canım sana niye kızalım da ha kavanoz maması ha pınarın yoğurdu.ikisini de yapan biz olmadıktan sonra güvenirliliği ve içindeki maddeler muamma. aslında hiçbirini vermemeli. hepsini biz yapmalıyız ama gerekli olduğu zamanlar oluyo.zehirlenmenin birçok nedeni olabilir. mamanın içeriğinden kaynaklanacağını hiç zannetmiyorum. ya satıcı da ya da kullanıcıda hata vardır veya markası güvenilir değildir.
canım ben aslında emeklemesı ıcın almıyorum seslı ve ışıklı olması dıkkatını cekerde azıcık mızmızlıgını keser dıye umit edıyorum canı sıkılıyor bızımkının mutfakta oturdukmu susuyor agrısı olsa ordada susmaz oyalayacak bişeyler arıyorum yoksa vaktı geldıgınde emekleyecekler tabıkı bızımkıde oyuncaklarla oynamaz en son mutfaktakı koca suzgecle oynadııııı
bide kavanoz mamalarını alırken kapagına bastırmak gerekıyooo ses cıkmaması lazımmm hava almış olabılır
sen oyalanması için birşeyler arıyorsan "Chicco Çok Yönlü Jimnastik Oyuncağı " nı tavsiye ederim. hem uzun vadeli bir oyuncak. benim oğlum bayılıyo onunla oynamaya. hem e bebektede indirime girmiş. bir incele istersen üzerine 20 tl daha koyup daha fonksiyonel bir oyuncak alırsın.
valla benimde aklıma gelen ilk şey ya son kullanma tarihi ya da senin söylediğin geldi. bir de açıldıktan sonra tüketmeleri gereken zamandan sonra tüketmiş olabililer geldi.
evet canım yoksa mılupalardan ben korkmuyorum
kızlar şu playskoolun emekleme arkadasımı alan var mıııı?????????
kızlar şu playskoolun emekleme arkadasımı alan var mıııı?????????
bizim var cnm,ışıklı ve sesli,tırtıl.çok süper bişey değil yani.parasına değmezmişş.
aynen yaa biberonla oynuyorrr ucunu isiriyor benimki deeebenimki de biberıon almıyor suyu meyve suyunu biberonla vereyşm diyorum ama almıyor ısırıyor ucunu oyun oynuyor içmiyor suyu m. suyunu kaşıkla içiyor... çok zor oluyor.. nasıl alışcak ki biberona?
valla canım aslını istersen ben daha hiç kavanoz maması vermedim ama bir yere gittiğimizde lazım olur diye aldım koydum kenara. kışın insan gezecek bir yer bulamıyo. o yüzdende evdeyiz hep. e evdeykende taze taze yapıp yediirmek en güzeli.
kızımın ilk incisi yolda yaşasın.... bugün sabah itibariyle kendini göstermiş durumda :80:
altlar huzursuz yapıyor arkadaşım ama sen bir de üst dişler çıkarken gör.çocuk kaşıntıdan deliriyor resmen.büyümek zorlu bir süreç ama allahım başka dert vermesin.
aynen yaa biberonla oynuyorrr ucunu isiriyor benimki deee
burda havalar cok guzeldi 2 gun oncesine kadar her gun disardaydik.
en son 30u ciktik onda da almistim yanima kavanoz mamasi.onu yedirdim.
Bide bizim ikinci disimiz geliyor alttan cok hzuursuzuzzzz hicbisey yemiyoruzzzz 3 gundur
bugun hic corba icmedi sayilir.
aglaya aglaya zorla birkac kasik verebildim.
muz vereyim dedim,tatlidir belki yer onu da yemedi
toplam 2 kere kasik mamasi sabah aksam yedik.aralarda da birkac kasik corba ve muz.o da ne kadar yemek sayilirsa artik.kilo kaybedicek bu gidisleeee ((((
altlar huzursuz yapıyor arkadaşım ama sen bir de üst dişler çıkarken gör.çocuk kaşıntıdan deliriyor resmen.büyümek zorlu bir süreç ama allahım başka dert vermesin.
bizim var cnm,ışıklı ve sesli,tırtıl.çok süper bişey değil yani.parasına değmezmişş.
hayırlı olsun annesi.sen gördüğüne göre al bakalım kızına hediyesini..
cnm bende zaten almaktan vazgectım şuuu cok yonlu jımnastık oyuncagından alıcam hem ındırıme gırmş
:84::84::84::84:
Bide bizim ikinci disimiz geliyor alttan cok hzuursuzuzzzz hicbisey yemiyoruzzzz 3 gundur
bugun hic corba icmedi sayilir.
aglaya aglaya zorla birkac kasik verebildim.
muz vereyim dedim,tatlidir belki yer onu da yemedi
toplam 2 kere kasik mamasi sabah aksam yedik.aralarda da birkac kasik corba ve muz.o da ne kadar yemek sayilirsa artik.kilo kaybedicek bu gidisleeee ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?