlamadı.sonraa antibiyotikle tedavi olduk 10 gün.sonrada çocuk cerrahına ameliyatla sünnet yaptırdık.ilk 40 dk ağladı oda açlıktandı .narkoaz aldı ,sonra çok şükür .perşembe günü 7 gün olacak.yırttıysa madem deriyi sünnet edeydi hemen .ne acımasız ya .ağrı kesici ver olmassa diyecem yada başka ürolog yada çocuk cerrahına götürün .

nasıl yani ortası

bende pekmez veriyorum ama kakası normal cnm.demir damlası kullanıyormusun belki ondandır.ben pekmeze başladım demir vermez oldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…