2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhh canım maşallahhhhaferın prensesımıze

maşallah ada ya ... aferin ona.. ;=)

sağolun kızlar.amin..Allah hepimizin kuzularını korusun,sağlık versin.banucum benimde kzıım çok haraketli 3,5 aylıkken dönebiliyodu,şimdi sürünerek komando gibiheryere gidiyor,eminimki emekleyince vericek bütün hwpsini,bende öyleymişim bebekken.sağlıklı olsunlardaa....seninde kızlarını allah bağışlasın sana,ne güzell 2 tane kızın varmış,2. çocuğum olursa yine kız olsun istiyorum.

maşallah onaaaa

hmm çok güzelmiş cnm sağol yapıyım bende oğluma insallah sever...

bende daha ne tavuk ne kıyma verdim..biz yerken tattırdım tükürdü yemedi

maşallah canım ya onu sevmesi ne güzel olur şimdi tombik tombik.

içim rahatladı inan iğne yerlerine baktım durmadan.artık bir yaşına kadar rahatız inşallah

ayyy cnm yaaaa acaba cok agrı verıyormudur ası bızde yarın vurulacagızzzz offff yaaa aglamasına dayanamıyorum huzursuzluk yapıyormu acaba aşı

eşimde kız ve erkek cocuklarını esıt sever ayırt etmez ama ılk cocugumuzun erkek olmasını ıstıyorduk bende eşimden etkılenmıştım (tabi saglıklı olması oncelıgımızdı yoksa kız erkek farketmez)bu konuda aslındaaa ve allahım dıledıgımız gıbı bı evlat verdi bize kızlar babaya erkekler anneye düşkün olur derlermış oglumunda bana duşkun olmasını ıstıyorum annesinin erkegi o.annesinin minik kahramanı küçük adamı şimdi diyorumda ıkıncıde olsa bende yıne erkek olursa hayır demem iki küçük adamım olur(tabı herşeyden onemlı saglık saglık saglık)

ayyyy zasanın yazısını okuyunca bırden bende aynı duygularda oldugumu anlatayım dedım

:)sağolun kızlar.

şenaycım korkma ateş falan yapmıyor.şimdiden geçmiş olsun.

cnm ben cok huzursuz olurmu agrı duyarmı dıye enışelenıyorum bıde aşı olurken aglamasına nasıl dayancam bılmıyorum offffffffffffffff aşı gunu geldımı gecelerı uykum kacıyor yaaaaaaa

ayy canım maşallah ,aferin kızına:).çok ii gelişmiş.öptüm ikinizi dee

şenaycım canım ben de erkek çocuk çok istiyodum tabi sağlık öncelik,rabbim erkek bebek verdi.aynen annesinin erkeği oo:))ikincisi de erkek olsa yine çok sevinirim.sakın yanlış anlamayın,kız bebeklerini de çok seviorum ama ne biliim erkekler benim için bi başka yaa

yada cok benımsıyoruz bebişlerımızı ıkıncıyıde oyle ıstıyoruz

evet canım.. cok sıcaga alıştırmamak lazım.. valla avrupa da japonyada çinde falan dondurucu havalarda bile cıplak gezdırıyorlarmış bebeleri..o kadarı da fazla tabi..ama çok da sıcak ıyı degıl...
dogru canim ben yurt disindayim ve gercektende öyle.cocuklar yerlerde sürünüyor,daha dün gezerken 2 tane 2 yaslarinda bebek yere oturmus magazanin disinda tv de cizgi film izliyordu,ellerinde ekmek yere düstü ve tekrar aldi yedi,ben ayyy yemee diyorum karsidan iste bu sekilde büyüyorlar ve hic hasta olmuyorlar ama ben asla tabi böyle birseye izin veremem,biz türk milleti bu konularda cok hassasiz.dogum yaptigimda bebegimi ben örttüm hemsire gelip hayir örtülmeyecek diye acti ve benimle tartisti ama o konuda cok hak veriyorum sicaktan daha cok hasta oluyorlar. benim kizim o sekilde alisti artik.

evt canim bilmeleri lazim ki,bagisiklik sistemi kazanabilsinler.zaten alistiklarinda daha dayanikli ve saglam oluyorlar.

Son düzenleme:
allah bağışlasın yavrunu sana,gönlüne göre versin cnm.
cnm ben cok huzursuz olurmu agrı duyarmı dıye enışelenıyorum bıde aşı olurken aglamasına nasıl dayancam bılmıyorum offffffffffffffff aşı gunu geldımı gecelerı uykum kacıyor yaaaaaaa
korkma cnm geçicek kurtulcaksnz.

sağol cnm,bnm.tatlım her anne bir kız çocuğu mutlaka ister diye biliyordum sende ve şenacımda bu tanı gerkleşmedi:)bizde erkk bebek çok olduğu iin kız bebe çok farklı geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…