of ya yazamıyorum ama sormasam meraktan çatlıycam. zaten çatlaklaım azdı:)))) epiduralli normal için ne düşünüyorsunuz???
benimde sol kasığıma oluyor kaç gündür sanki bıöak saplanıyormuş birde içinde kıvrılıyormuş gibi yatınca geçiyor hemen bence fazla gezme hemen uzan mümkünse dr una ara
of ya yazamıyorum ama sormasam meraktan çatlıycam. zaten çatlaklaım azdı:)))) epiduralli normal için ne düşünüyorsunuz???
Canim herkesin hamilelik devreleri farkli farkli bende bi sorun olmaz sende olur senin vucudunla benimki cok farkli.Hem bide sen ikiz hamilelik yasiyosun senin hamileligin bizimkinden 2 kat daha zor.Aman dikkat et ihmal etme.Doktora gidicegin zamani yaz ben hatirlarim sana sor diye ...
Hehe banada baki sanki ben herseyi kendim hatirlayabiliyom :roflol:
canım işte sabaha geçerdi ağrılar. ama geçmek bilmedi. off ya her gün başka bi yerim ağrıyo bu nasıl bişeymiş. annneeeeeeeeee:çok üzgünüm:
:roflol::roflol: sen gellllllllllcokacimcoook
geceden beri orda bi sancı var. tıpkı bıçak gibi çok fena. yatarken beşlayan sancılarım sabaha geçmiş olurdu. ama bu defa duşa bile gidemedim. iki lokma şeyi zor yedim. zaten geceden beri uyumadım. benim gibi olan var mı
Canlarim ben cikiyorummm guzel pazarlarrrrropuyorumnanaktan
Gunaydin sedefim blacsiyamm a.s.
Ben uyandim ama kahvalti etmedim dahacokacimcoook
Kahvaltimi hazirlayip yapim geliyorum siz kaynatadurunn
günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
kahvaltı yaparken geçmişi okuyayım,neler kaçırmışım bakayım:)
pazar diye kimse olmaz bugun ama bakalım:)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar
benimde birinden gelmiş atletimden anladım diğerinden hiç tık yoktu sonra bir kere geldi 2 hafta önce falan artık hiç gelmiyor
kızlar selammm. sağ kasığımın üzerine bir bıçak saplanmış. eğilip yazamıyorum bile. biriniz
ay ne hızlısınız,geçmişi oku oku zor bitirdim:))
ağrısı sızısı olan koca göbüşler,geçmiş olsunopuyorumnanaktan
şu kasılma ve kramplar için magnesyum konusunu konuşun doktorunuzla,hakikaten çok işe yarıyor..
ben de dün gece boğuluyordum:)))
uyurken mide sıvım ağzıma geliyor galiba,o da nefes boruma kaçıyor ve ben rengi atmış,nefes alamaz vaziyette uyanıyorum,6-7 kere falan oldu bugune kadar.. kuş gibi çırpınıyorum,eşim de napacağını şaşırıyor..
üstelik yan yatarken oluyor..kızım basıyor tekmeyi hoop benim mide ağzımda!!
doktora sordum,yastığını yükselt,yatmadan şurubunu iç dedi ama ne zaman olacağı belli olmuyor ki,her akşam ilaç içmek istemiyorum..
benzerini yaşayan duyan var mı?
neyse iyi muhabbetler:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?