2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

altlar huzursuz yapıyor arkadaşım ama sen bir de üst dişler çıkarken gör.çocuk kaşıntıdan deliriyor resmen.büyümek zorlu bir süreç ama allahım başka dert vermesin.
ay evet hele ustleri hic dusunemiyorum.
bizim ilk disimizde onceleri rahatti patladiktan sonra huzursuz olduu anlamadimm

evet canım ya benimki de öyle iştah yok hiç bir kahvaltısını doğru düzgün yapıyor. ah dişler ah dişler....
evet yememesi cok zorrrrrr vallahi
dun en son buraya yazdim yaaa yaticaktim,tam yatmaya hazirlaniyordum ki bi bakiyorum kendi kendine konusmaya basladi aaaa uuu diyeee.
saat 02 15 gibi uyandi
4bucukta zorla uyuttum yaaa
denemediyim uyku metodu kalmadi ama yine de en son yataginda uyutabildim...
cokmusum resmennn

canım o dedıgın oyuncak hangi seslerı cıkarıyooo ışıkları falan varmı en kısa zamanda alıcam bıde sen netten mı aldın ve kac paraya acaba nette pahalımı uygunmuuu?

canım kusura bakma anca cevap yazabildim. oyuncağın üst kısmında 5 tane düğme var. bu düğmelerin her biri basıldığında şarkı çalıyor ve çalarken ışıkları yanıp sönüyo. her düğmede 2 şarkı var. düğmelerin altındaki sarı kısımdaki kolu çevirdiğinde yanındaki 3 daire dönüyo ve aynı zamanda değişik sesler çıkıyor. aşağı sarkan ayıcıkları ileri geri tutup ittirdiğin de yine müzikler çalıyo ve ışıklar yanıp sönüyo. yani senin anlayacağın bol ışıklı ve müzikli bir oyuncak.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemedim aranıza benim sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.oğlum daha diş çıkarmadı ama 3 gündür doğru dürüst yemiyo emmiyo sürekli mızıldıyo uyutamıyorum bile.yatağında uyurdu sallamaya başlayınca ağlıyo.anakucağındada uyumuyo.akşam eşimle birlikte battaniyede salladık anca uyudu.gündüzleri napıcam ben tek başıma sallayamam da.acaba diş mi diş görünmüyo ama başka biyeri mi ağrıyo acaba devamlı kucak istiyo

evet canım yaaaa dedıgın oyuncak supermış tam bızım oglanlık türkiyede olsa alırım kızlaaaar benım oglumda cok hareketli babasını benı alt edıyoooo ama enerji yine bitmiyooo halının uzerıne kalın battanıyelerden serıyorum yuvarlana yavarlana gerı gerı parkenın ustune gıdıyooorrr nedennnnn orada kaymayı keşfetti odanın bır ucundan bır ucuna kendı kendıne oyunlar ıcat edıyor ama işte bazen sıkılıyorrr cocuk o dedıgım aktıve oyuncagı 3 pozısyonlu sırf yatarak oynanmıyor oturarak ayakta yatarak 3 pozısyonlu bi nebze oyalayacagını duşunuyorum dusunmek ıstıyoruuummm artık oyun oynamaktan gına geldı vallaaaaa işten gelınce bi ayaklarımı uzatıp dınlenemıyorum

meraba kızlar çokkkkkkk zor bi günün ardından gelebildim ancak.oğlum huzursuz iştahsız devamlı ağlıyo ağlayınca boğazları acıyo daha kötü öksürmeye başlıyo.tüm gece ayaktaydım.artık sinirlerim çok fazla gerildi.bunaldım.umarım en kısa sürede iyileşir.önceden hiç bişeyi reddetmeyen oğlum gitti mızmız bişey geldii

slm kızlar nasılsınız benim bebiş 2 gün hiç bişey yemedi sadece 1 defa güzelce yedirdim ondan sonraki öğünlerini hep zorla vermeye çalıştım ama ağzında tutuyo yutmuyo tarhana çorbasını sevdi bende kaç gündür veriyorum sebze çorbasını hiç yemiyo ama her günde tarhana yedirmek istemiyorum baska nasıl ve ne çorbası vereyim?kızlar.........

cnm hasta olduğu için öyle huysuz en kısa zamanda iyileşir inşallah

benim ki de sebze çorbasına düşman.kaç çeşit karışım yaptıysam en fazla 10 kaşık yiyor.biz de tarhanayı çok seviyoruz.diğer favorimiz pirinçli tavuk çorbası.kıymalıları da beğenmiyor.yoğurtlu çorbayı da iştahla olmasa da yiyor.sen de bir dene bakalım.

ya benimki de sadece sebze çorbasını yiyor... :S

ah canım ya çok zor valla .. Allah sabır güç versin.. en kısa zamanda da iyileşir inşallah..
dişlere ise diyeceğim yok... biz dün gece kaç kez kalktık kac kez emzirdim hatırlamıyorum.. gögüslerim sızlıyor resmen .... uykusuzluk da cabasııı..

günaydın kızlaaarrrrr.herkes iyidir umarım.geçmişe şöölleeee bi göz attım emekleme arkadaşım oyuncaklarının işe yarayacağını düşünmüyorum şöyleki geçen sene benzin promosyonu vardı.gidip yakıt alıyodun 100 tl olunca oyuncak veriyorlardı.ben 5 çeşitindende almıştım.hepsi hareketli oyuncaklar gidiyo ses çıkarıyo falan ama benim kızım hiç onun gittiği yöne bile bakmıyor t.v kumandasının nerede olduğunu arıyor.bu hafta sonu kızıma t.v kumandası alcam.içini çıkarıp yıkayıp kaynatıp vercem eline oynasın doya doya.şuuuu aktivite merkezi yürüteç gibi olan via port da oyuncakcıda var ben orda denemiştim hiç ilgilenmedi benimki bende almadım.ama yakın olanlar orda deneyip alabilirler.chicco nun ergo gym oyuncağı var bizde kızım 2 aylıkken falan oynuyordu şimdi kesinlikle oynamıyor oysa bir kaç farklı pozisyonu var ve çok kullanışlı bence ayına göre oyun pozisyonunu ayarlıyorsun.ama işte benim kızım artık sadece kucakta olmak istiyor sanırım
.

sağol cnm yapıyım bakalım insallh yer

kavanoz mamalarından zehirlenilebilirmiiiii elbette muhtemel.ama son kullanma tarihi,hava alıp almadığı kontrolü,açıldıktan sonra buzdolabında sadece 48 saat etli olanlar 24 saat saklanabilir gibi özelliklere dikkat etmezsen muhtemel bence ki ben içince et olanı açtıktan sonra yesin yada yemesin tekrar kullanmıyorum dolapta falan saklamayıp 24 saati falan gözüm görmeyip atıyorum.meyvelerini falanda 48 saat deyil 24 saat bekletiyorum tüketmemişse atıyorum.

kızlar yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsunuz tarifini verirmisiniz ama ayrıntılı vermeniz lazım ben ayrıntısız tarif beceremiyorum

tarhana çorbasını havuçlu yapabilirsiniz.cam rendede havucu rendeleyin önce havucu kaynatın sonra içine tarhanayı atın pişirin.belki yer benimki yemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…