2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kipa da bebelac'ın kavanoz mamaları 1 tl ya düşmüş haberiniz olsun.

yaa ne guzel ben de degisiklik olsun diye arada veriyorum kavanoz mamasi birde disari cikdigimizda.
ben 4 tl.ye aliyorum amaaaa tuuuh keske tr-de olsaydim sabah erkenden kipada olurdum )))))))))))

bide kizlar benim kziim hic sivi tuketmiyor yaa neden acaba?
su zaten icmez,sekerrli sekersiz hic icmez.
onceleri papatya cayini severdi sekerli simdi icmiyor.
hipp-in caylarini severdi icmiyor onuda
elma suyuna bayilirdi simdi hicbir meyvenin suyunu diline de surmuyor.
ayrica gun icerisinde 5-6 kere kakasini yapiyor.isha gibi degil,kivamli ve rengi de normal.
az az yapiyor ama ondan 5-6 kere olabilirmi )) azar azar cikariyor icindekileri

benim kizimda biberonda su icmeyi sevmiyor.yanliz ilik su olursa sicaga yakin onu iciyor her zaman olmasada.cay iciyordu onuda zor icmeye basladi.kasikla vermeye calisiyorum,öyle iciyor.eger cisi sari gibi olursa az su icmekten.drumuz öyle dedi.

evet ya komşuluk çok önemli iyi oluyor.. ama nerdeee...
bir de küçük şehir dersin ama harbiden yok .. eskiden daha güzelmiş buralar..

benimki de biberıon almıyor suyu meyve suyunu biberonla vereyşm diyorum ama almıyor ısırıyor ucunu oyun oynuyor içmiyor suyu m. suyunu kaşıkla içiyor... çok zor oluyor.. nasıl alışcak ki biberona?

evet ya komşuluk çok önemli iyi oluyor.. ama nerdeee...
bir de küçük şehir dersin ama harbiden yok .. eskiden daha güzelmiş buralar..

evet eski komşuluk hiiiç yok bende 6 yıldır bu apartmanda oturuyorum gelin gelmiştim buraya bi komşum vardı çok samimiydik oda taşınınca 3 senedir yalnızım çok zor ya komşunun olmaması Allah'tan annem yakın 10 dk ara var işim olunca o geliyo saolsun..

oh ne guzel canım ya annenın yakınında olması cok guzel... benım annem taaa antalya da.. kayınvalıdem hemen yan apt da oturuyor ama o da calısıyor.. sadece ayberkı sevmeye geldıgınde goruyorum....

yaa ne guzel ben de degisiklik olsun diye arada veriyorum kavanoz mamasi birde disari cikdigimizda.
ben 4 tl.ye aliyorum amaaaa tuuuh keske tr-de olsaydim sabah erkenden kipada olurdum )))))))))))

valla canım aslını istersen ben daha hiç kavanoz maması vermedim ama bir yere gittiğimizde lazım olur diye aldım koydum kenara. kışın insan gezecek bir yer bulamıyo. o yüzdende evdeyiz hep. e evdeykende taze taze yapıp yediirmek en güzeli.

ben birine gittiğimde ya da gezmeye gittiğimde hemen vericeksem eğer evde çıkmadan hazırlayıp yanıma alıyorum hemen veriveriyorum.. ama zaman bulamzsam ben de düşündüm almayı.. ama eşim taraftar değil onun tadına alışır da senın yaptıgını yemez dıyor.. cunku herkes evdekı corbayı sevmedı kavanozu sevdı dıye bahsedıyor..

Yürüteç bebekler için zararlı çıktı

Bebeklerin yürümesine yardımcı olmak amacıyla kullanılan yürüteçlerin, orantısız adale gelişimine ve ev kazalarına bağlı yaralanmalara neden olduğu bildirildi

aslında kavanoz mamasını yiyipde benim yaptığım çorbaları yemez diye bende korkuyorum. ama bir denemek lazım. bakalım şansımıza.

aslında kavanoz mamasını yiyipde benim yaptığım çorbaları yemez diye bende korkuyorum. ama bir denemek lazım. bakalım şansımıza.

kızlar şu kavonoz mamasını nolur vermeyin bebeğinize....
bizim burda yan komşunun bebeği 5 aylıktı kavonoz mamasından zehirlendi hastaneye kaldırıldı ve 2 gün yattı yoğun bakımda
çok tehlikeli ben kesinlikle vermem
verenlere çok kızıyorum
onun yerine çok acele işiniz varsa yada dışardaysanız sütaşın yoğurtları var bebeklere göre onları verebilirsiniz
nolur bana kızmayın bebekleri düşünmdüğüm için fikrimi açık beyan ettim mazur görün....

canım senın komsun son kullanma tarıhıne dıkkat etmemıştır kavanoz mamasının ben ılk defa duydum zehırlenıldıgını

canım sana niye kızalım da ha kavanoz maması ha pınarın yoğurdu.ikisini de yapan biz olmadıktan sonra güvenirliliği ve içindeki maddeler muamma. aslında hiçbirini vermemeli. hepsini biz yapmalıyız ama gerekli olduğu zamanlar oluyo.zehirlenmenin birçok nedeni olabilir. mamanın içeriğinden kaynaklanacağını hiç zannetmiyorum. ya satıcı da ya da kullanıcıda hata vardır veya markası güvenilir değildir.

kızlar şu playskoolun emekleme arkadasımı alan var mıııı?????????

canım biz almayı düşünüyorduk ama sonra vazgeçtik. internette yorumlarını okuduk her bebekte etkili olmuyormuş. benim oğlumun onunla emkleyeceğini hiç zannetmiyorum. zaten evdeki eşyalar hepsinin ilgilerini çekmeye başladı. yaramazlık zmanı geldiğinde onlar zaten hedef bulacaklar kendilerine emeklemek için.

canım ben aslında emeklemesı ıcın almıyorum seslı ve ışıklı olması dıkkatını cekerde azıcık mızmızlıgını keser dıye umit edıyorum canı sıkılıyor bızımkının mutfakta oturdukmu susuyor agrısı olsa ordada susmaz oyalayacak bişeyler arıyorum yoksa vaktı geldıgınde emekleyecekler tabıkı bızımkıde oyuncaklarla oynamaz en son mutfaktakı koca suzgecle oynadııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…