ay evet hele ustleri hic dusunemiyorum.altlar huzursuz yapıyor arkadaşım ama sen bir de üst dişler çıkarken gör.çocuk kaşıntıdan deliriyor resmen.büyümek zorlu bir süreç ama allahım başka dert vermesin.
evet yememesi cok zorrrrrr vallahievet canım ya benimki de öyle iştah yok hiç bir kahvaltısını doğru düzgün yapıyor. ah dişler ah dişler....
Bu da linki.. sanırım birsürü başka markalarda da var aynı tarz aktivite merkezi...
Around the World Discovery Center
canım o dedıgın oyuncak hangi seslerı cıkarıyooo ışıkları falan varmı en kısa zamanda alıcam bıde sen netten mı aldın ve kac paraya acaba nette pahalımı uygunmuuu?
oyuncaklardan konu açılmış enim hayat kurtarıcım bir oyuncağımız var ama TR de varmıdır bilmiyorum.. "exersaucer" diye geçiyor ya da aktivite merkezi sanırım türkçede.. yürütece benziyor ama ayaklarını basıp üstüne ağırlık vermiyor, sadece kendini itebiliyor.. oturduğu koltuğu kendi etrafında dönüyor ve çeşit çeşit oyuncakları var... benim kızım da çok hareketli ve hep ayakta durmak istiyor.. bir arkadaşımız hedi etti bu oyuncağı ve gün içinde saatlerce oynuyor.. mutfakta yemek yaparken koyuyorum yanm onunla.. sürekli sallanıyor, oyuncaklara vuruyor ıssırıyor.. hiç sıkılmıyor.... türkiyede varsa önce deneyin mağazada severse alın, benim için hayat kurtarıcı oldu...
çok güzel ve kullanışlı bişey gibi çok beğendim fiyatı ne kadar
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...nidiklarin-icinde-onemlidirlutfen-okuyun.html
kızlar şuna bakın cok şaşırdım Allahtan boyle bır sorunum yok dıkkat etmek lazım
meraba kızlar çokkkkkkk zor bi günün ardından gelebildim ancak.oğlum huzursuz iştahsız devamlı ağlıyo ağlayınca boğazları acıyo daha kötü öksürmeye başlıyo.tüm gece ayaktaydım.artık sinirlerim çok fazla gerildi.bunaldım.umarım en kısa sürede iyileşir.önceden hiç bişeyi reddetmeyen oğlum gitti mızmız bişey geldii
slm kızlar nasılsınız benim bebiş 2 gün hiç bişey yemedi sadece 1 defa güzelce yedirdim ondan sonraki öğünlerini hep zorla vermeye çalıştım ama ağzında tutuyo yutmuyo tarhana çorbasını sevdi bende kaç gündür veriyorum sebze çorbasını hiç yemiyo ama her günde tarhana yedirmek istemiyorum baska nasıl ve ne çorbası vereyim?kızlar.........
slm kızlar nasılsınız benim bebiş 2 gün hiç bişey yemedi sadece 1 defa güzelce yedirdim ondan sonraki öğünlerini hep zorla vermeye çalıştım ama ağzında tutuyo yutmuyo tarhana çorbasını sevdi bende kaç gündür veriyorum sebze çorbasını hiç yemiyo ama her günde tarhana yedirmek istemiyorum baska nasıl ve ne çorbası vereyim?kızlar.........
ben çıldırma boyutuna geldim.bu gece 1 saatlik bile uykum yok.ya ruh gibiyim.hem hastalık hem dişler mahvetti çocuğu tabi beni de.iştahı da kesildi,iyice zayıflıycak yaaa zaten 4 aylık bebek gibiyaa bizim üst dişlerden önce köpek dişleri çıkacak galiba hem çok kabarmış hem de devamlı onları kaşıyo.kızlar benimki sadece emmek istiyo kahvaltısını yapmıyo ki eskiden çokk severdi.kaşık mamasını da yemiyo ona da bayılırdı.bir de huy değiştirdi önceden ayakta sallar öyle uyuturdum şimdi asla ayakta sallanmak istemiyo illa yatağında sallayıp öyle uyutacakmışımnapcam bilmiorum.çokk bitkinimmm...
benim ki de sebze çorbasına düşman.kaç çeşit karışım yaptıysam en fazla 10 kaşık yiyor.biz de tarhanayı çok seviyoruz.diğer favorimiz pirinçli tavuk çorbası.kıymalıları da beğenmiyor.yoğurtlu çorbayı da iştahla olmasa da yiyor.sen de bir dene bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?