iyi olmuş canım sac dokulmesı kotu yaffffff
günaydın kızlarr..yine uykusuz bi gecenin ardından burdayımm.dün akşam da misafirler vardı bir de geleceklerini bilmiodum
kızlar sallamadan bebişinizi nasıl uyutuyosunuz?benim kızım emerek uyuyo ama başka yönteme geçmem lazım karnı tok olsada emiyo hazmedemiyo...
off en kötüsü çat kapı misafir hiç hoş olmuyo ya..uykusuzluk zor aynen bende bu gece öyleydimmmm.
kızlar sallamadan bebişinizi nasıl uyutuyosunuz?benim kızım emerek uyuyo ama başka yönteme geçmem lazım karnı tok olsada emiyo hazmedemiyo...
3 gündür giremiyorum buraya annemlerdeydim ordan gireyim dedim giriş yaptım olmadı nedense netten heralde bugün bizde paşamın aşılarını yaptırdık 3 tane yaptılar bidahakide martta kısmetse geçmişi okudum kıyafetlerden bahsetmişsiniz bizede çok hediye geldi ama bazıları çok büyük bazıları çok küçük benim aldıklarım da küçüldü birza alışveriş yapmak lazım ama kışında pek bi yere gidilmiyo diye hep erteliyorum hep evde olduğum için çok pahalı bebek kıyafteleri gercekten bende aziz bebeden yapıyorum alışveriş tüm ihtiyaçları ordan alıyorum bugünde ordan yürüteç ve alıştırma bardağı aldım şapkayla atkı takımı alcaktım pek güzeller kalmamış kayınvalidemler annemler örmüşler şapka ama ben takım istiyorum bu arada bizim daha hiç dişimiz çıkmadı annemlerde 2 gece hi uyumadık sabahadık acaba dedik dişlerdenmi ama dün gece uyudu demekki yer ayırıyo yatağını beşiğini arıyo......
gerçekten kötü ama allahtan her tarafımı toplamıştım.canım ben 1 buçuk aydır uykusuzum hala da aynı valla uykuya haret kaldımm bak böle oldummm
valla ben sallıyorum ağzna da emziğini veriyorum(normalde almıyo ama uyurken alıyıo)öyle uyutuuyorum
selam canım nasılsın?valla bebişin huzursuzluğu bu aylarda genelde dişlerden oluyo ama yerini de yadırgamış olabilir...
gerçekten kötü ama allahtan her tarafımı toplamıştım.canım ben 1 buçuk aydır uykusuzum hala da aynı valla uykuya haret kaldımm bak böle oldummm
valla ben sallıyorum ağzna da emziğini veriyorum(normalde almıyo ama uyurken alıyıo)öyle uyutuuyorum
selam canım nasılsın?valla bebişin huzursuzluğu bu aylarda genelde dişlerden oluyo ama yerini de yadırgamış olabilir...
kızlar bu arad sebze çorbasını derin dondurucuya koymuştum şimdiçıkardım besleme için acaba versemmi bi zararı varmıdır ki............
biz asılarımızı oldukk..
dr cıgerı ve bogazından bısey yok dedı
durum sanıyorumkı alerjık
bugunde maasallah bıkac kere oksurdu
biz asılarımızı oldukk..
biz asılarımızı oldukk..
Sakın öpme canım çok tehlikeli sana iki tane öneri vereyim canım bende etkili oldu hakiki zeytinyağını ılıt zümranın diş etlerine sür kaşıntısını alıyo hemde istediğin adar yapabilirsin bi zararı yok ikincisi uçuk içn tahta kaşığı biraz ısıtıp uçuğa bastır yarına şişi giderzümranın diş etleri kabarmış,yavrum yumruğunu sokuyo ağzına, kaşımak için,jel sürdüğüm zaman biraz rahatlıyo ama hemen etkisi geçiyo,her zamanda sürmek istemiyorum,zararı olur diye
bugün sabah kalktığımda dudağım uçuklamıştı
nasıl kötü bişey bu yaaa çok rahatsız edici
sabahtan beri kızımı bir kere bile öpemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?