2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr..yine uykusuz bi gecenin ardından burdayımm.dün akşam da misafirler vardı bir de geleceklerini bilmiodum

kızlar sallamadan bebişinizi nasıl uyutuyosunuz?benim kızım emerek uyuyo ama başka yönteme geçmem lazım karnı tok olsada emiyo hazmedemiyo...

3 gündür giremiyorum buraya annemlerdeydim ordan gireyim dedim giriş yaptım olmadı nedense netten heralde bugün bizde paşamın aşılarını yaptırdık 3 tane yaptılar bidahakide martta kısmetse geçmişi okudum kıyafetlerden bahsetmişsiniz bizede çok hediye geldi ama bazıları çok büyük bazıları çok küçük benim aldıklarım da küçüldü birza alışveriş yapmak lazım ama kışında pek bi yere gidilmiyo diye hep erteliyorum hep evde olduğum için çok pahalı bebek kıyafteleri gercekten bende aziz bebeden yapıyorum alışveriş tüm ihtiyaçları ordan alıyorum bugünde ordan yürüteç ve alıştırma bardağı aldım şapkayla atkı takımı alcaktım pek güzeller kalmamış kayınvalidemler annemler örmüşler şapka ama ben takım istiyorum bu arada bizim daha hiç dişimiz çıkmadı annemlerde 2 gece hi uyumadık sabahadık acaba dedik dişlerdenmi ama dün gece uyudu demekki yer ayırıyo yatağını beşiğini arıyo......

kızlar bu arad sebze çorbasını derin dondurucuya koymuştum şimdiçıkardım besleme için acaba versemmi bi zararı varmıdır ki............

off en kötüsü çat kapı misafir hiç hoş olmuyo ya..uykusuzluk zor aynen bende bu gece öyleydimmmm.

gerçekten kötü ama allahtan her tarafımı toplamıştım.canım ben 1 buçuk aydır uykusuzum hala da aynı valla uykuya haret kaldımm bak böle oldummm

kızlar sallamadan bebişinizi nasıl uyutuyosunuz?benim kızım emerek uyuyo ama başka yönteme geçmem lazım karnı tok olsada emiyo hazmedemiyo...

valla ben sallıyorum ağzna da emziğini veriyorum(normalde almıyo ama uyurken alıyıo)öyle uyutuuyorum

selam canım nasılsın?valla bebişin huzursuzluğu bu aylarda genelde dişlerden oluyo ama yerini de yadırgamış olabilir...

Son düzenleme:
bizde ayagımzda sallıyoruz genlde baznde kendılıgndn uyuyor egrcktn uykusu oldugunda tabe bıde bazn gogsumde sımsıkı sarnca uyuyorrr ...

iyiym cnm sağol...vallahi bilmiyorum ki bizimkine belli olmuyo her zaman değil ama arada böyle yapıyo

iyiym cnm sağol...vallahi bilmiyorum ki bizimkine belli olmuyo her zaman değil ama arada böyle yapıyo

kızlar bu arad sebze çorbasını derin dondurucuya koymuştum şimdiçıkardım besleme için acaba versemmi bi zararı varmıdır ki............

canım günlük yap,ben yaparım hiç soğumadan ılınınca yediririm,ısıtmyıorum bile,çünkü hergün içinde ıspanak var.

benim kızım karnını doyurdukdan sonra kendisi uyuyor,ama şöyle oluyor yatağına koyuyorum birazcık ağlıyor,çok ağladığı zaman emzirerek sakinleştirp yatağına koyuyorum uyuyor,öğlen uykusundaysa yine yatağında kendi kendine konuşa konuşa uyuyor.

bu arada kzıımın üst diş yeri mosmor olmuş,sanırım çıkıyor,hiçbişey yemiyorr,nadirende emiyor.napıcam bilmiyorum.buz gibi havada terasa çıkarıyorum bazen 1-2 kaşık yiyor,oda martıların sayesinde.şaşırdım vallahii:18:

biz asılarımızı oldukk..
dr cıgerı ve bogazından bısey yok dedı
durum sanıyorumkı alerjık
bugunde maasallah bıkac kere oksurdu

biz asılarımızı oldukk..
dr cıgerı ve bogazından bısey yok dedı
durum sanıyorumkı alerjık
bugunde maasallah bıkac kere oksurdu

maşşallah cnm,ciğerleri temiz olsunda.çok sevindim cnm.allah hepimizin yavruslarını korusun.

leyla'cım hediyeni postalamış kociş,inş.beğenirsinzi,ihtiyacınız olur diye birazcık büyük aldım,aslında sana astronot mont alıcaktım,bulamadım aldığım yerde,erkek için herşey vardı,kız için doğru düzgün bişey kalmamaıştı,kızım huysuzluk yapmasa gezicektimde valla inş. beğenirsin.

tesekkur ederım kızlar
umaırm bu alarjık durumdanda bır an once kurtulurdsa
bı dah aole oksuruklere bogulmaz yavrum

asıdan hemen sonra fıtıl verdım bakalım nasıl gecıcıek bugun

zümranın diş etleri kabarmış,yavrum yumruğunu sokuyo ağzına, kaşımak için,jel sürdüğüm zaman biraz rahatlıyo ama hemen etkisi geçiyo,her zamanda sürmek istemiyorum,zararı olur diye
bugün sabah kalktığımda dudağım uçuklamıştı
nasıl kötü bişey bu yaaa çok rahatsız edici
sabahtan beri kızımı bir kere bile öpemedim

ıncıler bıkac gune g elıyo demek
hadı hayırlı olsunn

cok gecmıs olsunn kuzuma
neden cıkmıskı ucuk acepp kıyamam ya

Sakın öpme canım çok tehlikeli sana iki tane öneri vereyim canım bende etkili oldu hakiki zeytinyağını ılıt zümranın diş etlerine sür kaşıntısını alıyo hemde istediğin adar yapabilirsin bi zararı yok ikincisi uçuk içn tahta kaşığı biraz ısıtıp uçuğa bastır yarına şişi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…