2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydn kızlarrr nasılsınz bakalmmm
cok uyksz bır gece gecrdm oglm surklı aglyr uyanyr ofyaa nekdr surck bu anlayamdm daha,
cnm bende zaten almaktan vazgectım şuuu cok yonlu jımnastık oyuncagından alıcam hem ındırıme gırmş

ya bnde istyrm bole bişi ama artk hareketlendı bnmkııı bnlrla oynrmı bılmyrmkııı evı dagtmyla ugrsyr gendle

cnm bende zaten almaktan vazgectım şuuu cok yonlu jımnastık oyuncagından alıcam hem ındırıme gırmş
canım ben almıcam çünkü benim kızım çok haraketli onun altında yatmaz,yavaş yavaş emekliyor,konsolların alt çekmeceleri daha eğlenceeli onun için.
aa evet ben gördüm ne alsamki kuzuma:) ya bu diş jellerinin faydası oluyo mu?kullanan varmı?
ben kullanmıyorum ama kullanalar dakikalık faydasını görüyorlar.
bencedee.

gunaydın kızlaar

nası gıdıyoo yenı yıll

günaydın.hasta ve yorgunsenin nasıl?ata nasıl?

yenı yıl da herkesler uykusuz demek

bızde cok uykusuzuz
bugun dra gıdıcez kontrole
dıslerde bı gelıse var mı dıye sorcam
benım gordugum kadarıyla hıc bı kabartı falan yokk

gecmıs olsun zasacım neyınız var

ozmn benmde almm mantıksz demekkı cocuk durmyrkı yerndee gidyrrr ztn park yatagınıda ındıremdm buhafta vakt olmdı cok youn gectıı cocuk kalkıyor asagı oyucagını atıp sarkıyor yataktann işmz varr

hadi hayırlı olsun canım incinizz....
teşekkür ederiz...

faydası yoksa almıyım o zaman mızmız oldu iyice dişten galiba ohhh suçluyck bi dişimiz var atık

sağol cnm.grip olduk kızımda bende.sende haber ver bakalım,inş. fazla zorlanmadan çıkar atanın dişi.

ozmn benmde almm mantıksz demekkı cocuk durmyrkı yerndee gidyrrr ztn park yatagınıda ındıremdm buhafta vakt olmdı cok youn gectıı cocuk kalkıyor asagı oyucagını atıp sarkıyor yataktann işmz varr
yaramazzzzzzzzzz çocuk seni:))

teşekkür ederiz...

faydası yoksa almıyım o zaman mızmız oldu iyice dişten galiba ohhh suçluyck bi dişimiz var atık

yok cnm yok diolar.doktorunuza sor.

oyuncaklardan konu açılmış enim hayat kurtarıcım bir oyuncağımız var ama TR de varmıdır bilmiyorum.. "exersaucer" diye geçiyor ya da aktivite merkezi sanırım türkçede.. yürütece benziyor ama ayaklarını basıp üstüne ağırlık vermiyor, sadece kendini itebiliyor.. oturduğu koltuğu kendi etrafında dönüyor ve çeşit çeşit oyuncakları var... benim kızım da çok hareketli ve hep ayakta durmak istiyor.. bir arkadaşımız hedi etti bu oyuncağı ve gün içinde saatlerce oynuyor.. mutfakta yemek yaparken koyuyorum yanm onunla.. sürekli sallanıyor, oyuncaklara vuruyor ıssırıyor.. hiç sıkılmıyor.... türkiyede varsa önce deneyin mağazada severse alın, benim için hayat kurtarıcı oldu...

benimki de biberıon almıyor suyu meyve suyunu biberonla vereyşm diyorum ama almıyor ısırıyor ucunu oyun oynuyor içmiyor suyu m. suyunu kaşıkla içiyor... çok zor oluyor.. nasıl alışcak ki biberona?
dogdugundan beri biberonla devam sütünü iciyor,benim civciv suyu sevmiyor pek ama dedigim gibi suyu biraz sicaga yakin verdigim zaman icicyor.biberon almamasida cok kötü.sonucta herseyi biberonla iciyorlar.kasikla su verirken zorlanyorum ben onuda bazen almadigi zaman.alismasi icin bence dogdugunda arada da olsa biberon vermek.sirf anne sütü verenler bile arada sütünü sagipta vermeleri lazim bence.biz 2.haftada basladik devam sütüyle o yüzden zorlanmiyorum.kasik,biberon beni emmesi hepsi var su anda.

canim nasil birsey merak ettim.resmini yada nette varsa resim ekleyebilirmisin.

canım senın komsun son kullanma tarıhıne dıkkat etmemıştır kavanoz mamasının ben ılk defa duydum zehırlenıldıgını
bende ayni fikirdeyim,bencede tarihi gecmistir,iyi bir markanin kavonoz mamalarinda böyle birsey olacagina asla inanmam cünkü hepsi testten geciyor ve hepsinin sebze ve meyveleri bio.katkisiz ,omega 3 iceriyor.........

Son düzenleme:
ne oldu canım gene çıldırma boyutuna mı geldi? :)

ben çıldırma boyutuna geldim.bu gece 1 saatlik bile uykum yok.ya ruh gibiyim.hem hastalık hem dişler mahvetti çocuğu tabi beni de.iştahı da kesildi,iyice zayıflıycak yaaa zaten 4 aylık bebek gibi yaa bizim üst dişlerden önce köpek dişleri çıkacak galiba hem çok kabarmış hem de devamlı onları kaşıyo.kızlar benimki sadece emmek istiyo kahvaltısını yapmıyo ki eskiden çokk severdi.kaşık mamasını da yemiyo ona da bayılırdı.bir de huy değiştirdi önceden ayakta sallar öyle uyuturdum şimdi asla ayakta sallanmak istemiyo illa yatağında sallayıp öyle uyutacakmışımnapcam bilmiorum.çokk bitkinimmm...

ah canim ya bunlar anlasmis gibi cok fenalar.bende yatagina yatirip ööylece uyuya kaliyordu.son 1 haftadir kollarimda kokumu alarak uyuyor taki düne kadar.dünden beride ayakta sallanmak istiyoe.sasivdimmmmmm artikkkk yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…