aynen bende bebegim mutlaka hava alsin diye cikaririm.hava nasil olursa olsun farketmez.asi yapildigi gün banyo yapilmiyor ertesi günü yapiliyor drumuzun dedigi buben hiç esirgemedim dışarı çıkıyoruz her hafta sonu soğuk sıcak yağmurlu olsada .alışması lazım gerçektende ,bir kere hasta ettim onda da gripli birinden bulaştı bir günde atlattık şükür ilerlemeden burun akıntısı oldu tıkandı burun damlası falan hemen geçti şükür.
aslında dışarıdaki soğuk havayı da bilmeleri lazım değil mi kızlar? iyice giydirip çıkartmak lazım ama böyle üşütmeleri falan duyunca insan korkuyor...
siz çıkarıyor musunuz kızlar bu soguklarda? yoksa evde takılma moduna mı giriyorsunuz? :) ben şimdilik öyleyim de ....
kızlar bişe soracam 6.ay aşımızı dün olduk çok şükür ateşimiz olmadı.banyo konusunu sormayı unuttum.bugün banyo yaptırsam olurmu.bizim evde hamam valla en alt kat ve en üst katlar ısınmadığı için kaloriferin dercesini 65 yapmışlar terliyoz kalın giyinince bizde yazlıklarla geziyoz evde.oğlumda sevmiyo sıcağı terliyo hemen .hasta olan bebeklere Allah şifalar versin.
benım oglumda tuzsuz yemek yemek ıstemıyor agzının tadını cok ıyı bılıyor bızım yemeklerden ıstıyor yalnız sebze corbasını sevdıremedım gitti
kızlaaarrr ogluma kahvaltı hazırlıyordum hızlı hızlı yedırip işe gıdecektım dolapta bı nar ekşisi bide pekmez vardı ben pekmez dıye cocugun kahvaltısına nar ekşisi katmışım ben hala uyanmadım tadına bakıyorum allah allah neden ekşi bu dıyorum cocuga verdım ıkı kasık aldı yemedı bende zorlamadım megersem şaşkın annesı nar ekşisi katmış eee acele işe seytan karışıyor maalesefff hem iş hem cocuk hem ev işi insan şaşkına donuyooooooo
yaaaaaaaaa istanbulu geziyorsunuz demigünaydın kızlaaarr.valla hemde fıldır fıldır geziyoruz geçen hafta via port a gittik.bu hafta sonu cumartesi günü pendik pazarına pazar günü izmit pazarına gidicem.gerçi pazara sokmam kızımı o babasıyla bekler beni ama merkezdede dolaşıcaz bebek mağazalarına gidicez.bebek arabasının alrına battaniye seriyorum,kızımın üzerinede battaniye seriyorum zaten montu şapkası oluyo,bebek arabamızın kışlık örtüsü var onuda kapatıyorum,rüzgarlığıda çekiyorum üzerine ooohhhhh sıcak sıcak geziyo
ben ada yı banyo bile yaptırıp çıkarıyorum,incecik giyiniyor,hastada olmuyor,ama ben 15günlükken alıpdışarı gidiyrdm,20 günlükken ist.dam marmarise götürdüm,el mahkum alışık yani
Allah senden razi olsun seni okuduktan sonra kizima yedirmek icin ocaga koydugum yumurta aklima geldi,yarim saatten fazla kaynayip duruyor, Allahim nolacak bu halimiz. unutkanlik varmi sizdede anneler bu dönem herseyi unuturlarmis ya,gercektende dogru.eee kosturmaca hormonlar falan derken dün ne yedigimi unutur hale geldim.
su anda keyifime diyecek yok ohh be,cocuk uyuyor,kocis uyuyor ben ise kahvemi yudumluyorum,ama bu rüya 1 saat sonra sona erecek yine kosusuturmaya devam. kalkma kolaysa netin basindan
bu arada herkese günaydinnnnnnnnnn
yaaaaaaaaa istanbulu geziyorsunuz demicok özledim orayi agzimiz acik tv den izliyoruz ancak,cok sanslisiniz.gez gez doyulmuyor valla
arkadaslar tarhana corbasini nasil yapiyorsunuz,benim tarhanam var ama onu vermek istemiyorum tuzlu diye
arkadaslar tarhana corbasini nasil yapiyorsunuz,benim tarhanam var ama onu vermek istemiyorum tuzlu diye
kızlar yaa şu pütürlü yiyecek konusunu nasıl yapıyorsunuz ne derece pütürlü veriyorsunuz
Allah senden razi olsun seni okuduktan sonra kizima yedirmek icin ocaga koydugum yumurta aklima geldi,yarim saatten fazla kaynayip duruyor, Allahim nolacak bu halimiz. unutkanlik varmi sizdede anneler bu dönem herseyi unuturlarmis ya,gercektende dogru.eee kosturmaca hormonlar falan derken dün ne yedigimi unutur hale geldim.
su anda keyifime diyecek yok ohh be,cocuk uyuyor,kocis uyuyor ben ise kahvemi yudumluyorum,ama bu rüya 1 saat sonra sona erecek yine kosusuturmaya devam. kalkma kolaysa netin basindan
günaydin canim.........günayyyddınnnnnn...... :)))
tsk edr canim düsünmen yeterli.bende doya doya yazin gezicem insaallah.:) bu hafta sonu senin içinde gezerim
canim annemin yaptigindan getirdim bu yil,ailem trde.olmazsa kendi tarhanamdan vericemtarhana yaz sebzeleriyle lezzetleniyor canım.sen hem annenlere hem kayınvalidenlere bir haber sal onlar araştırıp bulurlar sana tuzsuz olanını.benim de kayınvalidem yapmış,çok güzel ama tuzlu diye içmedi bebeğim.araştırdık tansiyonu var diye tuzsuz yapmış birinden satın aldım ben de.çok ta güzel yapmış eline sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?