2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende bebegim mutlaka hava alsin diye cikaririm.hava nasil olursa olsun farketmez.asi yapildigi gün banyo yapilmiyor ertesi günü yapiliyor drumuzun dedigi bu

ben ada yı banyo bile yaptırıp çıkarıyorum,incecik giyiniyor,hastada olmuyor,ama ben 15günlükken alıpdışarı gidiyrdm,20 günlükken ist.dam marmarise götürdüm,el mahkum alışık yani

günaydın kızlaaarr.valla hemde fıldır fıldır geziyoruz geçen hafta via port a gittik.bu hafta sonu cumartesi günü pendik pazarına pazar günü izmit pazarına gidicem.gerçi pazara sokmam kızımı o babasıyla bekler beni ama merkezdede dolaşıcaz bebek mağazalarına gidicez.bebek arabasının alrına battaniye seriyorum,kızımın üzerinede battaniye seriyorum zaten montu şapkası oluyo,bebek arabamızın kışlık örtüsü var onuda kapatıyorum,rüzgarlığıda çekiyorum üzerine ooohhhhh sıcak sıcak geziyo

cnm 6.ay aşılarında banyo yaptırabilirsin

Allah senden razi olsun seni okuduktan sonra kizima yedirmek icin ocaga koydugum yumurta aklima geldi,yarim saatten fazla kaynayip duruyor,Allahim nolacak bu halimiz.unutkanlik varmi sizdede anneler bu dönem herseyi unuturlarmis ya,gercektende dogru.eee kosturmaca hormonlar falan derken dün ne yedigimi unutur hale geldim.
su anda keyifime diyecek yok ohh be,cocuk uyuyor,kocis uyuyor ben ise kahvemi yudumluyorum,ama bu rüya 1 saat sonra sona erecek yine kosusuturmaya devam. kalkma kolaysa netin basindan

yaaaaaaaaa istanbulu geziyorsunuz demicok özledim orayi agzimiz acik tv den izliyoruz ancak,cok sanslisiniz.gez gez doyulmuyor valla

ben ada yı banyo bile yaptırıp çıkarıyorum,incecik giyiniyor,hastada olmuyor,ama ben 15günlükken alıpdışarı gidiyrdm,20 günlükken ist.dam marmarise götürdüm,el mahkum alışık yani

ben de büyük kızımla 6 günlükken doğumu kutlama yemeğine çıkmıştık.sonradan da hiç evde durmadık.çocuk dışarıda büyüdü.küçük cadımsa tam bir ev kuşu.ne arabayla duruyor,ne kucakta.bağıra bağıra eve dönüyoruz.evde kuzu gibi oluyor.bu da böyle işte.ben de evde oturmayı hiç sevmem.ama kapandık eve maalesef.bir de bebekler öyle yıkanmaktan ,hava şartlarından değil temasla kapıyor hastalıkları daha çok.

canım maalesef bende de var unutkanlık eskiden hiç yoktu... ocak fırın herseyi unutuyorum ya aklımdan çıkıveriyor... hatta ayberk 1.5-2 aylık falandı ocakta birsey unut sen çık dısarı 2.5 sa sonra eve geldik.apt da bir koku ..bizim kapıya gelince arttı.. :S anam kapıyı bir actık ev dumanaltı. çok korkmustum yangın çıktı zannettım. Allahtan agzı kapalıydı camlar da hava almayınca alev cıkmamış. ama tencereden eser yok evi havalandırmak o kokudan kurtulmak cabası.. çok tehlikeli çoookkk..

arkadaslar tarhana corbasini nasil yapiyorsunuz,benim tarhanam var ama onu vermek istemiyorum tuzlu diye

tarhana yaz sebzeleriyle lezzetleniyor canım.sen hem annenlere hem kayınvalidenlere bir haber sal onlar araştırıp bulurlar sana tuzsuz olanını.benim de kayınvalidem yapmış,çok güzel ama tuzlu diye içmedi bebeğim.araştırdık tansiyonu var diye tuzsuz yapmış birinden satın aldım ben de.çok ta güzel yapmış eline sağlık.

arkadaslar tarhana corbasini nasil yapiyorsunuz,benim tarhanam var ama onu vermek istemiyorum tuzlu diye

cnm ben kendim tarhana yapıp kalorifer üzerinde yada işte ufo karşısında falan kurutacaktım.ama yapmadan önce bi deneyeyim dedim tarhana sevecekmi severse yaparım diye düşünmüştüm.3 ayrı yöre trhanası denedin sevmedi bende yapmadım tabikide.acısız baharatsız tarhana verebilirsin bence hergün hergün vermicenki tarhana yı.dr lar tarhana çorbası verebilirsiniz diyorlar sonuçta tuzsuz tarhana yok bunu biliyorlardır.ama illada kendim yapcam diyorsan yao evde kurut.yada yaş tarhana var o kurutulmuyo ama onuda korumak için bol tuz lazımmış

kızlar yaa şu pütürlü yiyecek konusunu nasıl yapıyorsunuz ne derece pütürlü veriyorsunuz

kızlar yaa şu pütürlü yiyecek konusunu nasıl yapıyorsunuz ne derece pütürlü veriyorsunuz

canım bnim de kafama bu takılıyor ama ben sebza çorbasını yaparken catalla ezeyim vereyim dedim yemedi gene süzgecten gecirdim henuz hazır degılmı yoksa alıştırmak mı gerekiyor? pirinç tanelerine de öğürüyor.. :S ama kalvaltıda topak kalan yumurta parçalarınna öğürmüyor yiyor o yumuşak diye heralde..

aynen cnm ya bende çok unutuyorum bende gecende içme suyu kaynatayım dedim bebişe cezve yanmış gitmiş haberim yok mama yapmaya gittiğimde gördüm

Son düzenleme:
canim annemin yaptigindan getirdim bu yil,ailem trde.olmazsa kendi tarhanamdan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…