2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bide kavanoz mamalarını alırken kapagına bastırmak gerekıyooo ses cıkmaması lazımmm hava almış olabılır

sen oyalanması için birşeyler arıyorsan "Chicco Çok Yönlü Jimnastik Oyuncağı " nı tavsiye ederim. hem uzun vadeli bir oyuncak. benim oğlum bayılıyo onunla oynamaya. hem e bebektede indirime girmiş. bir incele istersen üzerine 20 tl daha koyup daha fonksiyonel bir oyuncak alırsın.

bide kavanoz mamalarını alırken kapagına bastırmak gerekıyooo ses cıkmaması lazımmm hava almış olabılır

valla benimde aklıma gelen ilk şey ya son kullanma tarihi ya da senin söylediğin geldi. bir de açıldıktan sonra tüketmeleri gereken zamandan sonra tüketmiş olabililer geldi.

evet canım ben bunu daha oncede ıncelemıştım almayı duşunmuştum bakarız artık saol onerın ıcın canım

kızlar şu playskoolun emekleme arkadasımı alan var mıııı?????????

ben onu inceledim almak için gittim ama boşuna ona 50 lira vermeyin derim çok basit gerçektende,hem bebeklerimiz belkide emeklemeden yürüyecek.oğluma fisher price nin bir oyuncağını aldım benim oğlan yüzüne bile bakmadı.çocuklarımızın dikkatini daha başka şeyler çeker bence. ilk telefonum var aldım beğenmedi beyfendi hala gözü benim telefonumda ve tv kumandasında oyuncaklar aslında bizim dikkatimizi çekiyor kuzukların değilde ,babamız artık diyor sen kendine al oyuncak ,oğlum doğal şeylerle oynamak istiyor

kızımın ilk incisi yolda yaşasın.... bugün sabah itibariyle kendini göstermiş durumda :80:

benimki de biberıon almıyor suyu meyve suyunu biberonla vereyşm diyorum ama almıyor ısırıyor ucunu oyun oynuyor içmiyor suyu m. suyunu kaşıkla içiyor... çok zor oluyor.. nasıl alışcak ki biberona?
aynen yaa biberonla oynuyorrr ucunu isiriyor benimki deee

burda havalar cok guzeldi 2 gun oncesine kadar her gun disardaydik.
en son 30u ciktik onda da almistim yanima kavanoz mamasi.onu yedirdim.

Bide bizim ikinci disimiz geliyor alttan cok hzuursuzuzzzz hicbisey yemiyoruzzzz 3 gundur
bugun hic corba icmedi sayilir.
aglaya aglaya zorla birkac kasik verebildim.
muz vereyim dedim,tatlidir belki yer onu da yemedi
toplam 2 kere kasik mamasi sabah aksam yedik.aralarda da birkac kasik corba ve muz.o da ne kadar yemek sayilirsa artik.kilo kaybedicek bu gidisleeee ((((

altlar huzursuz yapıyor arkadaşım ama sen bir de üst dişler çıkarken gör.çocuk kaşıntıdan deliriyor resmen.büyümek zorlu bir süreç ama allahım başka dert vermesin.

altlar huzursuz yapıyor arkadaşım ama sen bir de üst dişler çıkarken gör.çocuk kaşıntıdan deliriyor resmen.büyümek zorlu bir süreç ama allahım başka dert vermesin.

günaydınnn.evet cnmben alt dişi farketmedim ble,alttan 2taneçıktı zor değildi ama şimdi üst dişi çook şişmiş 1-2 güne patlar,ama mahvoldu kuzum.:2:

evet canım ya benimki de öyle iştah yok hiç bir kahvaltısını doğru düzgün yapıyor. ah dişler ah dişler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…