Kızlar kipa da bebelac'ın kavanoz mamaları 1 tl ya düşmüş haberiniz olsun.
benim kizimda biberonda su icmeyi sevmiyor.yanliz ilik su olursa sicaga yakin onu iciyor her zaman olmasada.cay iciyordu onuda zor icmeye basladi.kasikla vermeye calisiyorum,öyle iciyor.eger cisi sari gibi olursa az su icmekten.drumuz öyle dedi.bide kizlar benim kziim hic sivi tuketmiyor yaa neden acaba?
su zaten icmez,sekerrli sekersiz hic icmez.
onceleri papatya cayini severdi sekerli simdi icmiyor.
hipp-in caylarini severdi icmiyor onuda
elma suyuna bayilirdi simdi hicbir meyvenin suyunu diline de surmuyor.
ayrica gun icerisinde 5-6 kere kakasini yapiyor.isha gibi degil,kivamli ve rengi de normal.
az az yapiyor ama ondan 5-6 kere olabilirmi )) azar azar cikariyor icindekileri
canım çanakkale de komşuluk diye birşey yok valla.ben 7 senedir aynı apartmandayım kimseyle görüşmüyorum. anne, kayınvalide olmasa bile samimi görüştüğün bir komşun olsa insana o da yeter. bir işin olduğunda 2 dakika bakı verir.ne bileyim alır gidi verirsin ona da değişiklik olur. ama burası dedim ya çanakkale güzelim.
ayberk bugün baya annesini üzmüş her halde. boş ver büyüyünce hesabını sorarız onlara:)))
benim kizimda biberonda su icmeyi sevmiyor.yanliz ilik su olursa sicaga yakin onu iciyor her zaman olmasada.cay iciyordu onuda zor icmeye basladi.kasikla vermeye calisiyorum,öyle iciyor.eger cisi sari gibi olursa az su icmekten.drumuz öyle dedi.
evet ya komşuluk çok önemli iyi oluyor.. ama nerdeee...
bir de küçük şehir dersin ama harbiden yok .. eskiden daha güzelmiş buralar..
evet eski komşuluk hiiiç yok bende 6 yıldır bu apartmanda oturuyorum gelin gelmiştim buraya bi komşum vardı çok samimiydik oda taşınınca 3 senedir yalnızımçok zor ya komşunun olmaması Allah'tan annem yakın 10 dk ara var işim olunca o geliyo saolsun..
yaa ne guzel ben de degisiklik olsun diye arada veriyorum kavanoz mamasi birde disari cikdigimizda.
ben 4 tl.ye aliyorum amaaaa tuuuh keske tr-de olsaydim sabah erkenden kipada olurdum )))))))))))
valla canım aslını istersen ben daha hiç kavanoz maması vermedim ama bir yere gittiğimizde lazım olur diye aldım koydum kenara. kışın insan gezecek bir yer bulamıyo. o yüzdende evdeyiz hep. e evdeykende taze taze yapıp yediirmek en güzeli.
ben birine gittiğimde ya da gezmeye gittiğimde hemen vericeksem eğer evde çıkmadan hazırlayıp yanıma alıyorum hemen veriveriyorum.. ama zaman bulamzsam ben de düşündüm almayı.. ama eşim taraftar değil onun tadına alışır da senın yaptıgını yemez dıyor.. cunku herkes evdekı corbayı sevmedı kavanozu sevdı dıye bahsedıyor..
aslında kavanoz mamasını yiyipde benim yaptığım çorbaları yemez diye bende korkuyorum. ama bir denemek lazım. bakalım şansımıza.
kızlar şu kavonoz mamasını nolur vermeyin bebeğinize....
bizim burda yan komşunun bebeği 5 aylıktı kavonoz mamasından zehirlendi hastaneye kaldırıldı ve 2 gün yattı yoğun bakımda
çok tehlikeli ben kesinlikle vermem
verenlere çok kızıyorum
onun yerine çok acele işiniz varsa yada dışardaysanız sütaşın yoğurtları var bebeklere göre onları verebilirsiniz
nolur bana kızmayın bebekleri düşünmdüğüm için fikrimi açık beyan ettim mazur görün....
canım senın komsun son kullanma tarıhıne dıkkat etmemıştır kavanoz mamasının ben ılk defa duydum zehırlenıldıgını
canım son kullanma tarihi 10,03,2011 di özellikle baktık
kızlar şu kavonoz mamasını nolur vermeyin bebeğinize....
bizim burda yan komşunun bebeği 5 aylıktı kavonoz mamasından zehirlendi hastaneye kaldırıldı ve 2 gün yattı yoğun bakımda
çok tehlikeli ben kesinlikle vermem
verenlere çok kızıyorum
onun yerine çok acele işiniz varsa yada dışardaysanız sütaşın yoğurtları var bebeklere göre onları verebilirsiniz
nolur bana kızmayın bebekleri düşünmdüğüm için fikrimi açık beyan ettim mazur görün....
kızlar şu playskoolun emekleme arkadasımı alan var mıııı?????????
canım biz almayı düşünüyorduk ama sonra vazgeçtik. internette yorumlarını okuduk her bebekte etkili olmuyormuş. benim oğlumun onunla emkleyeceğini hiç zannetmiyorum. zaten evdeki eşyalar hepsinin ilgilerini çekmeye başladı. yaramazlık zmanı geldiğinde onlar zaten hedef bulacaklar kendilerine emeklemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?