2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bebişlerinize tarhana çorbası vermeye basladınızmı ben daha vermedim evde taze tarhana var kayınvalidemler yapmışıtı bugün versemmi yoksa daha erkenmi?

ben erken basladım vermeye severek yıyorr ama acısz bahrtsz tarhana ...
kaynatyrm sonra 1 cay kasıgı zeytınyagı tamamdırr...
severek yıyorrr . ama tuzsuz olnca kızyr bıraz:)
b
günaydın kızlar bebişlerinize tarhana çorbası vermeye basladınızmı ben daha vermedim evde taze tarhana var kayınvalidemler yapmışıtı bugün versemmi yoksa daha erkenmi?

msjları yeni okuyorum cnm şimdi gördüm.narkoz aldı oğluşum.ilk gittik hastaneye kan ve ciğer filmi çekildi.sonra ben 3 te emzirdim anestezi doktoru akşam 6 da alırım dedi ancak bekledik aç aç kuzum,bu arada doktor tanıdık birde eltim sağolsun oda girdi (hemşire oda) ameliyathaneye.10 dk da bitti sünnet.sonra 40 dk ağladı iki saat aç kalması gerekiyordu.o yüzden ağladı .yoksa hem pipisini de uyuşturuyolarmış .norkozla beraber .onun dışında akşam ilk pişpişini yapana kadar hiç sorun olmadı ilkinde ağladı sadece ama çok az.ertesi gün gezdik tozduk oğluşumla.rahattı yani korkma diyecem ama sizin doktor yırtmış üzüldüm cnm.
hayırlı olsun cnm.

sağol cnm.
cnm ben baby mix verıyorum gayet iyi hem bebekler ıcın yapılmış
denerim cnm yoğurdu.bende dün balık yedirdim.şapırtada şapırtada yedi.eliylede yardım aldı azının içinde ezdi resmen.tabi ne kıyafet kalıyo nede önlük.çok salyalı birde ya sizinkilerde öylemi.kusmamız çok şükür olmadı.ama şu salyası :))

kıyafet demişsin birde şenaycım bende senin gibi her hafta sonu alıyorum alışveriş manyağıyım resmen her girdiğim mağazadan mutlka birşey alacam .ben önceleri flexi yda burda ,cemre bebe alıyordum uygundu fiyatları ama şimdi bücürüğe takılıyorum orda %50 indirim var şimdi.eşortman altları ve badiler 5 lira çok uygun.takımlar 20-23 arası.tek üst kapşonlu olanlarda 13 lira.birde erkek buluzları var çok ciciler her rengini aldım baklava dilimli küçük erkek oluyo giyince .çoraplarını lcw dan alıyorum bride mont aldım indirimden tintininin oda .ama artık almim diyorum çok oldu giyemiyor ,h,ç giydirmediğim kıyafetleri var.oğluma kardeş yapacağım artık ona kaldırrım.

cnm ben hiç vermedim daha ekşi gelmezmi tarhana sizce ?bir yerde 8 aydan sonra verin diye okumuştum.ama benim doktorumda 6.ayı bitsin süt ve bal hariç aklına ne gelirse ver demişti :)ne verirsek ona alışıyolar.az tattır sevmezse biraz ertelersin.benmkide hala uyuyor.misafirim gelecek evi süpüremedim daha .anası gibi uykucu bir oğlum var .sabah kahvaltası vercem uyanmadı şimdi ne yapacam .emzirdim mecbur.

bende az az tattrrark basldm ama erken verdım ben ek gıdayı doktorm ole istedı ztn calstgm ıcın sagdıgm sut ogluma yetmedı mama yerıneee evd eyaplmş hafıf corbalrdn verdıkkk ...
böle de iyi oldu cunku ısthala bırcok seyı yıyor tabı buyudgnde secmeye baslamz umarm

belim kopcak gibi ağrıyo bugün mr çektircem inş önemli bişi çıkmaz.saçlarım son hız devam ediyo dökülmeye.gözüm ve başım ağrıyo hemde çok sık ve daha bir çoğuuuuuu.bir çocuk doğurdum ne hale geldim ikinciyi değil doğurmak sadece doğurmayı düşünsem bile iiiiceee pestil olurum sanırım

maşallah ata'ya. hadi bir daha hasta olmasında sen de o da üzülmesin.
saol canım benımm
o adam sıze derısını yırttım gerek kalmadı dıyınce sen onun ustune atlamadın mı
ay bı an kendımı gordum senın yerınde o hastaneyeı adamın basına yıklardım heralde
allhım ya ne sınrı bozucu
ıyamam yavruma nası l canı yanmıstır
sımdı nasıl annesı

cok saol canım
sızede cok gecmıs olsun
bı daha hastaolmasın bebeler :2:
canım atanın kakasıda bazen rengarenk oluyor dedıgın gıbı pre kıvamlı ve bazı yerlerı degısık renk
ben bunun hıc sorun olabılcegını dusunmedım ama aylık kontrolde sorayım bı dr a

bugün bakayım bim e.varsa alır akşama denerim.

benım kayınvalıdede acısız baharatsız yapıyo tarhanayı
ama ata tarhananın kokusna bıle tahammul edemıyo bbır kasık bıle veremedım agzına

dr bana ıskembe ve kelle paca dısında her turlu corbayı verebılrısın dedı artık

bu arada butun bebelere ve annelere gunaydın
ata cok sukur ateslenmedı gece
ama huysuzdu gece 2 de uyudu saat bası kalktık
sımdıa zcık ateslendı gıbı uyutuyorum
ama hafıf derecede
ınsallah cıkmaz bakalım

geçmiş olsun bel ağrısı bendede var kalçamdan belime vuruyo yürütmüyo çok fena..vücut deforme oluyo doğumdan sonra fire veriyo artık

günaydın şeker bebişler ve anneleri..geç bir günaydın oldu.aşılarımızı yaptırdık geldik.sorunsuz atlatırız umarım.büyük çocuğumun bacakları ceviz gibi şişmişti.şimdiki aşılar nasıl bakalım.7 senede çok şey değişiyor.boyumuz 72 cm kilomuz 9.500 çıktı.biz artık her şey yiyoruz teyzeleri.ama favorimiz ev yoğurdu ve tarhana çorbası.

maşşallah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…